Αγορα τηλεορασης 40"-42"

ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να βάλεις σε ζοομ 3 όμως να μην φαίνεται κανένα λογότυπο πιστεύω ότι είναι αρκετό. εναλλακτικά μια συχνότητα τηλεόρασης που έχει χιόνια.

Οι περισσότεροι λένε ότι αρκεί απλό τηλεοπτικό πρόγραμμα χωρίς λογότυπα (υπάρχει ρύθμιση zoom που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αυτή τη δουλειά).
Εγώ χρησιμοποιώ χιόνι μετά από δίωρη ταινία με υπότιτλους ή μπάρες...

Για τις προφυλάξεις που θα πάρεις τα είπαμε και παραπάνω.

παιδια ειναι τελικα καλη τηλεοραση??
vas papavas ειδα οτι εχεις ενα θεμα μαζι της!!δεν πολυ καταλαβα!!τι ειδους προβληματα εχεις??τι δεν σ αρεσει??
δηλαδη και ακομη και μετα την ταινια θα βαζω χιονια η τηλεοπτικο προγραμμα για κανα 10λεπτο??
οσο για την panasonic!!σκεφτομαι να βαλω σκληρο σε ntfs!!θα μ τον παιξει?θα διαβαζει τα mkv??

ναι teocool. έχω ένα θεματάκι. μόλις είδα την προσφορά καβάλησα το αμάξι και την έφερα σπίτι. σαν επιλογή είναι η καλύτερη που μπορείς να κάνεις στα χρήματα που διαθέτεις ειδικά στην τιμή της προσφοράς έρχεται ουσιαστικά στα 399!!!!. όμως επειδή έχεις άλλες απαιτήσεις από την tv (gaming και χρήση μόνιτορ) οφείλω να σε προσειδοποιήσω για κάποια πράγματα.

κάνε χρήση μονιτορ στην telefunken και πάρτην.

διαβασα καπου εδω π λεει :
Αποφύγετε κατά τις πρώτες 100 ώρες λειτουργίας στατικές εικόνες, π.χ. από παιχνίδια βίντεο/υπολογιστών ή μενού των DVD.

πριν ομως ειπαμε οτι μπορω να παιζω 2 ωρες παιχνιδι κ μετα τηλεοπτικο προγραμμα σε ζουμ 3!!
τι να κανω τωρα?

Νομίζω πως έχει μπερδευτεί χωρίς λόγο και έχεις μπερδέψει και το όλο thread. Διάβασε λίγο περισσότερο το forum για να μη χρειάζεται να ρωτάς πράγματα για τα οποία μπορείς μόνος σου να βρεις την απάντηση. Πάρε ένα ακόμα για το gaming για διάβασμα. :SFGSFGS5: Στην τελική, αν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ στην επιλογή σου μάζεψε ακόμα λίγα χρήματα και πήγαινε στην Panasonic E30. Χαμηλό lag, 200 Hz και λιγότερες έγνοιες για το πολύωρο gaming. Χάνει σε κάποια άλλα πράγματα φυσικά αλλά είπαμε, τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει. :operator:

καταλαβα...μαλλον θα την ακυρωσω απο χρηση monitor και θα την χρησιμοποιω μονο για ταινιες απο pc!!και την παλια την telefunken δεν την χρησιμοποιουσα ιδιαιτερα!!απλως σκεφτομουν οτι αφου θα ναι μεγαλυτερη ισως να καθομαι στο κρεβατι κ να τον χρησιμοποιω!!αλλα δεν πειραζει!!
κ οσο για τα παιχνιδια θα προσεχω,καθε 2 ωρες θα σταματω!!
το ξεπλυμα θα γινεται καθε 10λεπτο με το dvd??

