Μπελλος Ευαγγελος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Αγορά Panasonic FZ8
Ηλια αν θες μια τετοια PENTAX 6Χ7 βρηκα μια καταπλικτηκη εδω περα μεταχειρισμενη σε μαγαζι .. κοντα 300 ευρω ..... δεν θυμαμαι ακριβως ....... νομιζω στα 280 ;;;;
αν σε ενδιαφερει ......
Για κάτι τέτοιο με βλέπω αλλά δεν βιάζομαι. Ο 1.7/50 που έχω ήδη μαζί με κάτι άλλους ακόμα, μια χαρά θα κάτσουν στο ψηφιακό σώμα!
Τώρα φακοί από 6x7 με αντάπτορα μπαίνουν μεν αλλά κάπου μου φαίνεται υπερβολικό. Κάποτε ήμουν έτοιμος για μια 6x7 που είχα βρει σε καλή τιμή, αλλά τώρα πια βλέπω αρκετά διαφορετικά τα πράγματα...
Συνήθως ο φωτογράφος είναι ο βασικός υπεύθυνος για τις καλές ή τις κακές φωτογραφίες που βγάζει, όχι η μηχανή... Όταν δω ότι η μηχανή είναι πάλι αυτό που μου φταίει, ξέρω τι να βελτιώσω. Το τεχνικό μέρος είναι πια το εύκολο και οι νέες μηχανές το κάνουν όλο και πιο εύκολο. Το αισθητικό δεν αγοράζεται το ίδιο εύκολα όμως... Δυστυχώς δεν βγήκε ακόμα σε μηχανή κόκκινο φωτάκι να αναβοσβήνει όταν η φωτογραφία είναι αδιάφορη...
Ηλια αν θες μια τετοια PENTAX 6Χ7 βρηκα μια καταπλικτηκη εδω περα μεταχειρισμενη σε μαγαζι .. κοντα 300 ευρω ..... δεν θυμαμαι ακριβως ....... νομιζω στα 280 ;;;;
αν σε ενδιαφερει ......