Αγορα Panasonic TX-P50VT20 η Philips 46PFL9705 η κατι αλλο ;

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,523
Καλησπερίζω και απο μένα ,διαβάζοντας πολλές μέρες τα ποστ εδώ στο φόρουμ απο αναλυσης και συμβουλές ως και διαξιφισμούς ,αποφάσισα να γράψω και εγώ ενα θέμα μήπως και κάνω λάθος επιλογή και μετανιώσω μετά!
Καταρχην την ΤV την θελω για το δωμάτιο μου, μέχρι τώρα εχω μια Philips 32PFL960 CINEOS (προορίζεται για παιδικό δωμάτιο )οπότε λέω να παω σε μια μεγαλύτερη σε ιντζες και είμαι στα 46 σίγουρα ,η χρήση της θέλω να ειναι για ταινιες, απο το dune prime που εχω παραγγειλει ,τηλεοπτικό σήμα και αγωνες , (ακομα αναλογικο γιατι ειμαι επαρχια) ,δορυφορικο λιγο και ps3 ..
θα ήθελα να έχει και γρήγορο zaping ,αν γίνεται να το δω απο κάπου γιατί αυτή η philips που έχω αν και ακριβή σε χρήματα τότε για 32 αρα, ειναι πολυ αργή στην αλλαγη καναλιών ,δεν ξέρω πως μπορώ να το δω αυτό σε μια καινούργια tv .

διαβάζοντας εδω μέσα λοιπόν ξεκίνησα στην αρχή για την Philips 46PFL9705 με πανελ UV2A , και μετα κοίταξα και την Samsung UE46C8000 την εχει δίπλα μου ο μπατζανάκης (UE46C7000 εχει !) αλλα δεν τρελάθηκα κιόλας (μια ζωη philips και δεν καλοβλέπω την samsung ) και αφού κοιτάω όλες αυτές της Lcd Led βλέπω εδώ μέσα και απο σεβαστά και παλιά μέλη, μεγάλη υποστήριξη στην Panasonic Πλασμα VT20 !
και έρχομαι τώρα στο ερώτημα μου, τη να επιλέξω μια lcd led στην ποιοτητα πάντα τον philips και μόνο αντιστιχων πανελ η στην Panasonic TX-P50VT20 ?

Nα πω οτι η αποσταση ειναι γυρω στα 2.5-3.0 μετρα ...
(ευχαριστώ, ξέρω οτι παρόμοιο θέμα μπορεί να εχει ξαναειπωθεί αλλά επειδή ειναι πολλά τα λεφτά για την σημερινή εποχή δεν θέλω να κάνω λάθος ανάμεσα σ αυτές της επιλογές )

Η 50VT20 ειναι καλυτερη.

Γενικα στην εποχη μας Philips αγοραζουν μονο οσοι εχουν κολημμα με την μαρκα.

Και η C8000 ακομη ειναι καλυτερη σε ολα απο την 9705 εκτος απο το μαυρο που εχει η τελευταια λογω dimming.

Yperion σε εχω παρακολουθηση σε πολλα ποστ ποσο την υποστιριζεις την πανασονικ φανταζομαι για να το λες συνεχεια θα εχεις πειστη οτι και η lcd led ακομα ειναι ποιο πισω ενα κλικ ε ? πεσμου λιγο για το γρηγορο ζαπινκ εχει η πανασονικ ?
σε τηλεοπτικο σημα πως παει ?

Last edited:
Η 50VT20 ειναι καλυτερη.

Γενικα στην εποχη μας Philips αγοραζουν μονο οσοι εχουν κολημμα με την μαρκα.

Και η C8000 ακομη ειναι καλυτερη σε ολα απο την 9705 εκτος απο το μαυρο που εχει η τελευταια λογω dimming.

+1για την Panny. Philips είναι πολύ ακριβή για αυτό που προσφέρει....

Σκέψου ότι η philips κάνει 2050+200 τα γυαλια+ κανένα 80αρι το "ασύρματο", 2350 . Η πανασόνικ σου δίνει τα ίδια με 2300 και είναι και μεγαλύτερη (50άρα).Λένε ότι είναι και καλύτερη(την 9705 δεν την έχω δει αλλά φίλος μου τις είδε δίπλα δίπλα).

sory που δεν το διευκρινισα με ενδιαφερει το 3D αλλα δεν τρελαινομαι κιοαλας μιας και ειδα σε μια samsung C7000 και δεν τρελαθηκα ! λενε οτι δεν ειπαρχουνε και ταινιες ,τελος παντον μαρεσει να το εχει και αυτο !
στο μονο που κολαω και σκεφτομαι για την πανυ ειναι οτι ειναι πολυ ποιο ογκοδες απο την c8000 και κακος σχεδιασμο εχει αυτη η πανασονικ ρε παιδια ,καλοβλεπο και την c8000 τωρα ... εχουνε μεγαλες διαφορες ?

