AΓΟΡΑ TΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 37''-42''

Τελικα Τριτη ερχεται.Εγινε ενα μπερδεμα με το Πλαισιο και για αυτο θα αργησει να ερθει.

Πηρα πολυπριζο ασφαλειας.Καθαριστικο για την οθονη υπαρχει?

Τελος μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις να βαλω,ποσες ωρες την ημερα να παιζει η TV,αν χρειαζεται να κανω ζουμ για να μην φαινετε το λογοτυπο των καναλιων και τελος ποσες ωρες την ημερα να βαζω το γνωστο dvd για αντιburn να παιζει?

Εχαριστω!

Η τηλεοραση που παραγγειλα τελικα και θα ερθει σιγουρα ειναι η LG PQ2000 42' plasma...........

υπαρχει στο πλαισιο η 42αρα pq2000; :blink:
τους ειχα ρωτησει εδω και μερες και δεν την ειχανε.......

Last edited:
υπαρχει στο πλαισιο η 42αρα pq2000; :blink:
τους ειχα ρωτησει εδω και μερες και δεν την ειχανε.......

Δεν το ανεφερα.Ξεχασα.Τελικα την πηρα απο τον Κωτσοβολο.Απο πλαισιο περιμεναμε μια εβδομαδα(απο την προηγουμενη Πεπμτη) να ερθει απαντηση για το αν εγκριθηκε η αιτηση για αγορα με δοσεις μεσω πιστωτικης(για την PQ3000), αλλα δεν ηρθε και ετσι την ακυρωσαμε.Με δοσεις μεσω πιστωτικης απο Εθνικη Τραπεζα κανεις δεν μπορει να παρει.Καμια αιτηση δεν εγκρινετε.Εχει να εγκριθει εδω και 3 μηνες αιτηση.Οποτε πηγαμε Κωτσοβολο που ειναι δοσεις με το καταστημα(καμια σχεση με Τραπεζα) και την παραγγειλαμε(την PQ2000).Την Τριτη θα την φερουν.

Αυτα........ :grandpa:

Υ.Γ.: Παραγγειλαμε τελικα την PQ2000 γιατι η PQ3000 απο Πλαισιο εκανα 500ευρω ενω στον Κωτσοβολο 600ευρω.Οποτε εφοσο εχουν τα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα και κοστιζει 500ευρω πηραμε αυτην.

Last edited:
Τελικα Τριτη ερχεται.Εγινε ενα μπερδεμα με το Πλαισιο και για αυτο θα αργησει να ερθει.

Πηρα πολυπριζο ασφαλειας.Καθαριστικο για την οθονη υπαρχει?

Τελος μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις να βαλω,ποσες ωρες την ημερα να παιζει η TV,αν χρειαζεται να κανω ζουμ για να μην φαινετε το λογοτυπο των καναλιων και τελος ποσες ωρες την ημερα να βαζω το γνωστο dvd για αντιburn να παιζει?Δλδ αυτα που πρεπει να κανω επειδη ειναι plasma απο την στιγμη που θα την λαβω......?

Ευχαριστω!

Aς μου απαντησει καποιος γιατι ειναι πολυ σημαντικα και δεν ξερω και πολλα απο τηλεορασης οποτε μην μου στειλετε κανενα λινκ και ψαχνομαι
....

Ευχαριστω!

Last edited:
Για αρχή, βάλε την στο αντίστοιχο movie/cinema mode, ρύθμισε την αντίθεση στο 50% και χρησιμοποίησε κάποιο aspect τύπου zoom, που να πετάει εκτός τα λογότυπα των καναλιών. Αυτά για τις πρώτες 200 ώρες.

Η χρήση του DVD-στρωσίματος είναι προαιρετική. Το βασικό για αυτές τις πρωτες 200 ώρες, είναι να αποφύγεις την προβολή στατικών εικόνων και την λειτουργία με υψηλή αντίθεση, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρήσεις τον φώσφορο σε αυτό το ευαίσθητο κομμάτι της ζωής του.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να βρεις εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=489957&postcount=885
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=490015&postcount=888
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=947577&postcount=1052
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1005814&postcount=790
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1057934&postcount=1072

ΟΚ θα κανω αυτα που λετε.

Αλλα κατι ακομη θελω να ρωτησω.Αν δεν κανω το ζουμ ποσες ωρες μπορω να βλεπω το ιδιο καναλι χωρις να παθει burn-in?
Και ποση ωρα ας πουμε χρειαζεται να αλλαξω καναλι ωστε να ''ξεκουραστουν'' οι φωσφοροι?

Και γενικα στις πρωτες 200 ωρες ποσες ωρες την ημερα μπορει να ειναι ανοιχτη η τηλεοραση?

