AΓΟΡΑ TΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 37''-42''

Tελικα παραγγειλα την LG 42PQ3000 Plasma.

Αν πανε ολα καλα θα μου την φερουν στο σπιτι μου αυτο το Σαββατο.

Αιντε ανυπομονω........!

Καλοριζικη φιλε καλες και απροβληματιστες θεασεις...:tee::tee:

Ευχαριστω!

Απροβληματιστες?
Μακαρι!Δεν πιστευω να βγαλει προβλημα αν προσεχω.Εσενα σου εχει τυχει και εβγαλε?

Μπορειτε να μου πειτε πως να την εγκαταστησω,τι ρυθμισεις να κανω,καθως και για τις πρωτες 100 ωρες που πρεπει να προσεχω, τι να προσεξω και τι να κανω(dvd,ζουμ,οριο θεασης την ημερα) κ.τ.λ.?

Δλδ γενικα τι πρεπει να κανω?

Last edited:
Ευχαριστω!

Απροβληματιστες?
Μακαρι!Δεν πιστευω να βγαλει προβλημα αν προσεχω.Εσενα σου εχει τυχει και εβγαλε?

Μπορειτε να μου πειτε πως να την εγκαταστησω,τι ρυθμισεις να κανω,καθως και για τις πρωτες 100 ωρες που πρεπει να προσεχω, τι να προσεξω και τι να κανω(dvd,ζουμ,οριο θεασης την ημερα) κ.τ.λ.?

Δλδ γενικα τι πρεπει να κανω?

Οχι εμενα δεν μου εχει συμβει κατι (δεν ειχα και ποτε πλασμα :P) απλα στο λεω ετσι για τα καλοριζικα.Μπορεις να δεις εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572 στην κατηγορια "Στρωσιμο" τι ισχυει για το στρωσιμο των πλασμα ειναι πολυ αναλυτικο:ernaehrung004:

Για τηλεοπτικο σημα και αιντε μια φορα το μηνα για ενα dvd ταινια απο video club καλυτερη δεν ειναι η PQ3000 απο την U10?

Καλα δεν εκανα και πηρα την PQ3000?

Για τηλεοπτικο σημα και αιντε μια φορα το μηνα για ενα dvd ταινια απο video club καλυτερη δεν ειναι η PQ3000 απο την U10?

Καλα δεν εκανα και πηρα την PQ3000?

Μια χαρά είναι και για πολλά dvd και ότι άλλο θες. Με τις υγείες σου να την ευχαριστηθείς. :D
Και γράψε εντυπώσεις στο αντίστοιχο νήμα:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=49118

Μια χαρά είναι και για πολλά dvd και ότι άλλο θες. Με τις υγείες σου να την ευχαριστηθείς. :D
Και γράψε εντυπώσεις στο αντίστοιχο νήμα:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=49118

Απο Δευτερα οι εντυπωσεις.Το Σαββατο θα την εχω στο σπιτι μου.

με προβληματιζει που σου αρεσει η pq3000 πιο πολυ απο την u10 :p
αλλα βασικα μιλας για την lcd η την plasma?

με προβληματιζει που σου αρεσει η pq3000 πιο πολυ απο την u10 :p
αλλα βασικα μιλας για την lcd η την plasma?

Για την plasma μιλαω.Mου αρεσει πιο πολυ στο τηλεοπτικο σημα.

καλες παρακολουθησεις κ απροβλιματιστη!εγω παλι πηρα σημερα την p-u10 ;)

Εσυ την U10 εγω την PQ3000!
Μαλλον θελεις να βλεπεις και αρκετες ταινιες!
Αλλιως καλύτερα να επαιρνες την PQ3000!

Εγω παλι περιμενω να γινει η εγκριση για δοσεις.Την Πεμπτη την παραγγειλα απο το Πλαισιο αλλα ακομα εκρεμμει το θεμα της εγκρισης απο την τραπεζα.
Πηρα ποσα τηλ στο Πλαισιο για να δω αν εγινε.Επεφτε η γραμμη τη μια, την αλλη με συνδεναν ολη την ωρα με αλλον για να μιλησω.
Τελος παντων μας ειπαν μπορει σημερα να γινει.Αλλα μπα.Ειπαν απο Τριτη.

Μακαρι να μην γινει καμια στραβη και ετσι Τριτη -Τεταρτη να την εχω στο σπιτι μου.Αν και ηθελα να δω Μιλαν-Μαντζεστερ στην καινουργια,αλλα δυσκολο το βλεπω.

Αυτα....!

Eπειδη οπως εχω ακουσει αλλα και δει απο κοντα ειναι καλυτερη η PQ3000 απο την U10 για τηλεοπτικο σημα.

Eπειδη οπως εχω ακουσει αλλα και δει απο κοντα ειναι καλυτερη η PQ3000 απο την U10 για τηλεοπτικο σημα.

οταν λεμε τηλεοπτικο σημα, λογικα εννοουμε και σημα μεσω σκαρτ; (πχ νοβα)
φιλε με γεια, να τη χαρεις!
Εγω απο πλαισιο ηθελα την 2000 αλλα δεν την προλαβα τελικα... :slapface:
ειμαι πολυ της αναβολης και τελικα την παταω.... :furious3:

οταν λεμε τηλεοπτικο σημα, λογικα εννοουμε και σημα μεσω σκαρτ; (πχ νοβα)
φιλε με γεια, να τη χαρεις!
Εγω απο πλαισιο ηθελα την 2000 αλλα δεν την προλαβα τελικα... :slapface:
ειμαι πολυ της αναβολης και τελικα την παταω.... :furious3:

Ευχαριστω!

Ναι και μεσω σκαρτ(νομιζω).Ετσι και αλλιως εγω δεν εχω σκαρτ οποτε και να μην ειναι δεν με πειραζει.

Και εγω στην αρχη για αυτη ρωτησα αλλα μου ειπαν οτι εχει εξαντληθει εδω και ποσο καιρο και δεν θα φερουν αλλες.Οποτε στραφηκα στην 3000!