ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000

Δεν ξέρω τι παίζει...

Aπό Ηλεκτρονική έγινε η αγορά πριν 15 μέρες με παραγγελία επίσης.Υποθέτω ότι πρεπει να είναι ακόμα παραγωγή απλά για διαθεση με προσφορές σε κάποιες χώρες...και ότι έρθει.

Οι Ελληνικές οδηγίες δεν λένε τίποτε για Mpeg4,ούτε κάτι διακριτικό ότι είναι από αντιπροσωπεία έχει το κουτί.Eπίσης και τηλ. να ρωτήσεις σου λένε ότι δεν έχει,και ότι έχει σταματήσει να κυκλοφορεί.

Απλά προσοχή στις αγορες σας όσοι ενδιαφέρονται για Digea σε περιοχές που εκπεμπει....εκτός αν έχετε Nova όπως ο γνωστός μου ,όπου σημειώνω επίσης ότι έβγαλε φανταστική εικόνα όπως μου είπε...

Last edited:
Οσο για το αν υπαρχει ακομα παραγωγη δεν ξερω.Παντως στα μεγαλα καταστηματα στα site τους δεν εχει την PQ2000.Στα καταστηματα παντως ναι.Εγω παραγγειλα την τηλελοραση την Πεμπτη απο τον Κωτσοβολο οπου υπηρχε η PQ2000 ανοιχτη για δειγμα, και μου ειπαν οτι θα αυριο θα γινει η εγκριση(δλδ προηγουμενη Παρασκευη) και την Δευτερα θα την στειλουν απο Αθηνα.Και ετσι την Τριτη την ειχα σπιτι μου......
Πρεπει ακομα να υπαρχει παραγωγη.Ετσι πιστευω....

Οσο για την εικονα πραγματικα ειναι φανταστικη.Συμφωνω!

Εδώ λέει ότι έχουν και η Hλεκτρονική που ανέφερα και Πλαίσιο από τα μεγάλα κατάστηματα....,αλλά δεν ξέρω αν όντως υπάρχει διαθέσιμη και πως ισχύουν τα χαρακτηριστικά .(Ο ενας λέει όχι ό άλλος ναι Mpeg4)

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/lg-42pq-2000-plasma.php

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42PQ2000-Plasma-TV-42-inch.htm

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?31617
(εδώ όχι)

Απλά προσοχή στις αγορες σας ,πρέπει να είναι ανακατεμένες οι παρτίδες που έχουν έρθει για κάποιους λόγους ....προφανώς εν γνώση της αντιπροσωπείας που δεν εισάγει επίσημα,αλλά καλύπτει την εγγύηση (λόγω μάλλον ΕΕ)

Re: LG 42PQ2000 -

Xαιρετω και παλι:a0210:
Αργησα λιγο να ξαναγραψω αλλα εδω τριγυρω ημουν:)
Εχουμε και λεμε λοιπον

pakis μια που εισαι εδω :BDBDG54:
θελω να παρω την pq2000....
λιγο πολυ τα χω λυσει ολα, αλλα μου ρθε κατι τελευταιο:
παρατηρεις καποιο θορυβο κατα τη λειτουργια της;
πχ βραδυ με κλειστο τον ηχο;
γιατ μαθημενος σε αθορυβες crt, θα σπαστω με κατι τετοιο.....
και γενικα οι φιλοι που την εχετε αγορασει,
εχετε προσεξει κατι τετοιο;
Οντως υπαρχει καποιος μικρος θορυβος αλλα σε σχεση με τις lcd, οχι με τις crt! Oι crt ειναι θορυβωδεις.
Σε εικονα απ το pc παρατηρειται θορυβος οταν το παραθυρο καλυψει ολη την οθονη, μειωνεται αν το παραθυρο μικρυνει και ελαχιστοποιειται αν μινιμαριστει!

H
Την παραγγειλα απο τον Κωτσοβολο στα 500 ευρω με δοσεις με στο καταστημα.Πεμπτη την ειχα παραγγειλει και την Τριτη την εφεραν.Τσακα τσακα.
Το Πλαισιο τη ξαναφερε στα 419! Προλαβετε οσοι ειναι... :)

Εν τω μεταξυ ειδα μια διαφημιση της Εlectronet οπου πωλουσε μια
LG 42 fullHD 1080 mpeg4 LCD στα 490.

το πορτοκαλί που λες, είναι επειδή στο expert mode, έχει το White Balance στο Warm (στο Expert Control πας), άλλαξέ το σε Medium ή Cool
Εγω στο Expert έχω:
Contrast 94
Brightness 40
Gamma medium
White Balance medium
Πραγματι, αυτες οι ρυθμισεις ειναι καλές:a0210:

η διαδικασία που έπαιξε στην δικιά μου 42PQ2000
OK πατημένο ταυτόχρονα στο τηλεκοντρόλ και TV (3ο κουμπι απο αριστερα)
0 0 0 0 για κωδικό
Tool Option (με το ΟΚ)
Media Player -> EMF-PMM
έξοδος και επανεκκίνηση της TV

τώρα Menu -> USB -> (ωωωππ) Movie List !

Σε τι αναφερονται αυτες οι οδηγιες?
Στην εισοδο usb που λετε, ΤΙ μπορουμε να συνδεσουμε?

Last edited:
Ναι πραγατι στο πλαισιο κανει τοσο.Αλλα μονο μετρητοις,επειδη αν θες να την παρεις με δοσεις με πιστωτικη καρτα απο την Εθνικη Τραπεζα με την οποια συνεργαζεται το Πλαισιο,δεν προκειται να την παρεις αφου καμια αιτηση δεν εχει εγκριθει εδω και καιρο και ουτε προκειται.Γι αυτο επειδη πρωτα πηγα στο Πλαισιο και δεν εγκριθηκε για δοσεις,πηγα στον Κωτσοβολο οπου ειναι με δοσεις αλλα με το Καταστημα,ουτε δανειο ουτε πιστωτικη.Εκτος αν εχεις δικη σου πιστωτικη οποτε γινεται να την παρεις απο το Πλαισιο........

Οσο για το USB,αναφερονται στο hack της ΤV ωστε να παιζει ταινιες μεσω του USB.....

Δεν μπορω να καταλαβω... πως θα παιξει ταινιες μεσω του usb? τι θα συνδεσεις στο usb?

Στο μεταξυ το Πλαισιο τη ξαναφερε με 449€, αυτη τη φορα δεν αναφερει "εκπτωση απο 489€"...

Eιδατε πως ηταν η Αθηνα χτες?... πορτοκαλί, οπως και η εικονα που ελεγα οτι εβλεπα στην pc εικονα. Ηταν δηλαδη σα να εβλεπα LG plasma:2thumb22sup:

usb stick, σκληρό δίσκο

Σκληρο δισκο εννοεις φανταζομαι e-sata? Δηλ. αν ο σκληρος εχει μεσα, αναμεσα σε αλλα και 4 ταινιες, θα τις ανιχνευσει και θα τις παιξει?
Ωστοσο στα specs αναφερει οτι το usb ειναι μόνο για αναπαραγωγη μουσικης και φωτογραφιων.

Ενα αλλο μεγαλο port που εχει με την ονομασια PCMCIA CARD SLOT, σε τι χρησιμευει?:chinscratch: