Λέτε να προχωρήσω στην αγορά του πικάπ vpi scout από το ebay?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251360718389
βγαίνει στα 830 ευρώ και από τι λέει το δίνει μαζί με την εγγύηση του, manual ktl και οι δυο φώτο που έχει ανεβάσει είναι δικές του και φαίνετε σε πολύ καλή κατάσταση. Στο ebay από τι ξέρω υπάρχει και επιστροφή προιόντων αν δεν σε ικανοποιήσει η αγορά. Τι με συμβουλεύετε? Ο seller παντως έχει καλή φήμη με μια γρήγορη ματιά που έριξα αλλά πουλάει από το ebay μόνο βινύλια.
To έχασα και το πικάπ vpi. Μέχρι και μισή ώρα πρίν την λήξη της δημοπρασίας ήμουν ο μόνος σίγουρος με 800 λίρες που το είχα χτυπήσει. Μετά χτυπάει ένας με 1000 λίρες και λίγο πριν το τέλος της το πήρε ένας με 1032 λίρες αρκετά ποιο πάνω ακόμα και από το buy it now που υπήρχε.
Όμορφο πικάπ, πολύ καλή τιμή το είχε τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι. Πάντως στην αμερική καινούργια αυτά τα vpi scout έχουν 1300 δολάρια δλδ κοντά στα 1100 ευρώ. Εδώ στην ευρώπη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έρχονται με τόσο υψηλά εξωφρενική τιμή που αγγίζει τα 2000 ευρώ.
To έχασα και το πικάπ vpi. Μέχρι και μισή ώρα πρίν την λήξη της δημοπρασίας ήμουν ο μόνος σίγουρος με 800 λίρες που το είχα χτυπήσει. Μετά χτυπάει ένας με 1000 λίρες και λίγο πριν το τέλος της το πήρε ένας με 1032 λίρες αρκετά ποιο πάνω ακόμα και από το buy it now που υπήρχε.
Όμορφο πικάπ, πολύ καλή τιμή το είχε τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι. Πάντως στην αμερική καινούργια αυτά τα vpi scout έχουν 1300 δολάρια δλδ κοντά στα 1100 ευρώ. Εδώ στην ευρώπη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έρχονται με τόσο υψηλά εξωφρενική τιμή που αγγίζει τα 2000 ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.