Προσπαθω να την ανοιξω οσο γινεται μεσα απ τα-λιτα ετσι κι αλλιως menu-αλλα και παλι σκοτεινα ειναι. Τα expert προφιλ ειναι καπως πορτοκαλί.
μήπως αναφέρεσαι στο Quick Menu?
Έχει και κανονικό μενού ξέρεις! :grandpa:
απο το οποίο ρυθμίζεις σχεδόν τα πάντα (και ναι, είναι πολλές οι ρυθμίσεις που δίνει, συμφωνα με reviews ειδικών)
Ειδικά στα Expert προφίλ (τα οποία είναι ψιλο-αρρύθμιστα απο τη μανα τους, αν θυμάμαι καλα) απλά σου ανοίγουν ακόμα περισσότερες ρυθμίσεις στο menu.
ε, τώρα τι να σου πω.. ναι, αυτό είπαμε, βάλτο τέρμα σκοτεινά, και έχε την για ραδιόφωνο!Διαβαζοντας το θρεντ μαθαινω οτι οσο πιο σκοτεινη, τοσο λιγοτερο ρευμα χαλαει... Δηλαδη να μενουμε στο σκοταδι για να καταναλωνουμε λιγοτερο ρευμα?:chinscratch:
Η Bravia ηταν κρυα και αθορυβη. Αυτη μετα απο λιγο βγαζει ζεστο αερα απο πισω. Μετα απο λιγες ωρες λειτουργιας εκπεμπεται μια θερμοτητα, αν περασεις απο διπλα την αντιλαμβανεσαι. Κανει και καποιο θορυβο, μαλιστα παρατηρησα οτι ο θορυβος αυξανει αν μεγιστοποιησεις ενα παραθυρο των Windows.
μην αποκλείεις την περίπτωση ελαττώματος..
Εμένα τώρα ας πούμε, έχει παίξει περίπου 6-7 ώρες σερί, και είναι κρύα παντού, εκτός από τις πάνω γρίλιες, που απλά είναι ελαφρά χλιαρή στην επαφή.
Δεν ξέρω αν παίζει το ενδεχόμενο στην αρχή να βγάζει περισσότερη θερμοκρασία.. δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Η bravia μετετρεπε το 4:3 σε 16:9 με ενα κλικ, αυτη εδω θελει συνδιασμο κουμπιων... Για να πας απο pc σε tv, τα ιδια.
Εδώ έχεις δίκιο.. κι εγώ θα ήθελα σε one-click αυτές τις 2 λειτουργίες.
Έχω βρει ένα multi τηλεκοντρολ απο το Lidl, που εχει το aspect σε ένα πλήκτρο.
To input πάντως δεν χρειάζεται ΟΚ για να αλλάξει.. απλά άστο σε αυτό που θες, και μετα απο λίγο αλλάζει
Η pq εχει λεει "εξυπνο αισθητηρα" και αναπροσαρμοζεται αναλογα με το περιβαλλον. Πραγματι, ειδα μια τετοια λειτουργια, οταν πχ. σκοτεινιασει το δωματιο, σκοτεινιαζει και η pq! Θα περιμενε κανεις το αντιστροφο, οταν σκοτεινιασει το δωματιο να γινεται πιο ζωηρη η εικονα.
Ναι.. ο αιθητήρας καλά δουλεύει.. αν κλείσουμε τα φώτα, πρέπει να πέσει και η φωτεινότητα της οθόνης, αλλιώς θα μας ζαλίζει.
Εσύ αν βγεις με φορητό στη λιακάδα, τι κάνεις; ρίχνεις τη φωτεινότητα; :afro:
Συνήθως χρειάζεσαι 3 ρυθμισμένα προφίλ:
1) daytime - μέρα (ΤV)
2) evening - βράδυ με κάποια φώτα
3) movie - ελάχιστος/καθόλου φωτισμός για ταινίες
η φωτεινότητα ξεκινάει απο ψηλα (μέρα) και κατεβαίνει
Και τέλος, σε 1024x768 που είναι η εγγενής (native) ανάλυσή της, είναι μεν καθαρά τα γράμματα, αλλά είναι stretched (μακρόστενη)
Εχουν ορθογώνια (μακρόστενα) pixel η 1024x Plasma, και έτσι εχουν 16:9 ratio, με μια 4:3 ανάλυση.
Γι αυτό, και για ταινίες κλπ (htpc χρήση), νομίζω πρέπει να το γυρίσεις σε μια 16:9 ανάλυση (1280x768)
Ψάξε την τηλεόρασή σου, γιατί απο αυτά που γράφεις, μου φαίνεσαι για ολίγον 'βιαστικός'