Eχεις απολυτο δικιο!
Εγω προχθες πατησα την ακτινοβολια που ειχε πεταξει η δικια μου και γλιστρησα.
Το σκεφτεσαι να εσπαγα κανα χερι-ποδι.:BDGBGDB55:
δεν παιζεσαι :a0210:
Eχεις απολυτο δικιο!
Εγω προχθες πατησα την ακτινοβολια που ειχε πεταξει η δικια μου και γλιστρησα.
Το σκεφτεσαι να εσπαγα κανα χερι-ποδι.:BDGBGDB55:
Δεν εχεις και άδικο αλλα λεω εγω τωρα, επειδή ειδη εχω την VT2050 για καθιστικό ,μήπως να πήγαινα σε μια lcd που τα κάνει ολα καλα σε πολλές χρήσης ? gaming,tv,dvd,matroska,pc/mac ?
οχι οτι δεν τα κάνει και η πανασονικ αλλα ενα καλό μοντέλο lcd μπορει να υπερτερεί σ αυτόν τον τομέα !
Υperion εσυ τι λες για το καινουργιο μου διλημμα στεκει η λεω αλλα νταλον και εγω ? εκει που περειμενα πως και πως την 50αρα για το δωματιο τωρα δεν εχω τιποτα !!! για βοηθα την κατασταση τωρα που εχω παρει φορα γιατι αν σταματησω δεν θα παρω τιποτα στο τελος !
Δεν ξερω ποσα εχεις να δωσεις.
Αφου πηρες την VT20 παρε καμια Samsung C7000 η 8000 σε 40" η 46".
Αν θελεις κατι πιο οικονομικο χωρις να υστερει σε εικονα παρε την C750.
επειδη δεν μπορω αλλο να περιμενω οσο αναφορα την tv στο δωματιο /γραφειο που εχω , πηγα σε μεγαλο πολυκαταστημα (media markt) και κοιταξα 40αρες μεχρι και 46 αρες !
εντυπωση με την εικονα τους μου κανανε η SAMSUNG περισσοτερο αλλα στα 40 φαινονται πολυ λιγες ! επειδη ειναι λεπτες ισως, στα 46 ξεφευγουμε στις τιμες απο 2000 και πανω , λοιπον μου αρεσε αυτο το μοντελο της SONY η KDL-40NX800 http://www.sony.gr/product/t32-nx-s...az1_dvbt/2a-2/el.ZIP#pageType=ProductBenefits
μου αρεσε πολυ η και η σχεδιαση της και γενικα η εικονα της ,απλως επειδη δεν εχει αναφερθει εδω μεσα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας ,και κατι αλλο γιατι εχει γυάλινη επιφανεια μπροστα ?
...και κατι αλλο γιατι εχει γυάλινη επιφανεια μπροστα ?
την εχω παρει για καθιστικο VT2050 !1600 για 40άρα είναι too much. Σε αυτά τα χρήματα χτυπάς μέχρι και την 50V20.
καλο !! χαχαχχα..
γιαυτό μου γυάλισε ? έλα yperion για πες γνώμη για την συγκεκριμένη !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.