αγορα πικ απ

Status
Not open for further replies.
Απ' ό,τι βλέπω στο review του High Fidelity, πάει στα 3000 χωρίς βραχίονα και στα 4800 με το βραχίονα της Ortofon.

Σου εξηγώ λοιπόν οτι το δυστυχώς σημαίνει οτι εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του δέοντος ξενερωμένος με το εν λόγω μαγαζί.
Μπορεί να είμαι λάθος ...ας είναι, επιφυλάσομαι πάντος του δικαιώματος να εκφράζω ελέυθερα την γνώμη μου καθώς και να είμαι θύμα της γοητείας όποιου αντιπροσώπου εγώ θεωρώ άξιο του πορτοφολιού μου.
Τουλάχιστον το κόλλημά μου έχω το θάρρος να το αναγνωρίζω ...με την όποια φυσικά αιτιολόγηση σωστή η λάθος.
Αυτό το τελευταίο πιστεύω οτι δείχνει οτι δεν έχω κανένα συμφέρον απο τον εν λόγω αντιπρόσωπο η οποιονδήποτε άλλο.
Για όσους λοιπόν είναι καχύποπτοι όλα τα μαγαζιά είναι ανοικτά για επίσκεψη ας πάνε λοιπόν να διαμορφώσουν οι ίδιοι την γνώμη τους όπως έκανα κι εγώ.
Ευχαριστώ..

Εγώ επειδή δεν είμαι "ερωτευμένος" με κανένα αντιπρόσωπο και δεν μου αρέσει να γίνει μονοπώλιο το Σουπερμάρκετ που λατρεύεις εσύ θα έλεγα να μας πείς που σε χάλασε εσένα.
Η αοριστία και τα "δυστυχώς" μοιάζουν με αβάντα στο Σουπερμάρκετ που έχει μαζέψει μέχρι τώρα δεκάδες αντιπροσωπείες.:argue:

Εγώ επειδή δεν είμαι "ερωτευμένος" με κανένα αντιπρόσωπο και δεν μου αρέσει να γίνει μονοπώλιο το Σουπερμάρκετ που λατρεύεις εσύ θα έλεγα να μας πείς που σε χάλασε εσένα.
Η αοριστία και τα "δυστυχώς" μοιάζουν με αβάντα στο Σουπερμάρκετ που έχει μαζέψει μέχρι τώρα δεκάδες αντιπροσωπείες.:argue:

Ποιο ειναι το supermarket και τελικα σε τι ενοχλει?

Και η επιθετικότητα σου δηλαδή δεν μοιάζει με αβάντα στον αντιπρόσωπο της αρεσκείας σου;
Eίναι κρίμα που κάποια μέλη διαλέγουν το forum αυτό ως αρένα για καυγάδες.

Εάν φίλε μου πρόσεξες αυτά που έγραψα είπα ξεκάθαρα οτι το κόλλημα μου είναι καθαρά προσωπικό και άφησα στην κρίση του καθενός να διαμορφώσει ιδίαν γνώμη αποτρέποντας τον απο το να επηρεαστεί απο τον όπως το θέτεις "έρωτα μου" (ενδιαφέρον..) όπως και εσύ μπορείς να είσαι "ερωτευμένος" με όποιο μαγαζί θέλεις.
Εγώ σου αναγνωρίζω αυτό το αναφαίρετο σου δικαίωμα, εσύ γιατί ενοχλείσαι τόσο πολύ απο την δική μου χρήση του δικαιώματος να εκφράζομαι;

Το τί με χάλασε δεν θα το πώ γιατί προτιμώ να λέω το τι με έφτιαξε και να μήν "θάβω" το οποιοδήποτε μαγαζί με την δική μου κρίση.
Εσύ που απλά έχεις ενοχληθεί τόσο πολύ με ένα αθώο "δυστυχώς" τώρα με προτρέπεις να κάνω αυτό ακριβώς που σε εννοχλεί;

Θα σου πρότεινα με την σειρά μου να γράψεις εσύ το τί σε "έφτιαξε" κάνοντας ένα τόσο μικρό "δυστυχώς" που μπορεί να σήμαινε και κάτι άλλο ή να γράφτηκε εκ παραδρομής να μοιάζει ασήμαντο.

