Εγω προσπαθησα να παρω απο Amazon.com τον sel35f18 και μου γραφει οτι δεν μπορει να σταλθει στην οδο που εχω βαλει η καπως ετσι.
Δεν εχω αγορασει ποτε απο Εξωτερικο. Απο που να τον παρω αυτον τον φακο βρε παλικαρια γιατι μεταχειρισμενος εδω Ελλαδα δεν υπαρχει ουτε σε φωτογραφια.
Απο το Amazon για καινουριο πηγα να τον παρω οχι μεταχειρισμενο.
Το χρονικό διάστημα στο οποίο δικαιούμαστε να κάνουμε dispute μειώνεται από 45 μέρες στις 30 ημέρες.
Μιας και το συζητάμε, το ebay άλλάζει τους όρους Χρήσης. Οι αλλαγές ειναι ασήμαντες με 1 εξαίρεση
Το χρονικό διάστημα στο οποίο δικαιούμαστε να κάνουμε dispute μειώνεται από 45 μέρες στις 30 ημέρες.
Σχετικό email έχει αποσταλεί σε όλους τους χρήστες του ebay, οπότε προσοχή..
Μια ερώτηση κι από εμένα, παρήγγειλα από Metabones.com τον αντάπτορα Contax G to Nex. Η αξία του 139$ άρα μιλάμε για 100 και κόλλησε στο τελωνείο. Τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση? Για αγορά τόσου χαμηλού κόστους είναι λογικό? Τι να περιμένω σε φόρο εκτελωνισμού?
Τι εννοείς κόλλησε? Η μεταφορική θα σου κάνει την εισαγωγή.
Δεν γίνεται κανονικός εκτελωνισμός για ποσά κάτω των 1000 ευρώ.
Από φόρο τον ΦΠΑ να περιμένεις.
νομίζεις.... εμένα για παρόμοια περίπτωση κι επειδή δεν είχε πάνω το κουτί την απόδειξη και δεν ήξεραν πόσο στοιχίζει, μου ζήτησαν και τους έδωσα τον αριθμό της συναλλαγής του paypal. Ού μπλέξεις...
Μάλλον λάθος λέξη το κόλλησε, εννοουσα ότι το μου ζητήσανε εκτελωνισμό. Ήταν με FedEX η αποστολή. Μόλις μίλησα με τελωνέιο και θα είναι μόνο το ΦΠΑ. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, γιατί έχω αγοράσει πολύ μεγαλύτερης αξίας πράγματα απο έξω και ποτέ δεν συνέβη κάτι παρόμοιο.
Μια ερώτηση κι από εμένα, παρήγγειλα από Metabones.com τον αντάπτορα Contax G to Nex. Η αξία του 139$ άρα μιλάμε για 100 και κόλλησε στο τελωνείο. Τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση? Για αγορά τόσου χαμηλού κόστους είναι λογικό? Τι να περιμένω σε φόρο εκτελωνισμού?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.