πολυ καλη την εχω δει ! τι λεει αυτη σε σύγκριση με της άλλες δηλαδή phlips και c8000 ? διάβασα οτι η συγκεκριμένη φοράει ιδιο πάνελ me thn philips της sharp δηλαδή ..

Re: Απάντηση: Αγορα Panasonic TX-P50VT20 η Philips 46PFL9705 η κατι αλλο ;

sory που δεν το διευκρινισα με ενδιαφερει το 3D αλλα δεν τρελαινομαι κιοαλας μιας και ειδα σε μια samsung C7000 και δεν τρελαθηκα ! λενε οτι δεν ειπαρχουνε και ταινιες ,τελος παντον μαρεσει να το εχει και αυτο !
στο μονο που κολαω και σκεφτομαι για την πανυ ειναι οτι ειναι πολυ ποιο ογκοδες απο την c8000 και κακος σχεδιασμο εχει αυτη η πανασονικ ρε παιδια ,καλοβλεπο και την c8000 τωρα ... εχουνε μεγαλες διαφορες ?

Καλά καμία σχέση c7000 με την panasonic η οποία δίνει το καλύτερο 3d που υπάρχει αυτή τη στιγμή.Με εκείνο θα τρελαθείς.Ελα ρε συ σιγα που είναι ογκώδες.Στην αρχή έτσι νόμιζα αλλά ένα με 2 εκατοστά μεγαλύτερα σε πάχος δεν είναι τίποτα.Εδώ είχαμε τις crt που ήταν μπαούλα τώρα κολήσαμε στα 2 εκατοστά?

Χτυπα την panasonic v20 η την vt20 και θα είσαι super...

Απάντηση: Re: Αγορα Panasonic TX-P50VT20 η Philips 46PFL9705 η κατι αλλο ;

Σε σχεδιασμο οντως η C8000 δεν εχει συγκριση ουτε με την Panasonic ουτε με την Philips.

YΓ. Κοιτα και την νεα Sony HX900.

δεν την εχω δει ! υπαρχει διαθεσιμη ? παντως τα 2800 ευρω δεν ειναι υπερβολη και για την ΗΧ900 ? καπου εκει δεν κανει ?

Πανω απο τα 2 χιλιαρικα ειναι υπερβολη για οποιαδηποτε τηλεοραση. Αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα.

Εγω στην θεση σου θα κοιταγα και την Panasonic V20 που δεν ειναι 3D.

Eτσι και αλλιως το υπαρχον 3D με γυαλια εχει ημερομηνια ληξεως και θα ειναι ξεπερασμενο σε 1-2 χρονια που θα βγουν 3D τηλεορασεις με νεες τεχνολογιες και ισως και χωρις γυαλια.

Eχεις δικιο yperion μια πρωτη εμπειρια ειχα πριν απο λιγο πηγα σε ενα καταστημα της πολης εδω και ειδα την sony KDL-40HX800 μονο σε 40 την ειχε και 2000 παρακαλω !πολυ καλη σε 3d ,δεν μπορουσα να την δω σε αλλα σηματα, κλασικη καλη lcd led με εντονα χρωματα σαν ψευτικα σου κανουνε τοσο αληθηνα που φαινονται ,τελος παντον στα 40 δεν εντυποσιαστικα με την sony ..

και ποιο κατω ειχε την panasonic VIERA V1042αρα ,μ αυτη επαθα πλακα ??? και απο ποιοτητα κατασκευεις και απο εικονα, αν εχει η v10 τη θα λεει η vt20 ? πλεον και το λιγο αυτο που ειδα με εκανε να πειστω οτι ειναι μονοδρομος η vt20 μπορει να μην ητανε τοσο εντονα τα χρωματα αλλα αυτη η ομαλη κινηση που ειχε στην εικονα σου εδεινε την εντυπωση οτι σε ξεκουραζε τα ματια σου !!! να κανω μια ερωτηση πιστευω και η vt20 να ειναι μεταλικη απο πισω ,δεν παιζει να ναι πλαστικο ?

Last edited:
Η σχεδίαση είναι χάλια . Το ίδιο πιστεύω και εγώ .
Όμως θα σε αποζημιώσει με την εικόνα όταν δεν θα βλέπεις το σχεδιασμό αλλά την απόδοση της.

Άστο το 3D δεν υπάρχει λόγος ... κανένας , Παρά μόνο για να το πείς στους φίλους σου .

Χτύπα την V20 και κράτα το 500άρικο.

Οι άλλες που αναφέρθηκαν (Phillips-Sony) είναι 1-2 σκαλιά κάτω.

και τώρα θέλω να μου πείτε ποια βάση τοίχου προτείνετε για την VΤ20 !(μιας και ειναι ελλημενη η αποφαση μου )
είναι καλύτερα κάποια που να τα κάνει όλα και εννοώ να γυρνάει πάνω κάτω αριστερά δεξιά η καμιά στάνταρ σαν κάδρο ? τι λετε ?
κάποια μέγιστη θα θελα ...