Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Τελικά δεν φαίνεται σαν case στο Resolution Center αλλά σαν : 1 return request is open

Πήγα να κάνω dispute στο paypal αλλά δεν με αφήνει γράφοντας :
We're sorry there's a problem with your purchase. You already opened a case regarding this item. Please go to the eBay Resolution Center to review the program details for information on what to do next.

Πρόκειται για το ίδιο πράγμα ;

Σήμερα λήγει η προθεσμία που έχει ο πωλητής για να μου δώσει λύση αλλά δεν ανταποκρίθηκε . Στο paypal μου λέει έχω ήδη ανοικτή υπόθεση για την συγκεκριμένη συναλλαγή , αλλά πλέον στο resolution center λέει : No return requests are open.
Ενώ μέχρι εχθές έλεγε : 1return requests are open.

Ψάχνω να τους στείλω μη αυτοματοποιημένο μήνυμα αλλά δεν μπορώ , όλο μου βγάζει αυτά τα έτοιμα για να επιλέξω . Πηγαίνω εκεί που λέει το προιόν δεν ανταποκρίνεται , μου βγάζει πλαίσιο με τις εκκρεμείς συναλλαγές , επιλέγω το αντικείμενο και με πάει σε σελίδα που φαίνονται τα μηνύματα που έστειλα στον πωλητή δίνοντάς μου επιλογή μόνο για να ακυρώσω την επιστροφή .
Φοβάμαι μην από αύριο δεν μπορώ να το επιλέξω καν .

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ευχαριστω παιδια, ο αρτ ειναι αλλα ειναι αλλουνου συμφορουμιτη...
Πανο κραζω οταν η διαφορες με ελλαδα δεν ειναι τοσο μεγαλες για το ρισκο μη εγγυησης
Στην συγκεκριμένη περιπτωση ομως εχουμε και μεγαλη διαφορα και εγγυηση ;-)

Ευχαριστω παιδια, ο αρτ ειναι αλλα ειναι αλλουνου συμφορουμιτη...
Πανο κραζω οταν η διαφορες με ελλαδα δεν ειναι τοσο μεγαλες για το ρισκο μη εγγυησης
Στην συγκεκριμένη περιπτωση ομως εχουμε και μεγαλη διαφορα και εγγυηση ;-)

Με το καλό να επιστρέψεις Ντίνο στην Ελλάδα και να τη χαρείς κανονικά. Το κακό όμως είναι ότι αν δεις τη διαφορά αυτού του φακού με τοπ ζουμ, μάλλον θα τον αγοράσεις και για σένα.

Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό

Με το καλό να επιστρέψεις Ντίνο στην Ελλάδα και να τη χαρείς κανονικά. Το κακό όμως είναι ότι αν δεις τη διαφορά αυτού του φακού με τοπ ζουμ, μάλλον θα τον αγοράσεις και για σένα.

Το κακό είναι ότι η διαφορά φαίνεται ήδη από την οθονίτσα της μηχανής....

Και γιατι ειναι κακο αυτο ;-)

Δεν θελω να ρισκαρω να κουβαλησω 2, οποτε ο δικος μου θα παει για επόμενο ταξίδι, αν και ορεγομαι D750 στα περι 1600 ευρω... :D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά πόσο κόστισε αυτός ο φακός?
Μεταξυ 620 και 635, δεν ξερω ακριβως ακομη
(1022 σιγκαπουριανικα δολλάρια)

Όντως περίεργο, και στο οριζόντιο.... βέβαια εγώ έβαλα τη σύγκριση για το κόντραστ και την έλλειψη εκτροπών στο ανοικτό, που στον Σίγμα είναι απίστευτα! Περίεργο όμως με την ανάλυση, όντως.... βέβαια μιλάμε για extreme γωνίες στο ανοικτό.

Σήμερα λήγει η προθεσμία που έχει ο πωλητής για να μου δώσει λύση αλλά δεν ανταποκρίθηκε . Στο paypal μου λέει έχω ήδη ανοικτή υπόθεση για την συγκεκριμένη συναλλαγή , αλλά πλέον στο resolution center λέει : No return requests are open.
Ενώ μέχρι εχθές έλεγε : 1return requests are open.

Ψάχνω να τους στείλω μη αυτοματοποιημένο μήνυμα αλλά δεν μπορώ , όλο μου βγάζει αυτά τα έτοιμα για να επιλέξω . Πηγαίνω εκεί που λέει το προιόν δεν ανταποκρίνεται , μου βγάζει πλαίσιο με τις εκκρεμείς συναλλαγές , επιλέγω το αντικείμενο και με πάει σε σελίδα που φαίνονται τα μηνύματα που έστειλα στον πωλητή δίνοντάς μου επιλογή μόνο για να ακυρώσω την επιστροφή .
Φοβάμαι μην από αύριο δεν μπορώ να το επιλέξω καν .

Μηπως εχει γινει ηδη refund?

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Αυτη τη στιγμή στο αγγλικό αμαζον ο Olympus 45mm 1.8 στις £162...