Στην 2.1 θα πας τότε,η sb 250 έχει καταργηθεί είναι παλιό μοντέλο.
Τις έχω ακούσει και χρησιμοποιήσει και τις δυο. Και την SB250 και την Bar 2.1.
Καλές είναι για σαλόνι πάντως. Γενικά JBL=στάθμες.
Και μόνο για να ξέρεις σε ποια ρύθμιση έχεις το μπάσο, πάρε την Bar 2.1 που έχει οθόνη.
Sk8 στα 229 στον Κωτσοβολο.. SK9Y 365 στο Σκρουτζ.. Υποστηριζουν Dolby atmos και οι 2.Καλησπερα. Εχω ενα σαλονι 18 τετραγωνικων. Εχω μια LG oled C8 55β� με υποστηριξη dolby atmos. Αποσταση απο τβ 3 μετρα. Netflix, Nova, μουσικη απο τηλεοραση spotify.
Δυστηχως ο καναπες ειναι κολλητα στον τοιχο πισω και αν βαλω surround θα ειναι απο τα δεξια μου στα 3 μετρα και οχι απο πισω μου. Και θα ειναι στο ενα μετρο απο τον αλλο θεατη. Οποτε δεν ξερω αν πρεπει να το κανω.
Με δεδομενο το μικρο σαλονι θα ηθελα μια προταση απο 250-500 οσα χρειαζονται.
Μου προτειναν διαφορες οπως η Yamaha 207, Samsung N850 που ειναι σε προσφορα αυτο τον καιρο, JBL 21 ή 31(και αυτες σε προσφορα αν βιαστω), LG SK9y και μια sony. εχω μικρο σαλονι απλα το θυμιζω.
Πάρε την SK9Y που υποστηρίζει και τα ασύρματα πίσω Ηχεία SPK8 που έχουν στο public 180 και είσαι καλυμμένος τότε.Και την SK8 μου την ειπαν. Απλα σε αυτα τα χρηματα το dolby atmos μαλλον δεν αξιζει και κανεις skip.
460 είχε αρχική τιμή ή SK8 πληροφοριακάΠάρε την SK9Y που υποστηρίζει και τα ασύρματα πίσω Ηχεία SPK8 που έχουν στο public 180 και είσαι καλυμμένος τότε.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και η samsung N850 ειναι σε προσφορα. Απλα δεν ξερω αν παραειναι δυνατη για τα 18τμ μου. Εκει να δεις εκπτωση460 είχε αρχική τιμή ή SK8 πληροφοριακά
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει arc νομίζω η 2.1.και κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι η τηλεοραση δεν εχει εξοδο hdmi arc. οποτε αρκουμαι μονο στην οπτικη ινα. τι χανω απο αυτη τη συνδεση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.