Αγορα τηλεορασης 40"-42"

Ας διπλοποστάρω κι εγώ, από το νήμα της C650....

Τα μηνύματα του teocool (μαζί με τις απαντήσεις τους) μεταφέρθηκαν στο νήμα Αγορα τηλεορασης 40"-42"

teocool για τρίτη φορά σου επισημαίνω ότι δεν χρειάζεται διπλοποστάρισμα μηνυμάτων με copy-paste σε διαφορετικά νήματα, μέχρι να βρεις απάντηση στο ερώτημα σου.

Από προχτές σου είπα ότι μάζεψα όλα τα thread που έχεις ανοίξει στο παραπάνω νήμα και μέσα σε αυτό συγχώνευσα όλα τα διάσπαρτα μηνύματα που είχες από δω κι από κει.

teocool στο είχα επισημάνει...

Το ερώτημα του teocool για αγορά νέας τηλεόρασης μεταφέρθηκε εδώ LCD LG42LK530 ή plasma Panasonic 42S30?

...μιας και εδώ ήταν Off topic (το παρόν νήμα είναι για γενική σύγκριση μεταξύ των τεχνολογιών και όχι για σύγκριση μεταξύ κάποιων μοντέλων :)

Επίσης έχει ανοίξει και το νήμα LG 42LK530 .... ως εκ τούτου τα δύο νήματα ενώθηκαν.

Υ.Γ.: Καλό είναι να μην διπλοποστάρουμε τα ίδια ερωτήματα σε διαφορετικά θέματα ή να ανοίγουμε διαφορετικά νήματα, ώστε να μαζεύονται οι πληροφορίες σε ένα μέρος (για το καλό αυτού που ρωτάει ;) )

....ως εκ τούτου , όλα τα νήματα που έχεις ανοίξει ενώθηκαν σε ένα, όποιες απορίες και ερωτήσεις έχεις καλό είναι να τις γράφεις εδώ....

...για οποιεσδήποτε τηλεοράσεις σε απασχολήσουν στο μέλλον
:flute:

Ή τα Ελληνικά μου δεν είναι καλά...ή σε έχει φάει το άγχος για τηλεόραση.

Re: Samsung C650-2-3 / C630 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια χρειαζομαι την ανθρωπια σας!!ειμαι φοιτητης στα γιαννενα κ ενδιαφερομαι για τις c630 η καλυτερα c650!!χθες εψαξα ολα τα γιαννενα κ τελικα βρηκα στα multirama την c630!μιλησα με εναν υπευθυνο εκει κ μ ειπε οτι δεν υπαρχει ουτε σε αποθηκη ουτε αποθεμα σε κανενα καταστημα!!οποτε θα περιμενα ποτε η samsung θα εστελνε!!μ ειπε πως αν την παραγειλω απο ιντερνετ θα ερθει αλλα θα αργησει,15 με 20 μερες!!παω λοιπον σημερα να την παραγειλω απο ιντερνετ κ ειδα οτι την αφερεσαν!!
Πηγα σε ποσα μαγαζια κ υστερα απο την ειρωνια πολλων κ συγκεκριμενα στο κωτσοβολο,δεν μπορω να βρω καποια αντισοιχη αυτων των 2 κ σε τιμη καλη αλλα και σε καταστημα ιωαννινων!!παρατησησα οτι c650 υπαρχει στο πλαισιο στο περιστερι στην αθηνα!!αλλα δεν εχω κανενα στην αθηνα,δεν την γνωριζω καθολου καλα και ειναι πολυ δυσκολο να κατεβω!!
Η τηλεοραση c650 κοστιζει 550 ευρω και τα μεταφορικα,το πολυ 50 ευρω πιστευω!! Τα χρηματα θα ρωτησω στο πλαισιο αν μπορουν να δωθουν μεσω τ λογαριασμου τ πλαισιου!!Για αυτο ζηταω με ολο τ σεβασμο αν θα μπορουσε καποιος να την μεταφερει απο το περιστερι στον κηφισο για το λεωφορειο για γιαννενα!!Τα μεταφορικα θα τα πληρωσω εγω εδω!!απλα ζηταω το χρονο καποιου αφου συνεννοηθω με το πλαισιο να την παρει και να την στειλει!!αν υπαρχει καποιος προθυμος για αυτη την κινηση να με ενημερωσει μεσω pm η εδω!!ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!

Φίλε καταρχήν δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, τηλεόραση θα πάρεις δε κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς! Προς Θεού.
Υποθέτω είδες πως η C650 στο πλαίσιο είναι εκθεσιακό κομμάτι, μεταχειρισμένη με λίγα λόγια και μάλιστα περσινό μοντέλο. Τώρα 550 συν έξοδα μεταφοράς για αυτή τη TV, δε νομίζω πως σε συμφέρει. Ειδικά απ´τη στιγμή που το χειμώνα είχε 450-500 καινούργια σε προσφορά.
Σόρρυ δε προσπαθώ να σε μπερδέψω αλλά να σε κάνω να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.
Λες πως δε βλέπεις πολλά αθλητικά και είσαι gamer. Ορισμός των 50Hz δηλαδή. Μη πάρεις 100Hz μόνο επειδή είναι της μόδας, αλλά μόνο αν πραγματικά τα χρειάζεσαι και αν θα βρεις στη περιοχή σου. 50άρες στις 40 ίντσες και καινούργιες σίγουρα θα βρείς στα Γιάννενα!
Δυστυχώς απ'οτι βλέπω έχασες και τις εκπτώσεις, όποιες κι αν υπήρχαν τέλος πάντων.

Re: Απάντηση: Αγορα τηλεορασης 40"-42"

Ας διπλοποστάρω κι εγώ, από το νήμα της C650....

Τα ελληνικα σ καλα ειναι αλλα το αγχος μ εχει φαει!!δεν ξερω τι να κανω με τηλεοραση!!καμια δεν με καλυπτει!!την lg 42ld550 η lk530 ελεγα να παρω αλλα με αυτα π ακουσα κ ειδα,οτι απο οσο λετε η lg δεν ειναι αξιοπιστη η κ κατι αλλο π ειπατε,στραφηκα προς samsung και η μονη που τα χει κομπλε ολα ειναι η c650!!ειδα αυτη στο πλαισιο κ την c630 κ εχω φαγωθει να την αποκτησω!!αλλα που!!:(
Ανεκαθεν ειχα μαπα τηλεοραση που δεν ηταν full hd και με 100hz!!(telefunken tg26...)συχαινομουν να δω ταινιες!!(μπορει να ναι βλακεια π θα το πω αλλα λατρευω αυτη την γλυστερη εικονα λογω hz στισ ταινιεσ!!αληθεια!!)κ τωρα π μ δινεται ευκαιρια για αλλη τηλεοραση δεν μπορω μια σε αυτα τα λεφτα να καλυπτομαι!!(ισως ανεβασω στα 600 ευρω τωρα) αλλα και ενα 50 σιγα τη διαφορα που θα κανει!!γαμω τη κριση!!-.-

Last edited:
Πρώτον, δεν υπάρχει τέλεια τηλεόραση. Δεύτερον, οι Samsung C630 και C650 είναι περσινά μοντέλα, γι' αυτό και υπάρχει μια δυσκολία εύρεσής τους στα καταστήματα. Στο έχω πει και σε προηγούμενο post, αν δε θέλεις να έχεις άγχος για το lag παίρνεις την D5003 και καθάρισες. Στις ταινίες, αν θες εξομάλυνση της κίνησης ενεργοποιείς το motion plus. Αν σε ενοχλεί αυτή η εξομάλυνση, το απενεργοποιείς. Σε κάθε περίπτωση, κάνε μια βόλτα από κάποιο κατάστημα για δεις κάποιες τηλεοράσεις από κοντά και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου.

Αποψεις χρηστων που μιλησα :
"για πιοτητα ποτε δεν παιρνουμαι LG αν ανιξουμαι φουλ την ευκρινια θα δουμαι οτι αφτες η τν μας κανουν πολα παρασιτα ασπρες μαυρες γραμες γυρο απτα παντα"
Αλλη αποψη : "LG δεν θα έπαιρνα ποτέ και για κανένα λόγο!
λόγω χαμηλής ποιότητας κατασκευής και προβλημάτων που εμφανίζουν τα μοντέλα της κατα καιρούς...."
Ακουγωντας αυτα τι να εκανα;;να την προτιμησω;;παιζει mkv αυτη η τηλεοραση (ld550);;και οσο για το dts!!αν εγω παιζω το mkv μεσω σκληρου δισκου και συνδεσω ενα καλο home cinema με οπτικη στη tv, θα εχω dts;;

γιατί να πάρεις την 42ld550. είναι περσινό μοντέλο. πάρε καλύτερα την 42lk530 που είναι και φτηνότερη και είναι το φετινό αντίστοιχο μοντέλο. είναι μια από αυτές που πρότεινες και εσύ ο ίδιος στην αρχή του νήματος.

Καμια αποψη για αυτη ομως βρε παιδια δεν υπαρχει!!:/
Ουτε καν ενα thread,κατι βρε παιδι μ!!:(

Εσύ αρχικά ήθελες να τρέχεις τις ταινίες σου μέσω PC και τώρα ξαφνικά θέλεις να υποστηρίζει DTS ο player της? Πιστεύω πως απ'το πρώτο σου post θα έπρεπε να αναφέρεις τί σε ενδιαφέρει και τί όχι για να κατευθυνθείς σωστά. DTS στις LCD υποστηρίζουν μόνο οι Samsung, τώρα μέσω οπτικής δε ξέρω αν βγάλει σε home cinema.
Θα μπορούσες τις ταινίες με dts να τρέχεις απ'το PC αν το'χεις μόνιμα συνδεμένο ή να μετατρέψεις DTS-AC3 ή να πάρεις κάποιον εξωτερικό media player που πιστεύω πως είναι και η καλύτερη λύση.

για να πάρεις μια ιδέα διάβασε το νήμα που σου πρότεινε ο κώστας 2 πόστς παραπάνω για την 550. oι lg δεν αποδοκωποιούν dts. αν το θές τότε στο budget σου 40d5000/d5003 αλλά 50hz. μετά για samsung και 100hz πρέπει να ανέβεις πολύ σε τιμή να φάς και το 3d.

Last edited:
Εσύ αρχικά ήθελες να τρέχεις τις ταινίες σου μέσω PC και τώρα ξαφνικά θέλεις να υποστηρίζει DTS ο player της? Πιστεύω πως απ'το πρώτο σου post θα έπρεπε να αναφέρεις τί σε ενδιαφέρει και τί όχι για να κατευθυνθείς σωστά. DTS στις LCD υποστηρίζουν μόνο οι Samsung, τώρα μέσω οπτικής δε ξέρω αν βγάλει σε home cinema.
Θα μπορούσες τις ταινίες με dts να τρέχεις απ'το PC αν το'χεις μόνιμα συνδεμένο ή να μετατρέψεις DTS-AC3 ή να πάρεις κάποιον εξωτερικό media player που πιστεύω πως είναι και η καλύτερη λύση.

Απλως παρατηρησα κωστα οτι ειναι καλυτερη η εικονα οταν την αναπαραγεις μεσα απο τη τηλεοραση η μεσω lan που κανει η samsung παρα να την χρησιμοποιω ως monitot!!ετσι καταλαβα η κανω λαθος;

Απλως παρατηρησα κωστα οτι ειναι καλυτερη η εικονα οταν την αναπαραγεις μεσα απο τη τηλεοραση η μεσω lan που κανει η samsung παρα να την χρησιμοποιω ως monitot!!ετσι καταλαβα η κανω λαθος;

Όχι πολύ σωστά κατάλαβες, εξάλλου στο ανέφερα κι εγώ σε κάποιο άλλο thread αν θυμάσαι! Απλά θα πρέπει να κάνεις κάποια υποχώρηση γιατί Samsung 100Ηz φετινή στο budget σου δυστυχώς δεν υπάρχει. Αν ήμουν στη θέση σου και ήθελα οπωσδήποτε Samsung θα έπαιρνα είτε κάποια μεταχειρισμένη γύρω στα 400 Ευρώ γιατί παραπάνω δεν αξίζει ή την D5--- έστω και με μαιμού 100Hz. Αλήθεια κάποιος κάτοχός της θα μπορούσε να μας πεί πως είναι σε γρήγορες σκηνές?(π.χ. ποδόσφαιρο).

θα έπαιρνα είτε κάποια μεταχειρισμένη γύρω στα 400 Ευρώ γιατί παραπάνω δεν αξίζει ή την D5---.
εχω στειλει σε 2 παιδια απο εδω μεσα για καποιες π ενδιαφερομαι αλλα το θεμα ειναι οτι δν μ εχουν απαντησει ακομη κ εχουν και καιρο να μπουν!!:/

να πάρεις κάποιον εξωτερικό media player που πιστεύω πως είναι και η καλύτερη λύση.
εχεις καποιο στα υποψιν σ;;θα τα παιζει ολα τα αρχεια και mkv??και οσο για το ηχο;;θα τον στελνει στην τηλεοραση και αυτη μεσω οπτικης στο ηχοσυστημα μ;;
Και κατι αλλο!!μονο ο media player της lg δν παιζει dts!!δηλαδη αν κ στο χβοχ κ στα καναλια,συνδεσω την tv με το ηχοσυστημα δεν θα μ βγαζει dolby digital π εχουν τα παιχνιδια η ηχο στα αναλογικα;;το χβοχ θα συνδεθει με hdmi!!

Πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, δεν γίνεται αλλιώς.

Σκέψου το ΣΚ με τι μπορείς να ζήσεις και με τι όχι και αποφάσισε.

Είναι δύσκολη απόφαση λόγω budget άλλα όχι για να αγχώνεσαι.
Δεν είναι πρωτεύον ζήτημα το χαζοκούτι και τα παίγνια...

Όλα τα παιδιά σε έχουν συμβουλέψει καλά, δείχνεις να έχεις και τις βασικές γνώσεις που χρειάζονται για την επιλογή... μένει να την κάνεις...

:ernaehrung004:

εχεις καποιο στα υποψιν σ;;θα τα παιζει ολα τα αρχεια και mkv??και οσο για το ηχο;;θα τον στελνει στην τηλεοραση και αυτη μεσω οπτικης στο ηχοσυστημα μ;;
Και κατι αλλο!!μονο ο media player της lg δν παιζει dts!!δηλαδη αν κ στο χβοχ κ στα καναλια,συνδεσω την tv με το ηχοσυστημα δεν θα μ βγαζει dolby digital π εχουν τα παιχνιδια η ηχο στα αναλογικα;;το χβοχ θα συνδεθει με hdmi!!

Εχει καποιος στα υποψιν τ ενα media player π να εκπληρωνει τα παραπανω;;

Εχει καποιος στα υποψιν τ ενα media player π να εκπληρωνει τα παραπανω;;

Το 90% όλων των media players. Πάνε όμως στο σχετικό νήμα με τους players να δεις. Εγώ έχω έναν του 2009 και τα κάνει όλα αυτά και μάλιστα φτηνιάρικο.

λοιπον παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!!θεωρω πως κατεληξα καπου!!τηλεοραση lg42lk530 http://www.skroutz.gr/s/330993/LG-42LK530.html
και media player http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...ortable-Theater-Multimedia-Player-DP1WPBC.htm που ειναι και μουρατο η το http://www.skroutz.gr/s/278562/Western-Digital-WD-TV-Live-WDBAAP0000NBK.html?from=recommendation που προτεινατε πριν!!
τι εχετε να πειτε για το media player? καλυτερο to lg η το western?
ολα μαζι στα 600 ευρω δηλαδη!!
να την προτιμησω την επιλογη η να περιμενω να βγουν προσφορες??αν βγει καμια c650 samsung παλι!!

Εφόσον επανέφερες τις LG στις επιλογές σου νομίζω πως η LK530 είναι μια καλή λύση, αν και δε γνωρίζω πόσο είναι ακριβώς το lag της συγκεκριμένης. Τώρα, για το media player, αν δεν έχεις ανάγκη το Wi Fi δεν είναι ανάγκη να πάρεις το LG. Το WD Live έχει θύρα ethernet, ενώ και τα άλλα δύο που σου έχω προτείνει πιο πάνω είναι επίσης αξιόλογες λύσεις.