Αγορά πικάπ μέχρι 1500 ευρώ - προτάσεις

Status
Not open for further replies.
διαβάσω διάφορες κριτικές για το vpi scout 1.1 και μιλάνε με ενθουσιασμό για τον ηχό του πικάπ. Υπάρχει αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα η κάποιος που να τα φέρνει η μόνη επιλογή αν θέλω να το αγοράσω είναι από εξωτερικό?

Την βρήκα την αντιπροσωπεία τους εδω στην Ελλάδα. Ακριβά το έχουν κοντά στα 2000 ευρώ όταν κανονικά στην Αμερική υπάρχει στα 1500 δολάρια. Υπάρχει φυσικά η ισοτιμία ευρώ=δολάριο σε όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά ήδη αλλά εδώ έχουμε τιμή προς τα πάνω.

edit: βλέπω ο άλλος ο αντιπρόσωπος τους στη Γερμανία το δίνει στα 2900 ευρώ Oo

http://h-e-a-r.de/hersteller/vpi-industries-inc./vpi-industries-inc.-|-preisliste-testberichte.html

τεράστιες διαφορές

και στην Αγγλία η αντιπροσωπεία τους το δίνουν στα 2200 ευρώ καινούργιο αρά οι δικοί μας εδώ το δίνουν αρκετά φτηνά
Αυτό το scout όσο διαβάζω review και εντυπώσεις από χρήστες τόσο με ψήνει. Αρκετά τα λεφτά όμως γμτ. Αν πάω σε κάτι τέτοιο θα τρενάρω πίσω την αγορά για κανα δύο μήνες. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει.

Last edited:
Λέτε να προχωρήσω στην αγορά του πικάπ vpi scout από το ebay?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251360718389

βγαίνει στα 830 ευρώ και από τι λέει το δίνει μαζί με την εγγύηση του, manual ktl και οι δυο φώτο που έχει ανεβάσει είναι δικές του και φαίνετε σε πολύ καλή κατάσταση. Στο ebay από τι ξέρω υπάρχει και επιστροφή προιόντων αν δεν σε ικανοποιήσει η αγορά. Τι με συμβουλεύετε? Ο seller παντως έχει καλή φήμη με μια γρήγορη ματιά που έριξα αλλά πουλάει από το ebay μόνο βινύλια.

Ναι προχώρα το, σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει τίποτε που να το πιάνει, και τα μεταφορικά του είναι τσάμπα...

Απλά δες μήπως έχει καμιά ασφάλεια σε περίπτωση ζημιάς ταχυδρομείου... θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά θα έχεις τ κεφάλι σου ήσυχο...

Ναι αυτός ο Πολωνός είναι εντάξει...

Λέτε να προχωρήσω στην αγορά του πικάπ vpi scout από το ebay?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251360718389

βγαίνει στα 830 ευρώ και από τι λέει το δίνει μαζί με την εγγύηση του, manual ktl και οι δυο φώτο που έχει ανεβάσει είναι δικές του και φαίνετε σε πολύ καλή κατάσταση. Στο ebay από τι ξέρω υπάρχει και επιστροφή προιόντων αν δεν σε ικανοποιήσει η αγορά. Τι με συμβουλεύετε? Ο seller παντως έχει καλή φήμη με μια γρήγορη ματιά που έριξα αλλά πουλάει από το ebay μόνο βινύλια.

830 είναι με την ελάχιστη προσφορά. Αν κάποιος πάει στην επιλογή buy it now για 1000 λίρες ( 1200) μπορεί να σου το αρπάξει κάτω από τη μύτη σου. Και πάλι φτηνό είναι στα 1200. Ο έμπορος φαίνεται εντάξει.

Οντως δεν εχει bid ακομη και φαινεται να το παρακολουθουν 41 ατομα,ο ενας μαλλον θα εισαι εσυ.

Ο πωλητης εχει καλο feedback φαινεται καλος με πολλες πωλησεις.

Εχει αλλες τρεις μερες οποτε πλειστηριασμος θα αρχισει μαλλον συντομα εκτος κι αν οπως λεει ο Κωστας καποιος κανει buy it now για να το σιγουρεψει.

Νομίζω όλοι σε αυτά τα view περιμένουν την τελευταία μέρα για να χτυπήσουν η κάποιον που θα κάνει την πρώτη του κίνηση.. Θα το παρακολουθώ και εγώ και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα το χτυπήσω. Για να δούμε.

