- 24 June 2014
- 500
Γειά σας φίλοι μου και καλές διακοπές να έχουμε!Θέλω την βοήθεια των "ειδικων" για την εν λόγο τηλεόραση,αποκλειστικά και μόνο για σύνδεση ps4,και αργότερα ps4neo,xbox-scorpio.Εδω θέλω να πω,γιατί πάω σε αυτή την αγορα,οι παλαιότεροι θα θυμάστε ότι μέχρι και πέρσι εδώ και 4 χρόνια άλλαζα της τηλεορασεις σαν τα πουκάμισα,μην μπορούντας να ικανοποιησω τα γούστα μου,για να μην μακρυγορω,έχω από πέρσι την LG oled 930v 55ιντσων,και επειδή δεν θέλω πάλι να την αλλάξω σύντομα είπα να πάρω την Samsung 40ku6000 για gaming που ασχολούμαι Αρκετά,παίζω και πολλά πρώτου προσώπου !Όπως είπα και ποιο πάνω η τηλεόραση θα αναβει μόνο για ps4 και αργότερα για ps4neo,xbox scorpio,έχω διαβάσει ότι η τηλεόραση από input-lag πάει πάρα πολύ καλα (19.8ms) δεν πάει το ίδιο καλά από motion,motion-blur ΑΛΛΑ από ότι λένε τα site το πρόβλημα με το motion-blur εντοπίζεται στης ταινίες,που εμένα δεν με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς!Θέλω να μου πουν λοιπόν οι ειδικοί θα έχω με το motion πρόβλημα στο gaming?Γιατί κατά τα άλλα η τηλεόραση για Led έχει απίστευτο μαύρο,χωρίς ίχνος clouding,έχει και τρομερό input-lag το μόνο που με προβλημάτισε είναι το motion!Ξαχασα να πω ότι και η τιμή της είναι πολύ καλη (500euro)