Αγορα Panasonic TX-P50VT20 η Philips 46PFL9705 η κατι αλλο ;

κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω σε σχεση με τα games ,διαβασα οτι πρεπει να παιξει η πανασονικ περιπου 200 ωρες και μετα να παιξεις game !
αν και δεν ειμαι και φανατικος gamer ετσι ρωταω να ξερω ...
τι γινεται πραγματικα με αυτο ?

Tην εχω στο σπιτι μου μια VΤ2050 αρα ,μαζι πήρα και το ΒR E300 της πανασονικ παίζει και 3d αυτο ! μολις πηγα να την βαλω μεσα στο δωμάτιο η γυναικα μου τρόμαξε !!! ειναι όντος πολύ μεγάλη, το πολυ 46 και παλι μεγάλη θα είναι , ετσι λοιπόν ειμαι για αλλαγές βλέπω να παει η πανασονικ μεσα στο σαλονι/καιθιστικο και να φερω τηην philips 37ara
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...0&slg=ENG&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
την οποια την ειχα χρυσοπληρωση καπου 5000 χιλιαρικα το 2005/06 δεν θυμαμαι ! η να δωσω την philips στον πατερα μου που του γιαλιζε παντα, και να παρω τουλαχιστον μια 42 για δωματιο ? τι να κανω ? τι γνωμη εχεται γιατην philips PF379830 ? (της εντυπωσεις μου για την πανασονικ αργοτερα μολις την κανω τοποθετηση ..

Ειδικα στο υπνοδωματιο plasma. Οι lcd σε σκοτεινο περιβαλλον θεασης (οπως η κρεβατοκαμαρα) εχουν ακομα μεγαλυτερο προβλημα με το επιπεδο του μαυρου. Με lcd 4ετιας πιστευω οτι θα ειναι αρκετα ενοχλητικο.

ειναι όντως πολυ ενοχλητικό !(κορυφαιο μοντελο το συγκεκριμενο τοτε ) τι λετε γιια την TX-P42G20 PANASONIC παντα ,της εχω ερωτευτεί πλεον !! βαιβαια κρυφοκοιταζω και την SAMSUNG 40C6500 και για κανενα game http://www.samsung.com/gr/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Τι λετε ?

Last edited:
Λογικος ο ερωτας. Νομιζω η G20 ειναι μια χαρα. Δε ξερω στα ποσα χρηματα παιζει η V20 που ειναι μια vt20 χωρις το 3d. Αν η διαφορα ειναι μικρη ισως αξιζει τον κοπο.

Ξερω οτι η βασικη τους διαφορα εχει να κανει με τις ανακλασεις (ποιοτητα επιφανειας της οθονης). Νομιζω η v20 εχει και καλυτερο f.i.

Διαβασα τωρα στο AB που παραθετεις οτι εχουμν και διαφορα στον ηχο και τα ηχεια. Για κρεβατοκαμαρα που συνηθως δε παιζουν ηχεια και ενιχυτες, σημαντικο.

Ξερω οτι η βασικη τους διαφορα εχει να κανει με τις ανακλασεις (ποιοτητα επιφανειας της οθονης). Νομιζω η v20 εχει και καλυτερο f.i.

H βασική διαφορά των V20 και G20, στην εικόνα, είναι το καλύτερο αντι-ανακλαστικό φίλτρο της πρώτης και το καλύτερο μαύρο της (ίδια με της VT20 -> 0,009nits). Η G20 έχει λίγο χειρότερο μαύρο (0,024nits), αλλά δυνατότητα για υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα από την V20 (η οποία σε αυτόν τον τομέα αποδίδει χαμηλότερα από την VT20).

To frame interpolation είναι το ίδιο.

Η V20 έχει επιπλέον και δορυφορικό δέκτη, ενώ διαθέτει και ένα μικρό γουφεράκι στην πλάτη για ενίσχυση μπάσου...

ειναι όντως πολυ ενοχλητικό !(κορυφαιο μοντελο το συγκεκριμενο τοτε ) τι λετε γιια την TX-P42G20 PANASONIC παντα ,της εχω ερωτευτεί πλεον !! βαιβαια κρυφοκοιταζω και την SAMSUNG 40C6500 και για κανενα game http://www.samsung.com/gr/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Τι λετε ?

την περιπτωση της Samsung να μην την δω καθολου λετε ?

na thn dis gia na dis ke piotiki thleorash ke video games
h plasma einai poli epikindines se ola ta epipeda sin oti petane kai aktinobolia
an den thes na ginh to spiti sou tainia ton star wars pare lcd
h LCD ine h kaliteres
h plsma ine gia ta panigiria
makria

να μπερδευτο εγω τωρα ? τι να κανω ? ειναι τοσο χαλια για gaming η V20 ..

Γιατί δεν συνδέεις την παιχνιδοκονσόλα σου με το ίδιο παιχνίδι, εναλλάξ στην Plasma και την LCD σου, ώστε να το διαπιστώσεις μόνος σου; ;)

Ας το ξαναγράψω...
Η TV είναι η Panasοnic 50G20

H αρχή είναι η δύσκολη
2 φορές την εβδομάδα πλέον στο σπίτι λιώνουμε το PS3 αρκετές ώρες
Η TV έχει αρχίσει να γίνεται αναίσθητη αν και την ξεπλένω μετά χωρίς να φαίνεται κάτι

Το lag και η κίνηση στις πλάσμα είναι ανώτερα από τις περισσότερες LCD

Δεν το περίμενα οτι θα γίνει τόσο αναίσθητη
Ο μόνος λόγος που νόμιζα οτι θα στεναχωρηθώ οταν πήρα πλάσμα ήταν οτι θα στερηθώ τα Games :flipout:

na thn dis gia na dis ke piotiki thleorash ke video games
h plasma einai poli epikindines se ola ta epipeda sin oti petane kai aktinobolia
an den thes na ginh to spiti sou tainia ton star wars pare lcd
h LCD ine h kaliteres
h plsma ine gia ta panigiria
makria

Τώρα τους έπεισες όλους

Γιατί δεν συνδέεις την παιχνιδοκονσόλα σου με το ίδιο παιχνίδι, εναλλάξ στην Plasma και την LCD σου, ώστε να το διαπιστώσεις μόνος σου; ;)

Δεν εχεις και άδικο αλλα λεω εγω τωρα, επειδή ειδη εχω την VT2050 για καθιστικό ,μήπως να πήγαινα σε μια lcd που τα κάνει ολα καλα σε πολλές χρήσης ? gaming,tv,dvd,matroska,pc/mac ?
οχι οτι δεν τα κάνει και η πανασονικ αλλα ενα καλό μοντέλο lcd μπορει να υπερτερεί σ αυτόν τον τομέα !

Eχεις απολυτο δικιο!

Εγω προχθες πατησα την ακτινοβολια που ειχε πεταξει η δικια μου και γλιστρησα.

Το σκεφτεσαι να εσπαγα κανα χερι-ποδι.:BDGBGDB55: