Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Τι μου θύμησες ! Η πρώτη τοποθεσία στο video είναι στην Μελβούρνη και μου άνοιξε η καρδιά που το ξαναείδα. Εκεί που είναι ο φωτογράφος στο Video έχω κάνει πολλές φωτογραφικές βόλτες.

Να και μια δική μου λήψη από το σημείο :

Melbourne by Costas S. T., on Flickr
Εγώ ένα ταξίδι έχω πάει στο εξωτερικό (αν εξαιρέσουμε μια κρουαζιέρα όταν ήμουν 15 χρόνων που μας άφησε στο Κουσάντασι για κάποιες ώρες). Στη Μελβούρνη 😂🤣😂

Εγώ ένα ταξίδι έχω πάει στο εξωτερικό (αν εξαιρέσουμε μια κρουαζιέρα όταν ήμουν 15 χρόνων που μας άφησε στο Κουσάντασι για κάποιες ώρες). Στη Μελβούρνη 😂🤣😂
Εγώ δεν έχω παράπονο, έχω ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και για πολλά χρόνια. Δεν έχω πάει μόνο στην Αφρική και στην Λατινική Αμερική.

Στην Αυστραλία πήγα 5 ή 6 φορές με μεγάλης διάρκειας ταξίδια και είναι μια καταπληκτική χώρα, όπως επίσης καταπληκτικός είναι και ο ειρηνικός ωκεανός.

• Like
Reactions: stratigos24
Στην Αυστραλία πήγα 5 ή 6 φορές με μεγάλης διάρκειας ταξίδια και είναι μια καταπληκτική χώρα, όπως επίσης καταπληκτικός είναι και ο ειρηνικός ωκεανός.
Πραγματικά τουλάχιστον η Μελβούρνη που είδα εγώ ήταν καταπληκτική. Άλλος κόσμος....