@smoothbore
Νομίζω ότι δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες.
Γράφω και εγώ σε άλλα Forums, περισσότερο για PC και κάποιοι noobs, όπως είμαι εγώ καλή ώρα στο συγκεκριμένο Forum, θέλουν να αγοράσουν PC, νομίζοντας ότι κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά κάποιοι part, το κάνει καλύτερο.
Ναι ίσως να να μην έχει καμία διαφορά το version του HDMI στο μάτι, αλλά στο Wikipedia, είδα ότι υπάρχει. Με λίγα λόγια στη θεωρία...
Ωστόσο, αν πω ότι δεν κοιτάω να είναι 100HZ*, να είναι HDMI version 1.3 και να έχει καλό Panel, τι να κοιτάξω?
να είναι 100HZ*: Δεν είναι πολύ συμαντικό να είναι 100ΗΖ? Δεν παίζει άμεσο ρόλο στη ποιότητα και γενικά στο τελικό οπτικό αποτέλεσμα?
@dixie
Ναι, καλό είναι να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε καλά. Πέρα από αυτό όμως, θέλουμε να κάνουμε και κάποιες αγορές που να είναι εύστοχες.
Για Plasma από ότι λέτε, θα πρέπει να είμαι προσεκτικός με τις ώρες λειτουργίας της. Η TV δεν θα κλείνει πολύ συχνά. Όταν δεν βλέπω DVD, δεν παίζω PS3, δεν έχω βάλει κάποιο παιχνίδι από τον υπολογιστή, θα παίζει διάφορα Video Clips.
Με λίγα λόγια δεν θα ήταν καλή μία Plasma για εμένα.
Συνοψίζοντας η ερώτησή μου είναι, δεν υπάρχει κάποια TV, η οποία είναι κατά κοινή ομολογία πάρα πολύ καλή και στα χρήματα που ζητάω (όχι πάνω από 1200Ευρώ)