Αγορα Panasonic TX-P50VT20 η Philips 46PFL9705 η κατι αλλο ;

Eχεις απολυτο δικιο!

Εγω προχθες πατησα την ακτινοβολια που ειχε πεταξει η δικια μου και γλιστρησα.

Το σκεφτεσαι να εσπαγα κανα χερι-ποδι.:BDGBGDB55:

δεν παιζεσαι :a0210:

Οποιος θελει να γλιτωσει απο την ακτινοβολια ας πεταξει το ασυρματο τηλεφωνο και να μην χρησιμοποιει φουρνους μικροκυμάτων και πιστολακι για τα μαλλια.

Οσο πιο πολλα watt καταναλωση εχει μια συσκευη τοσο πιο εντονο το ηλεκτρομαγνητικο πεδιο.

Ενω και τα ασυρματα DECT λειτουργουν συνεχεια στο μεγιστο και βγαζουν μεγαλη ποσοτητα ακτινοβολιας.

Δεν εχεις και άδικο αλλα λεω εγω τωρα, επειδή ειδη εχω την VT2050 για καθιστικό ,μήπως να πήγαινα σε μια lcd που τα κάνει ολα καλα σε πολλές χρήσης ? gaming,tv,dvd,matroska,pc/mac ?
οχι οτι δεν τα κάνει και η πανασονικ αλλα ενα καλό μοντέλο lcd μπορει να υπερτερεί σ αυτόν τον τομέα !

Υperion εσυ τι λες για το καινουργιο μου διλημμα στεκει η λεω αλλα νταλον και εγω ? εκει που περειμενα πως και πως την 50αρα για το δωματιο τωρα δεν εχω τιποτα !!! για βοηθα την κατασταση τωρα που εχω παρει φορα γιατι αν σταματησω δεν θα παρω τιποτα στο τελος !

Υperion εσυ τι λες για το καινουργιο μου διλημμα στεκει η λεω αλλα νταλον και εγω ? εκει που περειμενα πως και πως την 50αρα για το δωματιο τωρα δεν εχω τιποτα !!! για βοηθα την κατασταση τωρα που εχω παρει φορα γιατι αν σταματησω δεν θα παρω τιποτα στο τελος !

Δεν ξερω ποσα εχεις να δωσεις.

Αφου πηρες την VT20 παρε καμια Samsung C7000 η 8000 σε 40" η 46".

Αν θελεις κατι πιο οικονομικο χωρις να υστερει σε εικονα παρε την C750.

Δεν ξερω ποσα εχεις να δωσεις.

Αφου πηρες την VT20 παρε καμια Samsung C7000 η 8000 σε 40" η 46".

Αν θελεις κατι πιο οικονομικο χωρις να υστερει σε εικονα παρε την C750.

ωραια και εγω samsung κοιταω ! εχει μεγαλη διαφορα η C7000 με την C8000 ?
και κατι τελευταιο γιατι σας ζαλισα στα 50 με εκανε πολυ μεγαλη η VT20 για το δωματιο ,32 αρα ειχα πριν, που πρεπει να παω τωρα σε 40 η 46 ? 2.5 μετρα εως το πολυ 3 !

Ολα εξαρτωνται απο τα λεφτα που θελεις να δωσεις. Παιζεις μεταξυ 750/7000/8000 σε 40-46". Η διαφορα των τριων σε εικονα δεν ειναι μεγαλη. Ειδικα 7000 με 750 εχουν διαφορα μονο ως προς τον λεπτο σχεδιασμο ενω η C8000 ειναι λιγο βελτιωμενη 7000.

Απλα απο αυτες η c7000 εχει σιγουρα clouding ως edge led
ενω στις c750 και c8000 ειναι πολυ μικρο το ποσοστο να εχει clouding.

Εγω εχω την 46'' c750 και πηρα 2 κομματια λογω κολλημενου πιξελ στην 1η
και καμμια απο τις 2 δεν ειχε ιχνος clouding ειχανε και οι 2 απολυτη
ομοιομορφια στο μαυρο και καμμια διαρροη φωτος

Καλα "απολυτη ομοιομορφια" ειναι αδυνατο. Απλως το ματι σου δεν μπορει να δει τις διαφορες στην φωτεινοτητα γιατι δεν υπαρχει ορατο clouding.

και ομως δεν εχει clouding τουλαχιστον αμα εχει αυτο δεν φαινεται με το ματι και αφου δεν φαινεται με το ματι για εμενα δεν εχει προβλημα.

επειδη δεν μπορω αλλο να περιμενω οσο αναφορα την tv στο δωματιο /γραφειο που εχω , πηγα σε μεγαλο πολυκαταστημα (media markt) και κοιταξα 40αρες μεχρι και 46 αρες !
εντυπωση με την ιοκονα τους μου κανανε η SAMSUNG περισσοτερο αλλα στα 40 φαινονται πολυ λιγες ! επειδη ειναι λεπτες ισως στα 46 ξεφευγουμε στις τιμες απο 2000 και πανω , λοιπον μου αρεσε αυτο το μοντελο της SONY η KDL-40NX800 http://www.sony.gr/product/t32-nx-s...az1_dvbt/2a-2/el.ZIP#pageType=ProductBenefits
μου αρεσε πολυ η και η σχεδιαση της και γενικα η εικονα της ,απλως επειδη δεν εχει αναφερθει εδω μεσα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας ,και κατι αλλο γιατι εχει γυάλινη επιφανεια μπροστα ?

επειδη δεν μπορω αλλο να περιμενω οσο αναφορα την tv στο δωματιο /γραφειο που εχω , πηγα σε μεγαλο πολυκαταστημα (media markt) και κοιταξα 40αρες μεχρι και 46 αρες !
εντυπωση με την εικονα τους μου κανανε η SAMSUNG περισσοτερο αλλα στα 40 φαινονται πολυ λιγες ! επειδη ειναι λεπτες ισως, στα 46 ξεφευγουμε στις τιμες απο 2000 και πανω , λοιπον μου αρεσε αυτο το μοντελο της SONY η KDL-40NX800 http://www.sony.gr/product/t32-nx-s...az1_dvbt/2a-2/el.ZIP#pageType=ProductBenefits
μου αρεσε πολυ η και η σχεδιαση της και γενικα η εικονα της ,απλως επειδη δεν εχει αναφερθει εδω μεσα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας ,και κατι αλλο γιατι εχει γυάλινη επιφανεια μπροστα ?

λάθος λινκ το παραπάνω το σωστό http://www.sony.gr/product/t32-nx-series/kdl-40nx800
,παιδια περιμενω την γνωμη σας !

καλο !! χαχαχχα..
γιαυτό μου γυάλισε ? έλα yperion για πες γνώμη για την συγκεκριμένη !

καποιος παιδια που να εχει καποια αποψη για την συγκεκριμενη ?