Αγορά της Samsung 40ku6000(για gaming μόνο)

Spyros1980

Senior Member
24 June 2014
500
Γειά σας φίλοι μου και καλές διακοπές να έχουμε!Θέλω την βοήθεια των "ειδικων" για την εν λόγο τηλεόραση,αποκλειστικά και μόνο για σύνδεση ps4,και αργότερα ps4neo,xbox-scorpio.Εδω θέλω να πω,γιατί πάω σε αυτή την αγορα,οι παλαιότεροι θα θυμάστε ότι μέχρι και πέρσι εδώ και 4 χρόνια άλλαζα της τηλεορασεις σαν τα πουκάμισα,μην μπορούντας να ικανοποιησω τα γούστα μου,για να μην μακρυγορω,έχω από πέρσι την LG oled 930v 55ιντσων,και επειδή δεν θέλω πάλι να την αλλάξω σύντομα είπα να πάρω την Samsung 40ku6000 για gaming που ασχολούμαι Αρκετά,παίζω και πολλά πρώτου προσώπου !Όπως είπα και ποιο πάνω η τηλεόραση θα αναβει μόνο για ps4 και αργότερα για ps4neo,xbox scorpio,έχω διαβάσει ότι η τηλεόραση από input-lag πάει πάρα πολύ καλα (19.8ms) δεν πάει το ίδιο καλά από motion,motion-blur ΑΛΛΑ από ότι λένε τα site το πρόβλημα με το motion-blur εντοπίζεται στης ταινίες,που εμένα δεν με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς!Θέλω να μου πουν λοιπόν οι ειδικοί θα έχω με το motion πρόβλημα στο gaming?Γιατί κατά τα άλλα η τηλεόραση για Led έχει απίστευτο μαύρο,χωρίς ίχνος clouding,έχει και τρομερό input-lag το μόνο που με προβλημάτισε είναι το motion!Ξαχασα να πω ότι και η τιμή της είναι πολύ καλη (500euro)

Απάντηση: Αγορά της Samsung 40k KU6000 (για gaming μόνο)

Εφόσον έχει πρόβλημα με motion blur στις ταινίες (στα 24 fps), στα παιχνίδια θα έχει μάλλον σοβαρότερο, ειδικά σε αθλητικά, racing και άλλα. Επίσης, για 4K στις 40", η απόσταση θέασης θα πρέπει να είναι περίπου στο 1.5 μέτρο.

Re: Αγορά της Samsung 40ku6000(για gaming ΜΟΝΟ)

Η απόσταση εκεί θα είναι!Πως γίνεται τα ξένα site να την αξιολογουν από της καλύτερες τηλεοράσεις για gaming του 2016,και να της δίνουν πολύ καλή βαθμολογία(για gaming)?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και χαρακτηριστικά γράφουν ότι για γρήγορα παιχνίδια όπως call of duty κτλ ειναι ότι πρέπει η τηλεόραση!

The Samsung KU6300 is also decent choice in the mid-range. It has an even lower input lag (19.8 ms), which rivals high end TVs. It can also get brighter than the Sony X810C. It has slightly more motion blur, but nothing noticeable.

For the price, it is a good TV, especially for playing fast paced video games.

Ακριβως αυτο λέει ένα αξιόπιστο site

Για ανταγωνιστικά παιχνίδια, όπως τα Call of Duty, μεγάλο προτέρημα είναι το χαμηλό lag. Τώρα, οι τίτλοι με γρήγορη κίνηση στην οθόνη "τρέχουν" στα 60 fps. Η συγκεκριμένη τηλεόραση μάλλον έχει 50/60 Hz panel, όπως οι περσινές JU6xxx. Λίγο δύσκολο να έχει καλύτερη κίνηση από μοντέλα με 100/120 Hz panels.

Η απόσταση εκεί θα είναι!Πως γίνεται τα ξένα site να την αξιολογουν από της καλύτερες τηλεοράσεις για gaming του 2016,και να της δίνουν πολύ καλή βαθμολογία(για gaming)?

Και χαρακτηριστικά γράφουν ότι για γρήγορα παιχνίδια όπως call of duty κτλ ειναι ότι πρέπει η τηλεόραση!

The Samsung KU6300 is also decent choice in the mid-range. It has an even lower input lag (19.8 ms), which rivals high end TVs. It can also get brighter than the Sony X810C. It has slightly more motion blur, but nothing noticeable.

For the price, it is a good TV, especially for playing fast paced video games.

Ακριβως αυτο λέει ένα αξιόπιστο site

ισως απλα να μετρουν το lag μονο και να μην δοκιμαζουν σοβαρα πως παιζει με μια κονσολα πανω...

Πάνω που ήμουν έτοιμος να την αγοράσω με φρεναρατε!πείτε μου μια τηλεόραση που να έχει input-lag 19-20 εννοείται αν γίνεται και πιο κάτω και καλό motion,40 ιντσών και χρήματα μέχρι 700ευρω!Δεν με νοιάζει να είναι και περσινη!Διαβάζω πολύ καλά λογισμικό για της Vizio στο skrutz δεν βλέπω ούτε μια ομως!

Motion rate 100 λεει στα χαρακτηριστικά που διαβάζω,οπότε έχει 100hz panel;

Με τόσο χαμηλό lag και 100 Hz δύσκολο να βρεις. Αν ασχολείσαι κυρίως με ανταγωνιστικά online παιχνίδια είναι μάλλον προτιμότερο το χαμηλό lag, παρά η καθαρή κίνηση. Από τις περσινές, με 100 Hz, αρκετές έχουν lag κοντά στα 40 ms.

http://www.rtings.com/tv/tests/inputs/input-lag
http://www.displaylag.com/display-database
http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag

Ψάχνουμε να βρούμε διαφορά στο motion blur LCD τηλεοράσεων σε game mode; Γιατί; Υπάρχει; :laugh:

Με αυτό το lag φαίνεται καλή επιλογή, αλλά α) γιατί δεν παίζεις στην LG και β) γιατί θέλεις 4Κ τηλεόραση για 1080p gaming;

Από τις περσινές, με 100 Hz, αρκετές έχουν lag κοντά στα 40 ms.

http://www.rtings.com/tv/tests/inputs/input-lag
http://www.displaylag.com/display-database
http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag

Το lag αυτό οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις το έχουν με το motion interpolation απενεργοποιημένο. Αν ενεργοποιηθεί, πάμε σε διπλάσια και τριπλάσια νούμερα...

Παίδες ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και μάλιστα τόσο γρήγορα!
Όπως έγραψα και πιο πάνω το motion rate γράφουν 100,αυτά δεν είναι πόσα Hz είναι η ΤV?Η 930ν μου είναι εκπληκτικη είναι όμως oled και της στατικές εικόνες μου της σκοτεινιαζει,έχει και 39ms lag,δεν είναι πολύ αν όμως βρεθεί ένας σε call of duty με τα 19 ms θα με φάει λάχανο!
Και λέω αφού θα πάρω που θα πάρω μια τηλεόραση για gaming να είναι 4κ για να εκμετάλλευτω φέτος την έλευση του ps4neo και αργότερα του xbox scorpio που ειδικά το xbox θα παίζει 4κ-gaming!
Σας παρακαλώ ψάξτε το για την Samsung-UE40ku6000 πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογη σε αυτά που ζητάω

40 για gaming ειναι μικρη......

Τim5 οι hardcore gamers παίζουν και 24αρια monitor,απλά δεν θέλω να μπω σε αυτή την κατηγορία..

Παιδιά οποίος μπορεί πραγματικά να με βοηθήσει για την συγκεκριμένη τηλεόραση θα το εκτιμούσα!Ειλικρινά το μόνο που με ανησυχεί είναι αν τελικά στο gaming έχει τόσο μεγάλο θέμα με το motion η και να έχει λίγο αν δεν φαίνεται πιστεύω δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα !Δυστυχώς δεν βρίσκω άλλη τηλεόραση σε αυτά τα λεφτά,και δυστυχώς ότι βιντεακια έχω ψάξει στο YouTube δεν δείχνουν κατι!
Συγνώμη που σας έχω πρήξει η αγορά όμως θα γίνει σύντομα...

Να μην ανησυχείς για το θέμα του motion blur...

Σε ευχαριστώ JL_? Το διαβάσες από κάπου η το λες στην τυχη?ξέχασα να πω ότι εκτός από πρώτου προσώπου παιχνίδια παίζω και Fifa!Λες όταν η μπάλα φεύγει γρήγορα να βλέπω κάτι ενοχλητικό;

Όχι κάτι περισσότερο ενοχλητικό από αυτό που θα έβλεπες σε οποιαδήποτε άλλη LCD... Οπότε, μην αγχώνεσαι άδικα... -bye-

Οι οποιεσδήποτε τεχνικές που υπάρχουν προς βελτίωση της καθαρότητας της κίνησης των LCD δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για gaming, καθώς αυξάνουν το lag...

KU6300 (αμερικάνικη KU6000) response time:
ku6300-motion-blur-small.jpg

KS9500 response time:
ks9500-motion-blur-small.jpg

Όπως βλέπεις, δεν υπάρχει καμμία ουσιώδης διαφορά μεταξύ εγγενούς απόκρισης των κρυστάλλων μεταξύ της μικρής και της ναυαρχίδας της εταιρείας...

JL_? Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ μου έφτιαξες την ημέρα!23 Αυγούστου γυρνάω από διακοπές 24 την τσιμπαω!θα γράψω εντυπώσεις,για gaming που με ενδιαφέρει και γενικά για ταινίες και τηλεοπτικό!

Απάντηση: Αγορά της Samsung 40KU6000 (για gaming μόνο)

Σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια πάντως, προσωπικά χρησιμοποιώ το motion interpolation, σε LCD. Σε plasma είναι φυσικά καλύτερα τα πράγματα, έστω για λίγο, όσον αφορά το motion blur.

Μιχαλη τι ακριβώς είναι αυτό και πως θα το ενεργοποίησω?Λογικά θα πρέπει να απενεργοποιησω το gaming mode ε;

Απάντηση: Αγορά της Samsung 40ku6000(για gaming ΜΟΝΟ)

Εφόσον έχει 100 ή 200 Hz η τηλεόραση, διαθέτει motion interpolation, εισαγωγή καρέ δηλαδή, ούτως ώστε να προβάλλονται περισσότερα κάθε δευτερόλεπτο και να μειώνεται η "θολούρα". Ανάλογα με την εταιρεία, έχει διαφορετική ονομασία (TruMotion, MotionFlow, Motion Plus και λοιπά).

Πριν λίγο παρέλαβα την 43αρα τελικά ku6000!Πήρα την 43αρα γιατί τα Media την είχανε προσφορά για λίγες μέρες στα 550 μονο!Την σύνδεσα αποκλειστικά και μόνο όπως είπα για gaming και είμαι πολύ ευχαριστημένος!Τελικά σε game mode δεν παρατηρησα το παραμικρό πρόβλημα με Motion blur έπαιξα για αρκετή ώρα call of duty και fifa κανένα απολύτως πρόβλημα!Το μαύρο της απλά το καλύτερο που έχω δει σε led χωρίς ίχνος clouding!Για τα λεφτά της και για την χρήση που την πήρα θα την χαρακτήριζα τέλεια!Την έβαλα στο σαλόνι γιατί μόνο εκεί μπορούσε να μπει και τώρα στο σαλόνι έχω την oled 930ν 55" και δίπλα της την 43αρα!χαμος,είναι λίγο στριμωχτα αλλά ταίριαξε!