Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Και εγώ θα έκανα οτι λεει ο tzo
Παράλληλα θα επικοινωνούσα μαζί του αναφέροντας το προβλημά μου
Παντως ο πωλητής εχει μεγάλο όγκο συναλλαγών πολύ καλό feedback και after sales policy ... νομίζω οτι θα μπορέσετε να τα βρείτε..

Last edited:

Αυτός σε returns φαίνεται μάγκας ¨Unlike most other sellers a refund is always given for the full selling price including postage and should you need to return your item/items within 14 days of purchase for whatever reason and whether you have a replacement or a refund, we will pay for the return postage equivalent to the postage service you requested for deliver of the item to yourself. With regard to damaged items we may ask for a scan or photo of the damage to save time and money replacing the item. Αυτο με τις 14 μέρες δεν ξέρω τι σημαίνει μια και σήμερα παρέλαβα αλλά πέταξα τον φάκελο και δεν ξέρω πότε πραγματικά ήρθε . Σιγα μην ξέρει και αυτός βεβαια . Θα δούμε

ΕΔΙΤ : Βέβαια το "return postage equivalent to the postage service you requested for deliver of the item to yourself" σημαίνει ότι θα μου δώσουνε και 0,90 £ για μεταφορικά " . Ερε γλέντια

Κανενα αγχος τοτε.

Μην το παίρνεις και τόσο τοις μετρητοίς ότι η μία είναι 900 και η άλλη 1400mAh. Εντάξει, ο κωδικός μπορεί να είναι άλλος, αλλά ό,τι θέλουν τυπώνουν πάνω σε αυτές τις μπαταρίες no name.

Στη θέση σου θα την κρατούσα και στην πορεία θα έπαιρνα μία ακόμη από αλλού.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

8,40

H μόνη περίπτωση να βγει υπέρ σου η διαδικασία, είναι μετά το dispute να συμφωνήσει ο πωλητής να σου στείλει εκ νέου μια μπαταρία, χωρίς να έχει γίνει επιστροφή της παλιάς.

συμφωνώ, το παίρνεις και δεν μιλάς. Αν χρειαστείς κι άλλη ενέργεια, παίρνεις κι άλλη μπαταρία. Μην ξεχνούμε ότι με κάτι τέτοια ψιλολόγια και επιστροφές ή μη επιστροφές, οι περισσότεροι σταματούν να στέλνουν Ελλάδα.

Μην το παίρνεις και τόσο τοις μετρητοίς ότι η μία είναι 900 και η άλλη 1400mAh. Εντάξει, ο κωδικός μπορεί να είναι άλλος, αλλά ό,τι θέλουν τυπώνουν πάνω σε αυτές τις μπαταρίες no name.

Στη θέση σου θα την κρατούσα και στην πορεία θα έπαιρνα μία ακόμη από αλλού.

8,40

H μόνη περίπτωση να βγει υπέρ σου η διαδικασία, είναι μετά το dispute να συμφωνήσει ο πωλητής να σου στείλει εκ νέου μια μπαταρία, χωρίς να έχει γίνει επιστροφή της παλιάς.

συμφωνώ, το παίρνεις και δεν μιλάς. Αν χρειαστείς κι άλλη ενέργεια, παίρνεις κι άλλη μπαταρία. Μην ξεχνούμε ότι με κάτι τέτοια ψιλολόγια και επιστροφές ή μη επιστροφές, οι περισσότεροι σταματούν να στέλνουν Ελλάδα.

Ki έχει και τεράστιο τζίρο, επομένως δεν μπορεί να είναι ο τυχαίος εξυπνάκιας.... αυτός έχει τζιράρει εκατομμύρια.

Κανενα αγχος τοτε.

Τι κανένα άγχος. 1,5 ευρώ θα υπολογιστούν τα μεταφορικά της επιστροφής του προϊόντος.

Πάλι ζημιωμένος κατά 7 ευρώ θα μείνει ο Anritsu. Ας βάλει ακόμη 10 και να πάρει μια δεύτερη μπαταρία από αλλού, παρά να τα θυσιάσει για τα υποτιθέμενα 500mAh παραπάνω της 1400mAh μπαταρίας.