Ρε μανία με τις ταινίες από PC! Καλά δεν είπαμε πως η TV έχει μια χαρά player?
Εκτός κι αν θέλεις χωρίς λόγο να αυξήσεις τον κίνδυνο για burn-in. Και επειδή κάτι μου λέει πως δε πρόκειται να τηρήσεις αυτά που λες(με το συμπάθειο), πάνε σε LCD. Και στο κάτω κάτω γιατί να δώσεις τόσα λεφτά και να κάνεις υποχωρήσεις?
Μπορείς να μου πεις σε ποιο σημείο πείστικες πως για τη χρήση που θά κάνεις πρέπει να πάρεις plasma? Επειδή λες πως σου αλλάξαμε γνώμη.

μπερδευτηκα σορρυ Kostas5579!!ηθελα να γραψω ταινιες απο σκληρο αλλα με τοσα π διαβαζω μπερδευτηκα!!
εχω διαβασει πολλα και διαβαζω και πραγματα απο τα forum του michalis3!!
διαβαζω οτι η εμπειρια μιας πλασμα δεν συγκρινεται με lcd!!ναι μεν θελει προσοχη αλλα η εικονα δεν θα συζητιεται ετσι??
θελω ειλικρινα ν μ πειτε την γνωμη σας!!εχω μια telefunken tg26 κ ουτε καν ειναι full hd!!
ειμαι αναμεσα στην lg 42lk530 και στην panasonic s30!!(την lg δεν την εχω δει γιατι κανενα μαγαζι δεν την ειχε να την δω,μονο παραγγελια και την panasonic την ειδα στο κωτσοβολο με το mad για καναλι και δεν μ αρεσε πολυ!!κ παρατηρησα οτι ολες οι τηλεορασεις αυτο επαιζαν κ η ποιοτητα του ηταν χαλια!!)
η panasonic δεν θα μ προσφερει καλυτερη εικονα στις ταινιες και στο χβοχ??ναι μεν μετα την ταινια κ μετα απο 3ωρο παιχνιδι θα βαζω χιονια κ αλλα για να φυγει το λεγομενο IR, αλλα για αυτες τις ωρες θα εχω πολυ καλη εμπειρια??αυτη η εμπειρια συγκρινεται με αυτη της Lg ή θα ειναι μερα με την νυχτα??
οσο για το lag στα παιχνιδια η panasonic εχει ελαχιστο ενω για την lg δεν βρισκω ΤΙΠΟΤΑ!!
ποια να παρω λοιπον??
αν παρω lg θα παρω και media player ετσι και συνολικα θα δωσω κανα 30-50 ευρο παραπανω απο την panasonic!!

Άσε τα καταστήματα και το MAD και εμπιστέυσου τα παιδιά του forum που την έχουν στα σπίτια τους σε νορμάλ συνθήκες φωτισμού. Εξάλλου γι'αυτό υποτίθεται πως άνοιξες το νήμα. Σίγουρα θα'χει καλύτερη εικόνα, αν και δεν έχω plasma αλλά απ'οτι ακούω και διαβάζω. Δε ξέρω όμως τί εικόνα θα'χει αν τη λιώσεις στο gaming βέβαια! Γύρω στα 80 θα δώσεις για Player, τα 30-50 δε ξέρω πως τα υπολόγισες.

Γύρω στα 80 θα δώσεις για Player, τα 30-50 δε ξέρω πως τα υπολόγισες.

τα 30-50 ευρω ειναι η διαφορα που εχει η panasonic απο τον κωτσοβολο που ειναι 550 ευρω με την lg και το media player που συνολικα θα βγει στα 580 ευρω!!αρα η διαφορα θα ειναι 30-50 ευρω αν παρω για media player το lg dp1w που κοστιζει στα 100 ευρω!!
λοιπον αυριο θα παω στον κωτσοβολο κ αν την εχουν θα την παρω για να ξεμπερδευω!!απλα θα μπορουσε καποιος να μ πει τις αρχικες ρυθμισεις μεχρι το στρωσιμο??αντιθεση/φωτεινοτητα κ τετοια!!

