Stergito
Μέλος Σωματείου
Απ' ό,τι βλέπω στο review του High Fidelity, πάει στα 3000 χωρίς βραχίονα και στα 4800 με το βραχίονα της Ortofon.
Σου εξηγώ λοιπόν οτι το δυστυχώς σημαίνει οτι εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του δέοντος ξενερωμένος με το εν λόγω μαγαζί.
Μπορεί να είμαι λάθος ...ας είναι, επιφυλάσομαι πάντος του δικαιώματος να εκφράζω ελέυθερα την γνώμη μου καθώς και να είμαι θύμα της γοητείας όποιου αντιπροσώπου εγώ θεωρώ άξιο του πορτοφολιού μου.
Τουλάχιστον το κόλλημά μου έχω το θάρρος να το αναγνωρίζω ...με την όποια φυσικά αιτιολόγηση σωστή η λάθος.
Αυτό το τελευταίο πιστεύω οτι δείχνει οτι δεν έχω κανένα συμφέρον απο τον εν λόγω αντιπρόσωπο η οποιονδήποτε άλλο.
Για όσους λοιπόν είναι καχύποπτοι όλα τα μαγαζιά είναι ανοικτά για επίσκεψη ας πάνε λοιπόν να διαμορφώσουν οι ίδιοι την γνώμη τους όπως έκανα κι εγώ.
Ευχαριστώ..
Εγώ επειδή δεν είμαι "ερωτευμένος" με κανένα αντιπρόσωπο και δεν μου αρέσει να γίνει μονοπώλιο το Σουπερμάρκετ που λατρεύεις εσύ θα έλεγα να μας πείς που σε χάλασε εσένα.
Η αοριστία και τα "δυστυχώς" μοιάζουν με αβάντα στο Σουπερμάρκετ που έχει μαζέψει μέχρι τώρα δεκάδες αντιπροσωπείες.:argue:
Ποιο ειναι το supermarket και τελικα σε τι ενοχλει?
Εγώ επειδή δεν είμαι "ερωτευμένος" με κανένα αντιπρόσωπο και δεν μου αρέσει να γίνει μονοπώλιο το Σουπερμάρκετ που λατρεύεις εσύ θα έλεγα να μας πείς που σε χάλασε εσένα.
Η αοριστία και τα "δυστυχώς" μοιάζουν με αβάντα στο Σουπερμάρκετ που έχει μαζέψει μέχρι τώρα δεκάδες αντιπροσωπείες.:argue:
ότι η Ελβετική εταιρεία προτιμά εδώ και χρόνια το "μπακάλικο" παρά το αγαπημένο σου "σουπερμάρκετ".
Μήπως αυτοί δεν το ξέρουν το συμφέρον τους και το ξέρεις εσύ καλύτερα![]()
Φιλαράκι δεν παίζεσαι, και μετά λες εσύ εμένα ερωτευμένο, την συμπεριφορά σου θα την χαρακτήριζα τουλάχιστον ύποπτη.
Κάπου εδώ εγώ το σταματάω γιατί γ@@@σαμε το νήμα του ανθρώπου.
Έάν θές τείλε μου pm με τηλέφωνο για να συζητήσουμε το θέμα κατ'ιδίαν, έτσι για να σιγουρευτώ οτι δεν είσαι και εσύ ο μπακάλης.:chinscratch:
Όσο για την ελβετική εταιρία στείλε μου pm να σε κεράσω καφεδάκι όταν θα πάει σε κάποιο απο τα supermarket όπως και η γνωστή και μεγάλη Αμερικάνικη.
Kαι για όσους τους τρώει η περιέργεια η αρνητική μου άποψη διατίθεται μονο κατ ιδίαν η μέσω pm για λόγους δεοντολογίας.
Πάντως όσο και να χτυπιέσαι εγώ θα λέω την γνώμη μου.
Αρκετά ασχολήθηκα chiao. :aetsch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.