Τελικά δεν φαίνεται σαν case στο Resolution Center αλλά σαν : 1 return request is open
Πήγα να κάνω dispute στο paypal αλλά δεν με αφήνει γράφοντας :
We're sorry there's a problem with your purchase. You already opened a case regarding this item. Please go to the eBay Resolution Center to review the program details for information on what to do next.
Πρόκειται για το ίδιο πράγμα ;
Ευχαριστω παιδια, ο αρτ ειναι αλλα ειναι αλλουνου συμφορουμιτη...
Πανο κραζω οταν η διαφορες με ελλαδα δεν ειναι τοσο μεγαλες για το ρισκο μη εγγυησης
Στην συγκεκριμένη περιπτωση ομως εχουμε και μεγαλη διαφορα και εγγυηση ;-)
Με το καλό να επιστρέψεις Ντίνο στην Ελλάδα και να τη χαρείς κανονικά. Το κακό όμως είναι ότι αν δεις τη διαφορά αυτού του φακού με τοπ ζουμ, μάλλον θα τον αγοράσεις και για σένα.
Και γιατι ειναι κακο αυτο ;-)Με το καλό να επιστρέψεις Ντίνο στην Ελλάδα και να τη χαρείς κανονικά. Το κακό όμως είναι ότι αν δεις τη διαφορά αυτού του φακού με τοπ ζουμ, μάλλον θα τον αγοράσεις και για σένα.
Μεταξυ 620 και 635, δεν ξερω ακριβως ακομηΤελικά πόσο κόστισε αυτός ο φακός?
http://www.the-digital-picture.com/...LensComp=121&CameraComp=0&FLIComp=0&APIComp=0
Μα δες διαφορά με τον Canon, που κοστίζει 60% πάνω...
Σήμερα λήγει η προθεσμία που έχει ο πωλητής για να μου δώσει λύση αλλά δεν ανταποκρίθηκε . Στο paypal μου λέει έχω ήδη ανοικτή υπόθεση για την συγκεκριμένη συναλλαγή , αλλά πλέον στο resolution center λέει : No return requests are open.
Ενώ μέχρι εχθές έλεγε : 1return requests are open.
Ψάχνω να τους στείλω μη αυτοματοποιημένο μήνυμα αλλά δεν μπορώ , όλο μου βγάζει αυτά τα έτοιμα για να επιλέξω . Πηγαίνω εκεί που λέει το προιόν δεν ανταποκρίνεται , μου βγάζει πλαίσιο με τις εκκρεμείς συναλλαγές , επιλέγω το αντικείμενο και με πάει σε σελίδα που φαίνονται τα μηνύματα που έστειλα στον πωλητή δίνοντάς μου επιλογή μόνο για να ακυρώσω την επιστροφή .
Φοβάμαι μην από αύριο δεν μπορώ να το επιλέξω καν .
ο canon ξυριζει...
και ετσι θα επρεπε να ειναι....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.