...απλα θα μπορουσε καποιος να μ πει τις αρχικες ρυθμισεις μεχρι το στρωσιμο??αντιθεση/φωτεινοτητα κ τετοια!!

Κοίταξε λίγο και το σχετικό thread για την S30. Για το στρώσιμο εδώ.

Αν και οι ρυθμίσεις είναι κάτι που διαφέρει από τηλεόραση σε τηλεόραση, ακόμα και στο ίδιο μοντέλο. Δεν έχουν όλοι τον ίδιο περιβάλλοντα χώρο ούτε αρέσουν σε όλους οι ίδιες ρυθμίσεις.:guitarist:

τα 30-50 ευρω ειναι η διαφορα που εχει η panasonic απο τον κωτσοβολο που ειναι 550 ευρω με την lg και το media player που συνολικα θα βγει στα 580 ευρω!!αρα η διαφορα θα ειναι 30-50 ευρω αν παρω για media player το lg dp1w που κοστιζει στα 100 ευρω!!
λοιπον αυριο θα παω στον κωτσοβολο κ αν την εχουν θα την παρω για να ξεμπερδευω!!απλα θα μπορουσε καποιος να μ πει τις αρχικες ρυθμισεις μεχρι το στρωσιμο??αντιθεση/φωτεινοτητα κ τετοια!!

Τώρα εσύ με μπέρδεψες, σόρρυ! Στα 500 δεν είναι η προσφορά του Κωτσόβολου για την S30 μαζί με το Bluray Player?

ωχ σορρυ!!εχεις δικιο!!στα 500 ευρω ειναι!!πως νομιζα εγω στα 550???:chinscratch:

ναι ειναι πολυ καλη τιμη!!θα παω αυριο να δω αν υπαρχει!!αν δεν υπαρχει τι κανουμε???να περιμενω για νεες προσφορες?
παιδια διαβασα κατι για τα 600hz και δεν τα καταλαβα κ πολυ καλα!!τα 600hz ειναι χειροτερα απο τα 100hz???δεν δινουν δηλαδη την αισθηση της γλυστερης εικονας???κατι διαβασα για 60hz x 10 = 600hz!!

Οι plasma, στην πλειοψηφία τους, λειτουργούν στα 100 Hz. Τα 600 Hz είναι ουσιαστικά κάτι αντίστοιχο με το frame interpolation των LCD. Από τη στιγμή όμως που είσαι ήδη στα 100 Hz δε χρειάζεται να ενεργοποιείς επιπλέον εξομάλυνση της εικόνας αν θέλεις να αποφύγεις μια τελική αλλοίωση στην εικόνα λόγω της επεξεργασίας της.

παιδια την πηρα τελικα!!η τηλεοραση ειναι τελειααααα!!!θεικη εικονα σε mkv που παιζω απο τον σκληρο στο bluray!!
αλλα πρωτον μ βγαζει τους ελληνικους υποτιτλους αλαμπουρδεζικα!!
και δευτερον!!δεν μ παιζει dolby rurround ηχο!!!ακουω στερεο απο τα 2 μπροστα ηχεια!!εχω το συγκεκριμενο home cinema :
http://www.skroutz.gr/s/264959/Samsung-HT-C555.html

Μεγεια σου φίλε, καλορίζικη. Καλά διάβασε και καμιά οδηγία πρώτα, αλλά δικαιολογέιται ο ενθουσιασμός σου. Για τους υπότιτλους θα πρέπει να υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση κωδικοποίησης(encoding) και επιλέγεις ελληνικά. Αφού τη βρήκες τελευταία στιγμή, μια χαρά!

οι οδηγιες για το Bluray δεν λενε τιποτα για ποτιτλους αληθεια!!το κοιταω εδω και ποση ωρα!!για αυτο ρωταω μπας και ξερει κανενας!!ψαχνω και για το ηχο τις ρυθμισεις που μπορεις να κανεις αλλα και παλι δεν γραφει τιποτα οι οδηγιες!:/