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Βλάση. Δεν θέλουν όλοι το κακό μας και να μην κρίνουμε από εγχώριες απογοητεύσεις.
Στο κάτω κάτω αν αγωνιούμε για μια στραβή (στην περίπτωση της παραπάνω μπαταρίας ούτε καν στραβή δεν είναι) ας πάμε στο εδώ μαγαζί οι ίδιοι να πληρώσουμε τα "πρέποντα"...

Με τέτοιο feedback να σκεφτούμε επίσης πως ο άνθρωπος έχει δουλέψει πολύ σκληρά.

Στο #793, εγραψα (εν τελη): "Φοκ ιτ". Δλδ δεν αξιζει να ασχοληθει. Δλδ, δεν διαφωνουμε -bye-

(@_tzo_)

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Αν πετυχει κανεις βρε παιδια, κανον 7D (την απλη), καινουργια, σε τιμη κατω απο 700 ευρω και σε αξιοπιστο καταστημα, ας ριξει κανενα πμ... :ears:

Δεν έχω καμία εκδικητική διάθεση και δεν αμφιβάλω ότι πρόκειται για σωστό μαγαζί . Αλλά είναι κομματάκι σουρεάλ να καταφέρεται εναντίων των απατεώνων που επικαλούνται υπερ-χωρητικότητες (σωστά) και να λέει ότι η δικιά του έχει ένα τίμιο ( an honest 1400mAh) και τελικά να σου στέλνει άλλο πράμα . Γιατί είναι ξεκάθαρο πως στην φωτό είναι άλλη μπαταρία με άλλο product number .Εκεί μπορώ να διακρίνω κάποιο δόλο . Όπως και να έχει έκανα contact τον πωλητή , με αιτιολογία item not as described , με τα παρακάτω : "Hello . Item 200628523051 appears in the description as a 1400 mAh LP-E6 type battry . The one Ι received , besides being in a non sealed ,slightly torn and obviously pre-opened package, is 900mAh rated . The battery has the original plastic wrap up and I trust it's brand new . Was that battery sent by accident or it's just a description error ? either way I'd like to send it back . Thank you Spiros "

Δεν νομίζω ότι είμαι κάπου παράλογος , ούτε από τη μύγα ξύγκι έχω σκοπό να βγάλω .Ενδέχεται να έχει κάνει λάθος εν αγνοια του .

Θα σου πει στείλτην πίσω. Και θα αναλάβει και 1,5 μεταφορικά. Το θέμα είναι καθαρά δικό σου αν σε συμφέρει να τη στείλεις πίσω αναλαμβάνοντας τη διαφορά στα μεταφορικά.

Μην περιμένεις να αναλάβει όλο το ποσό των μεταφορικών για να τη στείλεις πίσω.
Θα προτιμήσει να σου στείλει καινούρια χωρίς καν να του στείλεις την παλιά.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Εγώ θα του έγραφα επιπλέον οτι τα μεταφορικά ειναι αρκετα πιο πανω απο 1 ΛΙΡΑ οποτε θα συμβιβαζοσουν και με ενα partial refund και ετςι θα τα βρίσκατε κάπου στην μεση που θα ειναι το καλύτερο και για τους δυο.

Θα σου πει στείλτην πίσω. Και θα αναλάβει και 1,5 μεταφορικά. Το θέμα είναι καθαρά δικό σου αν σε συμφέρει να τη στείλεις πίσω αναλαμβάνοντας τη διαφορά στα μεταφορικά.

Μην περιμένεις να αναλάβει όλο το ποσό των μεταφορικών για να τη στείλεις πίσω.
Θα προτιμήσει να σου στείλει καινούρια χωρίς καν να του στείλεις την παλιά.

