Αγορα Panasonic TX-P50VT20 η Philips 46PFL9705 η κατι αλλο ;

τελικά παράγγειλα την C8000 έρχεται αύριο ! θα βαλω πρωτα αυτή και μετ ατην πανασονικ ,και θα σας πω εντυπώσεις !
τώρα αν εκανα καλα η οχι θα το δω στην πορεία ,πρώτη φορα πάντως που ξεφεύγω απο philips και λιγο SONY οσο αναφορά της ΤV ήτανε δύσκολη η απόφαση,αλλά έβλεπα και εδώ μέσα οτι όλοι αν οχι όλοι η περισσότεροι υποστηρίζετε πανασονικ απο πλάσμα και apo lcd samsung !! να θυμίσω η επιλογές μου τελικά ειναι πανασονικ 50VT20 για καθιστικό και 40C8000 samsung δωματιο/γραφειο .. ευχαριστώ ολα τα παιδιά εδω στο φόρουμ για της συμβουλές ...

Καλοθέατες και περιμένουμε εντυπώσεις από και από τις δυο. Σίγουρα είναι και οι δυο καλές επιλογές.

Όχι απλά καλές επιλογές...η πρώτη από τις καλύτερες εάν όχι η καλύτερη plasma,το ίδιο ισχύει και για την δεύτερη..αλλά στις edge led lcd αυτή τη φορά.

οκ πριν χαρεις οτι πηρες 3D τηλεορασεις σου λεω να δεις αυτα
(Δες τα πριν παρεις τη χαρα γιατι μετα το ξενερωμα ειναι μεγαλο)
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1410982&postcount=57
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1411106&postcount=58

και να κλαψεις μετα τα λευτα σου και για τις 2 τηλεορασεις.

Επισης μια που τις εχεις και τις 2 για κανε ενα συγκριτικο στο crosstalk μεταξύ τους.

Last edited:
πριν χαρεις και εσυ που μου λες να σου πω οτι δεν της πηρα για το 3D !! και δευτερον τ αματακια μου βλεπουνε και κρινουνε τα δικα σου βλεπουνε και αυτα ,τωρα αν θα τα κλαψω τα λεφτα που εδωσα ειναι σιγουρο πως οχι γιατι οτι εχω παρει στη ζωη μου ειναι ΝΤΑΒΑΝΙ

πριν χαρεις και εσυ που μου λες, να σου πω οτι δεν της πηρα για το 3D !! και δευτερον τα ματια μου βλέπουν και κρίνουν, τα δικα σου βλεπουνε και αυτα ,τωρα αν θα τα κλαψω τα λεφτά που εδωσα ειναι σιγουρο πως οχι !
γιατι οτι εχω παρει στη ζωη μου ειναι ΝΤΑΒΑΝΙ (μονο οταν εχω χρηματα ) ειναι παντα αποψη δικια μου .. εχω ; περνω ,δεν εχω δεν περνω .. σίγουρα υπάρχουνε καλύτερες και καλύτερα ,δεν νομίζω όμως να κάνουν λάθος τόσο αξιόλογα άτομα που είναι εδω μέσα και απαντάνε συνέχεια σε όλους μας, να κανουν λαθος !
ήδη η πανασονικ μπήκε σήμερα στο καθιστικό και έχουμε πάθει πλάκα ΟΛΟΙ ! με blue-ray DMP-BDT300 ειναι ολλα τα λεφτα !
στη συνεχεια και αλλες εντυπώσεις ..

Last edited:
να σημειώσω οτι το νταβάνι που εννοώ ειναι το νταβάνι το δικό μου, και οχι κποιου αλλου ,δηλαδή στα λεφτά που μπορώ να δώσω είμαι μέχρι εκεί ,και νομίζω οτι είναι το τέρμα για μένα !
χωρις να θελω να πω οτι με λιγοτερα χρηματα η με περισσοτερα μπορεις να παρεις και καλυτερα πραγματα !

τωρα αν εκανα καλες επιλογές η οχι , θα το διαπιστώσω στην πορεία ,δεν έγινε και τίποτα ! σιγα μην πεθάνω και για αυτό ! καλά να είμαστε και όλα θα γίνουν !

Last edited:
στο κατω κατω όλοι που είμαστε εδώ μέσα (avclub) και ρωτάμε και μας απαντούν ,ο λόγος που ρωταμε , ειναι να μην κάνουμε λάθος επιλογή για τα χρηματα που θα δωσουμε ,όλοι εδω μέσα σε ποσοστό 90% μου είπανε για τις tv που επέλεξα ,κάνουν όλα τα μελη του φόρουμ λάθος ;

οχι φυσικα δεν κανουνε λαθος!
Πηρες τις καλυτερες τηλεορασεις για την σημερινη τεχνολογια.
Το 2D τους ειναι αριστο.
Το 3D τους εχει σοβαρα προβληματα crosstalk/φωτεινοτητας.

Και εγω πηρα 3D tv αλλα ευτυχώς δεν τα εσκασα χοντρα την πηρα περιπου σε τιμη 2D.

ήδη η πανασονικ μπήκε σήμερα στο καθιστικό και έχουμε πάθει πλάκα ΟΛΟΙ ! με blue-ray DMP-BDT300 ειναι ολλα τα λεφτα !
στη συνεχεια και αλλες εντυπώσεις ..

Το μονο σιγουρο ειναι οτι πηρες δυο τηλεορασεις που ειναι κορυφη η καθε μια στην τεχνολογια της.

Βεβαια το τελειο δεν υπαρχει αλλα για την συγκεριμενη περιοδο εκανες την καλυτερη δυνατη αγορα.

καλησπερα παιδια ,αν και πολυ καιρος περασε 1.5 μηνας περιπου , γενικα και η 2 επιλογες μου τελικα ειναι αριστες ! και η panasonic και η samsung ειναι στο γενικο συνολο τελειες ! και φυσικα περιμενο και εδω στην περιοχη μου να ρθει και το ψηφιακο σημα ! μιας σε hd ειναι ολλα τα λεφτα ! το μονο που θα αλλαζα αν ητανε τωρα εφικτο θα πηγαινα απο 40 σε 46 αρα στην samsung !! ειναι τοσο λεπτη και ομορφη που σε κανει για μικροτερη ! τελος παντον ! μολις μπορεσω θα σας παραθεσω και 2 φοτο !!

καλησπερα παιδια ,αν και πολυ καιρος περασε 1.5 μηνας περιπου , γενικα και η 2 επιλογες μου τελικα ειναι αριστες ! και η panasonic και η samsung ειναι στο γενικο συνολο τελειες ! και φυσικα περιμενο και εδω στην περιοχη μου να ρθει και το ψηφιακο σημα ! μιας σε hd ειναι ολλα τα λεφτα ! το μονο που θα αλλαζα αν ητανε τωρα εφικτο θα πηγαινα απο 40 σε 46 αρα στην samsung !! ειναι τοσο λεπτη και ομορφη που σε κανει για μικροτερη ! τελος παντον ! μολις μπορεσω θα σας παραθεσω και 2 φοτο !!

Φιλε καλησπερα. εσυ που εχεις δει και τις 2 τωρα τηλεορασεις ποια μου προτεινεις να αγορασω, την panasonic Που πηρες 'η την Samsung UE55C8000;

PANASONIC !!! τα κανει ολλα ποιο καλα ! και η samsung καλη ειναι ! αλλα η πανυ ειναι το απολυτο μαυρο !! για δωματιο καλη η samsung για κυριος πιάτο η πανυ !