Αγορα PS3 ?

Τελικά το πήρα και εγώ σήμερα. Το έβαλα να κάνει update και περιμένω να τελείωση προς το παρών. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ η τιμή που το πήρα ήταν πολύ δελεαστική!

Πολύ καθυστερεί αυτή η αναβάθμιση είναι φυσιολογικό?

Last edited:
Σε μενα εκανε γυρω στα 4 λεπτα. Κατεβασε το αρχειο , εκανε reboot, το εγκατεστησε και ετοιμο...
Ισως σου αργει να στο κατεβασει λογω συνδεσης και σου φαινεται οτι καθυστερει πολυ. Με τι γραμμη εισαι ?

εντυπώσεις???
Με τι το έχεις συνδέσει???

ρυθμίσεις μενού και λοιπά???

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!

Όλα ok τώρα! ίσως να είναι η γραμμή, 1Mbs είναι το connection μου.
Τώρα κατεβάζω το update του Pro.
Thanks!

Το update ειναι 100 και κάτι mega!! φυσιολογικό να αργεί λιγάκι! Εδω στα 12mbps και έκανε κάμποση ωρίτσα...

Ευχάριστω παιδιά!
Κατά αρχή(Για αυτούς που ρωτούν PM) η τιμή που το πήρα είναι 338 Ευρώ σε ένα παζαράκι ενός μεγάλου μαγαζιού εδώ στην Κύπρο, είχε περιπου 15 κοματια και έγινε χαμός ποιος θα τα πάρει:D. Το Pro 08 το πήρα από το Play στα 32 Ευρώ oταν το είχε Deal of day την περασμένη Τεταρτη, δηλαδή σύνολο 370 Ευρώ.
Βασικά χθες δεν ασχολήθηκα με το παιχνίδι αλλα μονο με τα Updates και τις ρυθμίσεις. Το σύνδεσα με HDMI καλώδια σε Πλάσμα Samsung 42C96HD με ρύθμιση εικόνας στα 720P. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, σήμερα όμως θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί του.

To plaisio αλλαξε την προσφορα στο 60αρι.Στην αρχη εδινε το starter pack + h.sword, ενω τωρα αφαιρεσε τα resistance/motorsport και κρατησε την ιδια τιμη.
Πηγα στο πλαισιο για να το παρω και οταν ειδα την αλλαγη γυρισα πισω.Δεν αξιζε τον κοπο.

Στην Κύπρο το 60GB εδώ και εβδομάδες εξαφανίστηκε από την αγορά! Και αν το βρείς κάπου το πωλούν μαύρη αγορά!

8/12/2007 το πήρα απο το ΓΕΡΜΑΝΟ της Μάνδρας 560Ε( το stater pack 60GB).
Πήρα μάλιστα 2 κομμάτια ,το ένα για κάποιο φίλο.
Εχει ένα τελευταίο ακόμα. Οποιος προλάβει.
Νομιζω ενα τελευταιο εχει ακομα.

Ρε παιδιά, γιατί τόση λύσσα με το 60αρι???

Και το 40αρι μια χαρά είναι, και υπάρχουν και εκεί προσφορές! :ernaehrung004:

Εγώ θα πάω να το πάρω σήμερα.... (Επιτέλους!!!!) :SFGSFGSF::SFGSFGSF::Banane0:

Ελα ντε... καίει λιγότερο, foldaρει το ίδιο γρήγορα και δεν ζεσταίνεται :p

Αν και τα είχα βρει και τα δυο, προτίμησα το 40άρι.

Παίδες κάτι άκυρο να πω.Μπορώ να συνδέσω το ps3 στο psn με το ethernet cable του 360?Το λέω αυτό γιατί το 40άρι δεν εχει μέσα καλώδιο ethernet.

Μετά από 3 μέρες είμαι Happy με το 40GB που πήρα, Πρόκειται για πολύ δυνατό εργαλείο!
Το μονο μείον ότι άρχισα να ξοδεύω αρκετά πάνω του. Έχουμε και λέμε:

PS3 40GB 338
2 Extra Sixaxis 95
Monster HDMI 39
PES 2008 32
Assassin's Creed 39
Ratchet & Clank 56

Σύνολο 599

Και ακόμα Blu Ray δεν πήρα.:p

Κι εγώ από Γερμανό πήρα την 60αρα μου τη περασμένη Δευτέρα, στα 560 Ευρω, με Motorstorm και Resistance μέσα συν δεύτερο Sisaxis.

Υπήρχαν ακόμα 2-3 κομάτια, όποιος πρόλαβε.
Για μένα η 60αρα είναι must. Ήδη έχω νοικιάσει καμιά δεκαριά παιχνίδια και έχω μείνει άφωνος με αυτά που βλέπω στη ξεπερασμένη μου plasma (ανάλυση 852Χ480).

Χτες τη κουβάλησα στο σπίτι της φίλης μου που έχει γρήγορη σύνδεση από Forthnet και αναβαθμίσαμε το λειτουργικό σε 2.01 και το proevolution2008 με το νεο επίσημο patch! Τη συνδέσαμε με component στην 24αρα οθόνη του mac που έχει και πάθαμε σοκ στα 1080i...

Επόμενη κίνηση: σοβαρό adsl..

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: