mepanousis
New member
- 15 March 2014
- 6
Re: Αγορές από το εξωτερικό
Λοιπόν έχουμε εξελίξεις από χτες (Δευτέρα).
Ύστερα από νέο email που έστειλα την Κυριακή μου απάντησαν εκ νέου (απάντησαν σε όλα τα emails σε μία εργάσιμη ημέρα) δίνοντάς μου tracking number , η κάμερα έχει φύγει ήδη από Αγγλία !
Σημαντική λεπτομέρεια - στην όλη διαδικασία ΔΕΝ φάνηκε πουθενά η αποστολή από Κίνα σε Αγγλία. Ήμουνα διατεθειμένος να περιμένω 30 με 35 μέρες (δεδομένου και της τιμής) ,φαίνεται πως σε 20 μέρες θα έχω παραλάβει.
Λοιπόν έχουμε εξελίξεις από χτες (Δευτέρα).
Ύστερα από νέο email που έστειλα την Κυριακή μου απάντησαν εκ νέου (απάντησαν σε όλα τα emails σε μία εργάσιμη ημέρα) δίνοντάς μου tracking number , η κάμερα έχει φύγει ήδη από Αγγλία !
Σημαντική λεπτομέρεια - στην όλη διαδικασία ΔΕΝ φάνηκε πουθενά η αποστολή από Κίνα σε Αγγλία. Ήμουνα διατεθειμένος να περιμένω 30 με 35 μέρες (δεδομένου και της τιμής) ,φαίνεται πως σε 20 μέρες θα έχω παραλάβει.
Να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου από το mydigitaland έχω παραγγείλει μια nikon d5300 εδώ και 16 μέρες προετοιμασμένος για αρκετή ταλαιπωρία. Στο site support/delivery information έχουν ένα χρονοδιάγραμμά που περιγράφει ότι χρειάζεται 2 μερες processing , 3 - 10 μέρες να φτάσει Αγγλία , 1 μέρα στην Αγγλία για κάτι σχετικό με logistic και 3 μέρες για την αποστολή στον παραλήπτη .
Μετά από 16 μέρες είμαστε ακόμα στο processing ..... , στο πρώτο εμαίλ μου απάντησε μηχάνημα που έγραφε παραλλαγμένο το κείμενο του support/delivery information στο δεύτερο ήρθε από ένα site "Shopper Approved" που με παρότρυνε να επικοινωνήσω μαζί τους αν δεν έχω παραλάβει όπως και έκανα .... η απάντηση από την Veronica (και πάλι) ήταν ότι χτες θα μου το στέλνανε....
Από ότι έχω καταλάβει περιμένουμε τo πλοίο με το αντίστοιχο container μιας και οι Κινέζοι δουλεύουν έτσι από το 70' , τέλος πάντων περιμένουμε ... οι τιμές στις φωτογραφικές μηχανές είναι ακόμα οικονομικά αναχρονιστικές αν και οι παλαιοί φωτογράφοι ξέρουν ότι το 80' για επαγγελματικό εξοπλισμό έπρεπε να πληρώσεις ένα διαμέρισμα. Έτσι και εγώ προσπάθησα να εκλογικεύσω την τιμή της κάμερας αγοράζοντας από το συγκεκριμμένο site , μου κάνει επίσης εντύπωση ότι ακόμα και κάμερες 5 ετίας στο ebay ήταν ελάχιστα φθηνότερες από ότι προσέφεραν στο mydigitaland σαν καινούριες.
Θα ενημερώσω ξανά μόλις έχω νέα.
Η αγορά έγινε μέσω paypal οπότε ενδέχεται να τεστάρουμε και την αξιοπιστία της εν λόγο υπηρεσίας.