Tέλος το γιατί κάποια "supermarket" παίρνουν όλες τις αντιπροσωπείες αν και χάνουν κάποιες επίσης το καθορίζουν οι νόμοι της αγοράς που απο την πραγματικά απο το πουθενά και εκ του μηδενός επιθετικότητα σου λίγα post πριν με κάνεις να υποθέτω μήπως και τους γνωρίζεις και εσύ...
Επίσης το άν κάποιοι έχουν πωλήσεις και κάποιοι άλοι βαράνε μύγες χωρίς να υποννοώ κάτι (σε προλαβαίνω) ρώτα τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και όχι εμένα.Οι συσκευές που αγοράζουμε είναι είδος χόμπυ και όχι γάλα η μακαρόνια να μας εκβιάζει το κάθε είδους καρτέλ εδώ όποιος δεν μενει ευχαριστημένος πάει αλού οπου θα βρεί αυτό που αναζητα, πιστεύω να έγινα κατανοητός.

Σε παρακαλώ λοιπόν να αντικρούεις σε κάτι που σε ενόχλησε πράγμα στο οποίο δεν έχω καμία αντίρρηση με θετικό τρόπο και επιχειρήματα και όχι ωμά και με χαρακτηρισμούς "supermarket" που προσβάλουν τον αντιπρόσωπο και εσένα και όχι εμένα που στο κάτω κάτω δέν έχω και καμία συγγενεια άλλωστε.

Τέλος προσπάθησε να μήν είσαι και εσυ κομάτι της μίζερης Ελληνκής πραγματικότητας στην οποία προσπαθείται να επιβληθεί σιωπητήριο σε όποιον έχει το θάρρος να εκφράζεται ελέυθερα, αυτό το τελευταίο είναι που πραγματικά με εννόχλησε και με έκανε να γράψω αυτήν την έκθεση ιδεών...

Υ.Γ.
Ελπίζω να σε καλύπτει το οτι ούτε εμένα μου αρέσουν τα μονοπώλια όταν όμως ποτίζω κάποιο λουλούδι προτιμώ να το κάνω επειδή μου αρέσει το χρώμα και το άρωμα του.

Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση των συμμετεχόντων στο νήμα και των διαχειριστών.

Ελπίζω να μήν σε κούρασα.

Last edited:
Πρώτα θάβεις το "μπακάλικο" με ένα δυστυχώς που σαφώς υπονοεί ότι την αντιπροσωπεία του "μπακάλικου" πρέπει να την είχε το αγαπημένο σου "σουπερμάρκετ" και μετά μας λές ότι δεν θάβεις κανένα και δεν αναφέρεις τους λόγους του δυστυχώς για λόγους αρχής !
Όσο για αυτά που λές για τούς νόμους τής αγοράς θα έπρεπε πρώτα να σκεφτείς ότι η Ελβετική εταιρεία προτιμά εδώ και χρόνια το "μπακάλικο" παρά το αγαπημένο σου "σουπερμάρκετ".
Μήπως αυτοί δεν το ξέρουν το συμφέρον τους και το ξέρεις εσύ καλύτερα :flipout:

ότι η Ελβετική εταιρεία προτιμά εδώ και χρόνια το "μπακάλικο" παρά το αγαπημένο σου "σουπερμάρκετ".
Μήπως αυτοί δεν το ξέρουν το συμφέρον τους και το ξέρεις εσύ καλύτερα :flipout:

Φιλαράκι δεν παίζεσαι, και μετά λες εσύ εμένα ερωτευμένο, την συμπεριφορά σου θα την χαρακτήριζα τουλάχιστον ύποπτη.
Κάπου εδώ εγώ το σταματάω γιατί γ@@@σαμε το νήμα του ανθρώπου.
Έάν θές τείλε μου pm με τηλέφωνο για να συζητήσουμε το θέμα κατ'ιδίαν, έτσι για να σιγουρευτώ οτι δεν είσαι και εσύ ο μπακάλης.:chinscratch:

Όσο για την ελβετική εταιρία στείλε μου pm να σε κεράσω καφεδάκι όταν θα πάει σε κάποιο απο τα supermarket όπως και η γνωστή και μεγάλη Αμερικάνικη.
Kαι για όσους τους τρώει η περιέργεια η αρνητική μου άποψη διατίθεται μονο κατ ιδίαν η μέσω pm για λόγους δεοντολογίας.