Βασικά δεν περιμένω τίποτα . Για το γαμώτο γίνεται η κουβέντα . Επειδή είτε την κρατήσω είτε την στείλω πίσω χαμένος βγαίνω του έστειλα συμπληρωματικό mail . Του λέω πως για να αποφύγω την μανούρα με τα ταχυδρομεία από την στιγμή που αντί για 1400 μου στέλνει 900 mAh δηλαδή 65% ας μου κάνει ένα refund to 35 % και είμαι happy . Δεν ξέρω τεχνικά βέβαια αν μπορεί να γίνει τεχνικά γιατί μιλάμε για 4-5 εβρώ . Οχτώ πακέτα μακαρόνια είναι και έχω στόματα να θρέψω !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Πολυ καλή τιμη , ευτυχώς δεν ειναι μαύρος, θα με έβαζες σε έξοδα ...:bigcry:

αυτό το ασημί δε πάει με το μαύρο της e-pl5 ε???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Γούστα ειναι αυτα, εγώ δεν το αντέχω, θέλοντας και μη εχω ενα αςημι μονο φακο τον 75/1.8 , στην τιμη που τον πήρα και κάστανοπράσινος να ηταν θα τον έπερνα και οταν μαλιςτα στάζει αίμα το χέρι σου οταν τον κρατάς γιατι θερίζει....:violent-smiley-008::violent-smiley-008::violent-smiley-008::bandit:

Λοίπον μου απάντησε στο αίτημα για το μερικο refund ""Hi.Sorry you put a case against us and this honest mistake because i have just realized that i could have put the mAh of the LP-E6 and not the LP-E8. I have just checked this and i have get them the wrong way around so I'll change my listing now.We don't make much profit on eBay but i will refund you £4 if it is ok with you.Apologies Lynsey "" Εμένα δεν με πείθει ιδιαίτερα γιατί ακόμα και τώρα που άλλαξε το listing φαίνεται στην φωτογραφία μια μπαταρία LP-E6 με 1400 mAh . Επίσης και αυτό έχει πλάκα , μάλλον έχουνε μπερδέψει τα μπούτια τους , γιατί αλλάξανε όντως την καταχώρηση και τώρα λένε " For your information the genuine Canon LP-E6 battery has a mAh value of 900mAh tested at the industry standard "C rate" of discharge. Beware of batteries where it is claimed the battery mAh is more than 5% greater than the genuine battery. και αμέσως παρακάτω 7.2v, LP-E6 battery pack with an honest 1400mAh value gives the buyer the required power with reliability and excellent value for money . Οπως και να έχει θα δεχτώ την επιστροφή και όλα καλά .

και φλας να αγοράσεις...
Για φλας έχω ακόμη πολύ ανάλυση να κάνω και περιμένω και τα φώτα σας .Με την επιστροφή μπορεί να ξεκινήσω να αγοράζω τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες του φλας σιγά σιγά !!

Beware of batteries where it is claimed the battery mAh is more than 5% greater than the genuine battery.

Απ' όλη την ιστορία αυτό ήταν το αξιοσημείωτο. Επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον πωλητή πως τα πολλά mAh είναι ως επί το πλείστον μπαρούφες.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Στέργιε, η μαύρη pl5 έχει ασημένιες "πινελιές" στην βάση του φακού και σε διάφορα κουμπιά, οπότε ο ασημί 12-32 που της φοράω μια χαρά είναι - για τα δικά μου γούστα...

Χτες έστειλα ένα e-mail σε ένα ελληνικό κατάστημα ρωτώντας τιμή για ένα προϊόν (όχι φωτογραφικό), για το οποίο μάλιστα είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Μου στέλνει την τιμή όμορφα κι ωραία, του στέλνω δεύτερο e-mail πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για Θεσσαλονίκη με αντικαταβολή γιατί δεν γράφει τίποτε σχετικό με αποστολές στη σελίδα του, και μου απαντάει το εξής γραφικό:

"Δεν γνωρίζω. Πρέπει να μιλήσετε με την ACS."

Δεν άντεξα και απάντησα:
"Συγγνώμη, μου λέτε ότι ο υποψήφιος αγοραστής οφείλει να ρωτήσει για τα έξοδα αποστολής για προϊόν που εσείς πουλάτε;"

Με τέτοια εξυπηρέτηση, πώς μετά να μη σκεφτώ να πάρω το ίδιο προϊόν από το εξωτερικό;

Δεν φταίνει αυτοι, φταίμε εμεις που τους εχουμε κάνει μάγκες.
Θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε ποιό ειναι αυτό το "κατάστημα"