Από τι είδα και στις λεπτομέρειες υπάρχει προστασία αγοράς από το ebay και ακόμα επιλογή να το γυρίσεις μέσα σε 7 μέρες αν δεν είσαι ικανοποιημένος με την ποιότητα του.

Σε περίπτωση που ψάξεις για Audiomeca ψάξε για τα μοντέλα Romance, ή για το λίγο παλιότερο Roma.
Θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Το Roma το είχα κάποτε. (Τώρα έχω το μεγάλο το JC4).
Για τον κατασκευαστή (Piere Lurne) διαβάζω κάπου ότι συνταξιοδοτήθηκε. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβές. Είχα πληροφορηθεί ότι είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν δύο χρόνια. Δεν αποσύρθηκε όμως, διότι εν τω μεταξύ έφτιαξε τη Belladona.

Η αντιπροσωπεία είναι εδώ.

Δυσκολα βρισκεις Vpi μεταχειρισμενο στην απο δω πλευρα του Ατλαντικου. Τετοιες τιμες σε scout δεν εχω βρει ουτε στην Αμερικη. Ο ανθρωπος εμπορευεται δισκους, για καποιον λογο το δινει πολυ φτηνα. Θα φυγει σιγουρα στο buy it now....

Υπάρχει και άλλο ένα scout που είναι μεταχιρισμένο και το πουλάνε άμεσα χωρίς bid και βγαίνει στα 1300 ευρώ. Οντός είναι πολύ φτηνά και γιαυτό δεν χτυπάει κανείς νομίζω και περιμένουν όσοι κάνουν watch. Θα περιμένω και εγώ. Δεν νομίζω να το χτυπήσει κάποιος στο buy it now.

To έχασα και το πικάπ vpi. Μέχρι και μισή ώρα πρίν την λήξη της δημοπρασίας ήμουν ο μόνος σίγουρος με 800 λίρες που το είχα χτυπήσει. Μετά χτυπάει ένας με 1000 λίρες και λίγο πριν το τέλος της το πήρε ένας με 1032 λίρες αρκετά ποιο πάνω ακόμα και από το buy it now που υπήρχε.
Όμορφο πικάπ, πολύ καλή τιμή το είχε τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι. Πάντως στην αμερική καινούργια αυτά τα vpi scout έχουν 1300 δολάρια δλδ κοντά στα 1100 ευρώ. Εδώ στην ευρώπη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έρχονται με τόσο υψηλά εξωφρενική τιμή που αγγίζει τα 2000 ευρώ.

Νομίζω λάθος μου είναι ότι το vpi έχει 1300 δολάρια στην αμερική. Σε διάφορα retail καταστήματα το βρίσκω στα 1900 δολάρια.

To έχασα και το πικάπ vpi. Μέχρι και μισή ώρα πρίν την λήξη της δημοπρασίας ήμουν ο μόνος σίγουρος με 800 λίρες που το είχα χτυπήσει. Μετά χτυπάει ένας με 1000 λίρες και λίγο πριν το τέλος της το πήρε ένας με 1032 λίρες αρκετά ποιο πάνω ακόμα και από το buy it now που υπήρχε.
Όμορφο πικάπ, πολύ καλή τιμή το είχε τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι. Πάντως στην αμερική καινούργια αυτά τα vpi scout έχουν 1300 δολάρια δλδ κοντά στα 1100 ευρώ. Εδώ στην ευρώπη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έρχονται με τόσο υψηλά εξωφρενική τιμή που αγγίζει τα 2000 ευρώ.

Κρίμα... όταν σου είχα πει πιο πάνω να το χτυπήσεις, δεν εννοούσα την δημοπρασία... σε αυτά τα χρήματα είναι λίγο δύσκολο να το ξαναβρείς...

Εφόσον κοιτούσες για πικάπ σε αυτήν την τιμή, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το χτύπησες. Ήταν σίγουρο ότι θα ξεπεράσει το χιλιάρικο. Και πάλι ο τύπος το πήρε ΠΟΛΥ φτηνά. Κρίμα. Το είχα στη watch list για να δω τι θα γίνει. Μακάρι να μπορούσα να το χτυπήσω αυτόν τον καιρό :(

To μόνο που με κράταγε ήταν ότι είναι η πιθανότητα να το πάρω φθηνότερα γιατί το ξεκίναγε από πολύ χαμηλή τιμή. Τόσο καλό είναι αυτό το πικάπ? Δλδ αξίζει να το πάρει κάποιος και καινούργιο?

Status
Not open for further replies.