Μπορείς να έχεις την τηλεόραση ανοιχτή όσες ώρες θέλεις. Απλά θα καταναλώνεις ρεύμα, τίποτα περισσότερο. Αν το κανάλι το παρακολουθείς με ρύθμιση zoom ώστε το λογότυπο να είναι εκτός οθόνης, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις zapping. Αν παρακολουθείς κανονικά, καλό είναι να κάνεις ένα zapping κάθε μισή ώρα, π.χ. αν βλέπεις κάποια ταινία άλλαξε κανάλι μόλις βάλει διαφημίσεις, ή αν βλέπεις ποδοσφαιρικό αγώνα, άλλαξε το κανάλι στο ημίχρονο.

Μπορείς να έχεις την τηλεόραση ανοιχτή όσες ώρες θέλεις. Απλά θα καταναλώνεις ρεύμα, τίποτα περισσότερο. Αν το κανάλι το παρακολουθείς με ρύθμιση zoom ώστε το λογότυπο να είναι εκτός οθόνης, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις zapping. Αν παρακολουθείς κανονικά, καλό είναι να κάνεις ένα zapping κάθε μισή ώρα, π.χ. αν βλέπεις κάποια ταινία άλλαξε κανάλι μόλις βάλει διαφημίσεις, ή αν βλέπεις ποδοσφαιρικό αγώνα, άλλαξε το κανάλι στο ημίχρονο.

Eυχαριστω!

Πως ειναι οταν δειχνει ποδοσφαιρικα match η LGPQ2,3,6...000 μεσω των ψηφιακων καναλιων?

Τα δειχνει γα...τα ή χαλια ή ετσι κ ετσι?

Last edited:
δηλαδή: τα δείχνει gάmata ή gamάta (ένας τόνος τι κάνει)
Παρακαλούνται οι έχοντες PQ Και λαμβάνοντες DIGEA όπως τοποθετήσουν τον τόνο καταλλήλως.

Σημ. σε Novα πάντως, στο 2ο πάει (μια χαρά)

Γιατι εγω την εχω δει στο καταστημα να παιζει μονο κινουμενα σχεδια,ταινιες ή ειδησεις,σιριαλ κτλ.

Οχι κανονικο ποδοσφαιρικο match........

Αν ηθελα να πω το πρωτο δλδ το αρνητικο το γα...τα θα το εγραφα γά....τα :P

Σε Nova μια χαρα.....?Ωραια!
Αλλα εγω καιγομαι για τα ψηφιακα καναλια.Ξες CL και Μουντιαλ σε MEGA και NET.

Αν ηθελα να πω το πρωτο δλδ το αρνητικο το γα...τα θα το εγραφα γά....τα :P

Σε Nova μια χαρα.....?Ωραια!
Αλλα εγω καιγομαι για τα ψηφιακα καναλια.Ξες CL και Μουντιαλ σε MEGA και NET.

φιλε θα σου ρθει η tv και θα τα δεις απο πρωτο χερι.
οποτε μη σκας απο τωρα...
αν και καταλαβαινω την αγωνια σου (κι εγω ετσι ειμαι).
αλλα απο οσα εχουν γραφτει εδω, εχω την αισθηση πως μια χαρα θα ειναι η pq. :a0210:

φιλε θα σου ρθει η tv και θα τα δεις απο πρωτο χερι.
οποτε μη σκας απο τωρα...
αν και καταλαβαινω την αγωνια σου (κι εγω ετσι ειμαι).
αλλα απο οσα εχουν γραφτει εδω, εχω την αισθηση πως μια χαρα θα ειναι η pq. :a0210:

Μακαρι!

Εσυ τελικα ποια τηλεοραση πηρες?

Μακαρι!

Εσυ τελικα ποια τηλεοραση πηρες?

εγω δεν πηρα ακομη, ειμαι στους αναποφασιστους :slapface: αν και για τη 42αρα pq2000 με βλεπω.
με καλυπτει για αυτα που θελω (δορυφορικα και divx/dvd).
Ουτε hd θα δω, ουτε ps3 εχω, ουτε digea....

κι αν την ειχα δει απο κοντα ισως να την ειχα ηδη χτυπησει, αλλα εδω που ειμαι δεν παιζει κατι τετοιο.
Οποτε θα μου ειναι χρησιμη και η δικη σου γνωμη οταν με το καλο σου ερθει....

εγω δεν πηρα ακομη, ειμαι στους αναποφασιστους :slapface: αν και για τη 42αρα pq2000 με βλεπω.
με καλυπτει για αυτα που θελω (δορυφορικα και divx/dvd).
Ουτε hd θα δω, ουτε ps3 εχω, ουτε digea....

κι αν την ειχα δει απο κοντα ισως να την ειχα ηδη χτυπησει, αλλα εδω που ειμαι δεν παιζει κατι τετοιο.
Οποτε θα μου ειναι χρησιμη και η δικη σου γνωμη οταν με το καλο σου ερθει....

Αργεις...........!:P

Aπο Τεταρτη θα σου πω.....