Πάντως όσο και να χτυπιέσαι εγώ θα λέω την γνώμη μου.
Αρκετά ασχολήθηκα chiao. :aetsch:

Last edited:
Αγαπητέ tasio550 σου ζητώ συγνώμη για τη τροπή που πήρε το νήμα σου λάθος δικό μου που παρασύρθηκα.
Εάν είχες την υπομονή να διαβάσεις την λογοδιάροια μοι πιο πάνω ελπίζω να δείξεις κατανόηση.

Φιλαράκι δεν παίζεσαι, και μετά λες εσύ εμένα ερωτευμένο, την συμπεριφορά σου θα την χαρακτήριζα τουλάχιστον ύποπτη.
Κάπου εδώ εγώ το σταματάω γιατί γ@@@σαμε το νήμα του ανθρώπου.
Έάν θές τείλε μου pm με τηλέφωνο για να συζητήσουμε το θέμα κατ'ιδίαν, έτσι για να σιγουρευτώ οτι δεν είσαι και εσύ ο μπακάλης.:chinscratch:

Όσο για την ελβετική εταιρία στείλε μου pm να σε κεράσω καφεδάκι όταν θα πάει σε κάποιο απο τα supermarket όπως και η γνωστή και μεγάλη Αμερικάνικη.
Kαι για όσους τους τρώει η περιέργεια η αρνητική μου άποψη διατίθεται μονο κατ ιδίαν η μέσω pm για λόγους δεοντολογίας.

Πάντως όσο και να χτυπιέσαι εγώ θα λέω την γνώμη μου.
Αρκετά ασχολήθηκα chiao. :aetsch:

Eδώ δεν μιλάμε γιά έρωτα αλλά για καψούρα με το "σουπερμάρκετ" ούτε τη γυναίκα να σου έθιγαν δεν θα έκανες έτσι....
Εγώ ότι έχω να πώ το λέω δημόσια όπως δημόσια εσύ λές τα δυστυχώς για να αβαντάρεις τον ερωτά σου. Αντί να τα κρατάς για τη πάρτη σου ώς κρυφοδυσαρεστημένος που είσαι με τον ανταγωνισμό του ερωτά σου :flipout:
Θα σου απαντούσα κατάλληλα για το πόσο ύποπτη είναι η συμπεριφορά μου αλλά θα μου τα έσβηναν οπότε απλά στο επιστρέφω.
Τελικά ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβοντε :flipout::flipout::flipout:

Επειδή δεν είναι αυτό το θέμα του νήματος μπορεί να λήξει κάπου εδώ αυτή η ανούσια συζήτηση;

Εχω ήδη ζητήσει συγνώμη απο το μέλος που έχει φτιάξει το νήμα κλείνοντας ουσιαστικά το όντως ανούσιο θέμα.
Ζητώ συγνώμη και απο τους διαχειριστές που μία λέξη μου έγινε αφορμή να πέσει τόσο χαμηλά το επίπεδο του ήδη ξεχαρβαλωμένου νηματος.

ΟVER AND OUT

O καψούρης.... :HTEHEH56:

Αυτός που άνοιξε το θέμα ρώτησε κάτι συγκεκριμένο...

Εχω κουραστεί να σβήνω αντιπαραθέσεις κι άσχετα ποσταρίσματα.

Το ότι το μέλος που άνοιξε το θέμα έχει "εξαφανιστεί",κρίνεται σαν συμπτωματικό γεγονός.

Τώρα είναι αργά.

Ο συντάκτης του θέματος ακόμα τρέχει...

Παρακαλώ να λήξει εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να συντηρούμε παλιότερα flames.

Δείτε πόσες παρεμβάσεις από διαχειριστές χρειάζονται… για να σας εξηγήσουμε κάτι το απλό.
Δεν επιτρέπονται τα flames και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Το θέμα κλειδώνεται.
Καληνύχτα σας.

Status
Not open for further replies.