δίκιο έχεις,
αλλά από την άλλη αν πρέπει να ασχοληθεί ένα υπάλληλος να ανοίξει το δέμα, να δει τι είναι, από που το πήρες, να βρει ότι το καπάκι του φακού κάνει 1 $,
ή ότι πήρες το εργαλείο με το ελάττωμα και το πλήρωσες 15 $ και όχι 195 ή να βρει τη δημοπρασία, άστα
το κόστος για να κάνουν αυτό τα ΕΛΤΑ σε χιλιάδες μικροδέματα, ποιος θα το επωμιστεί;
αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται, ή θα περνάνε ελεύθερα όλα ή θα πέσει τσεκούρι,
θα πρέπει να ξεχάσουμε αγορές από κίνα ή ΗΠΑ και να τις περιορίσουμε σε πράματα που δεν μπορούμε να βρούμε εδώ
edit δεν ξεχνάω βέβαια ότι από την άλλη πληρώνουμε και κάτι νταβατζιλίκια, όπως συλλόγου εκτελωνιστών, αποθήκευτρα κλπ
Το λάθος στη σκέψη σου είναι ότι ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ δεν έχει δικαίωμα να ανοίξει ένα δέμα. Αυτό είναι δουλειά του τελωνειακού (Υπ. Οικονομικών) που υπηρετεί στα ΕΛΤΑ, αλλά και αυτός σπανίως ανοίγει δέματα από αυτά που εισάγονται καθημερινά.
Η διαδικασία που ακολουθείται, ειδικά, σήμερα που το έργο εκτελωνισμού ανατέθηκε σε ιδιώτη, είναι η εξής:
Τα δέματα που κρίνονται υποψήφια για τελωνείο (υποτιμημένη δηλωμένη αξία, "δώρο", συσκευασία κινητού κλπ) στέλνονται εκεί, ο τελωνειακός βρίσκει την αξία από το διαδίκτυο και αν αυτή επιβεβαιώνεται ότι είναι μέσα στο όριο της ατέλειας (22 ) είτε χρεώνεται μόνο το τέλος παρουσίας (3 ) είτε χαρακτηρίζεται "ελεύθερο" και προωθείται για παράδοση, και αν βρεθεί ότι είναι μεγαλύτερη χρεώνεται ο ΦΠΑ και το ανάλογο τέλος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ.
Αποθήκευτρα πληρώνουμε μόνο στις περιπτώσεις που το δέμα ταξιδεύει με courier (εξαιρείται η EMS που είναι των εθνικών ταχυδρομείων).
Συμφωνούμε, πάντως, ότι οι αγορές από Κίνα, κυρίως, θα περιοριστούν μέχρι να βρεθεί άλλη λύση.
Εγώ πιστεύω ότι οι Κινέζοι δε θα το αφήσουν έτσι, διότι σίγουρα θα το θεωρήσουν κάτι σαν μπλόκο από την Ευρώπη. Εγώ έτσι το βλέπω, ότι δηλαδή η Ευρώπη με αυτόν τον πλάγιο τρόπο θα προσπαθήσει να αναγκάσει τους Κινέζους να έρθουν πιο κοντά με το ανάλογο τίμημα φυσικά. Έτσι μπορεί να μην κερδίζουν τα κράτη από τους φόρους των τελωνειων αλλά από φόρους και τα ενοίκια που θα πληρώνουν οι ίδιοι οι Κινέζοι προς τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Αυτό ήδη γίνεται σιγά σιγά με τις κινέζικες αποθήκες σε κάποιες χώρες αλλά πιστεύω γρήγορα θα επεκταθεί.
Το τελικό τίμημα δεν ξέρω ποιος θα το πληρώσει αλλά σίγουρα αν δεν υπάρχει το βάρος του τελωνείου θα είναι καλό για τον αγοραστη.
Το πρόβλημα είναι πράγματι με τα μικρής αξίας αντικείμενα όπως σωστά ειπώθηκε. Και δεν έχει πολύ νόημα οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ να ασχολούνται με ένα προς ένα τα δέματα καθώς θα πάρει μήνες μέχρι να παραδοθεί ένα προϊόν. Εγώ θα έλεγα πως το καλύτερο είναι για αντικείμενα με ονομαστική αξία κάτω των 20-30 ή 50 ευρώ (κάπου εκεί) να μην υπήρχαν πρόσθετα τέλη για την ευκολία όλων.
Οσο για τα ΕΛΤΑ οφείλω να πω ότι προσωπικά ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (θα δουμε απο δω και πέρα) ΔΕΝ έχω ΚΑΝΕΝΑ παράπονο για το κόστος που πληρώνω. Είναι αξιόπιστα, ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ στην αποστολή δεμάτων (κυρίως μεγάλων) και ότι έχω παραγγείλει έχει έρθει κανονικά. Οσο για την εφημερίδα "καθημερινή" και τα σχολίά της για τα ταχυδρομεία, εντάξυ, όλοι ξέρουμε οτι πολιτικά υποστηρίζεται απο συγκεκριμένα συμφέροντα και πολύ συγκεκριμένο πολιτικό κόμα οπότε δεν την λαμβάνουμε και πολύ στα σοβαρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.