Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Αααα τοσο καλα!!!
Νομίζω και πολλα είπες :))
Να ρωτήσω κάτι τελευταίο.Διάβασα κάπου στο νετ για το purnima ότι αν είναι καλό το ποσο μπορεί κατόπιν συνεννόησης να σου κάνει κάποια εξτρα εκπτωση ισχύει κατι τέτοιο?

Ναι, τις πρώτες δυο φορές που αγοράζεις από purnima, τους στέλνεις e-mail πριν την αγορά και τους ζητάς έκπτωση.
Σου δίνουν κωδικό έκπτωσης και με εκείνον κάνεις μετά την αγορά.
Αν κάτι που αγόρασες πρόσφατα είχε μείωση τιμής λίγο μετά την αγορά σου, επίσης σου δίνουν κωδικό έκπτωσης για την επόμενη αγορά σου (εφόσον το ζητήσεις βέβαια).
Την τρίτη φορά που θα ζητήσεις έκπτωση, σου απαντάνε "κάτσε ρε φίλε, σου έχουμε κόψει συνολικά Χ ευρώ, φτάνει". :smile:
Συνολικά σε μένα έχουν κόψει 60 .
Επιβραβεύει δηλαδή η purnima τους νέους πελάτες, όπως επίσης και τις αγορές πάνω από ένα προϊόν κάθε φορά, αφού τους συμφέρει να μην κάνουν μεμονωμένες αποστολές.

Εννοείται ότι αν ο φακός που θέλεις υπάρχει και από purnima, δεν κοιτάς καν τη mydigitaland. Μέρα με τη νύχτα η μεν με τη δε.

Last edited:

Ευχαριστώ, πολύ κατατοπιστικός !

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Εκπτώσεις στο γαλλικό amazon, ρίχτε μια ματιά. Μεταξύ άλλων Olympus E-PL7 με τον 14-42 mkII R στα 306 , τσαντάκι Kata Lite 431 5,88 (τα μεταφορικά είναι πιο πολλά 8 , αλλά χτύπησα μια) κ.λ.π. Αν δείτε τίποτα άλλο αξιόλογο βάλτε το εδώ!

edit: προς αποφυγή στενοχώριας, πολλές τιμές ΔΕΝ λένε, ψάξτε το πριν αγοράσετε!

edit2: Ο φακός στο παραπάνω κιτ είναι ο "κλασσικός" 14-42 mkII R ΟΧΙ ο ΕΖ

Last edited:

Το τσαντάκι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον για την τιμή που παιζει..

Πήρα 5 κομμάτια.
COMMANDE EFFECTUÉE LE
24 juin 2015
TOTAL
EUR 40,43
Όποιος θέλει 2 Ιουλίου που θα ανέβω Αθήνα και 3 στη Θεσσαλονίκη να διαιρέσει το ποσό και να του δώσω την 1 από τις 3 που περισσεύουν.
Μία πήρα για εμένα και μία για ένα φίλο.:2thumb22sup:
Αν έχουν έρθει μέχρι τότε αλλιώς θα βρούμε τρόπο.
Ο tiniakos έχει λύση για όλα τα ανθρωπίνως δυνατά.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Για λίγο δεν με πρόλαβες, σύμφωνα με την περσινή αγορά μιας DL435 στα 41 ευρώ από Ελλάδα, έπρεπε να πάρω και αυτήν για να κατεβάσω το μέσο όρο αγοράς 😉

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Για λίγο δεν με πρόλαβες, σύμφωνα με την περσινή αγορά μιας DL435 στα 41 ευρώ από Ελλάδα, έπρεπε να πάρω και αυτήν για να κατεβάσω το μέσο όρο αγοράς 😉

Ακύρωσε την.
Προλαβαίνεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Δεν αξίζει Παναγιώτη για δυο ευρώ το πολύ να μπαίνω στην διαδικασία , μην ξεχνάς πως πρέπει και να μου την στείλεις , οπότε άλλα 4 ευρώ σε speedex .

Ευχαριστώ πάντως .

Για την παραλία είναι ότι πρέπει , από το να κουβαλώ την τσάντα των 41 ευρώ .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα φωτογραφικά είδη σε έκπτωση στο γαλλικό amazon στο ακόλουθο link:

Δεν το ανοίγω , 4 ποστ πιο πριν στο #596 , μου κόστισε ο Δημήτρης 13 ευρώ και ξεγελώ τον εαυτό μου πως έκανα καλή αγορά για την παραλία .:flipout:

P.S. Το ωραίο είναι πως έσκασα 41 για την 435 με το σκεπτικό πως αντέχει στις κακουχίες . Αλλά πήρα την 431 για να μην την ταλαιπωρώ . :flipout:

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Μου ήρθε mail από το paypal με έναν σύνδεσμο , μπορεί να μου εξηγήσει κανείς περί τίνος πρόκειται ;

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Κι εμένα μου ήρθε Κώστα. Αν δεν είναι κάποιο κλέφτικο, αλλά ήρθε πράγματι από διεύθυνση Paypal, τότε το paypal μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε διεύθυνση Αμερικής, ώστε να παρακάμψουμε το shipping only to USA or to UK.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Αυτό κατάλαβα αλλά μιας και δεν εμπιστεύομαι τα "Αγγλικά" μου θέλω να μάθω περισσότερα από κάποιον ειδήμων .....tzo , makfil που είστε ;

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Γνωστή εταιρία μεταφόρτωσης είναι η borderlinx, όπως τόσες άλλες.
H borderlinx προσφέρει την "ευκολία" ότι προπληρώνεις όλα τα έξοδα (εκτελωνισμού, ΦΠΑ, μεταφορικών) αποκλειστικά με DHL.
Χοντρικά:
Για προϊόν αξίας 10 ευρώ πληρώνεις 35 στην borderlinx.
Για προϊόν αξίας 100 ευρώ πληρώνεις 170.
Για προϊόν αξίας 1000 ευρώ πληρώνεις 1400.

Eγώ χρησιμοποιώ την myus.com στα προϊόντα των 100 ευρώ που προσφέρει και τη δυνατότητα επιλογής κρατικού ταχυδρομείου (USPS-ΕΛΤΑ).

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μια ερώτηση για το cash back της olympus...η προωθητική ενέργεια ισχύει για ολα τα ελληνικά καταστήματα
που βλέπω στο σκρουτζ πχ εδώ:Olympus M.Zuiko D 4,8-6,7/75-300 ED II black ή θα φάμε ήττα μετά την αγορά?
Σε τηλεφωνική επικοινωνία δεν ήξεραν να μου απαντήσουν από το κατάστημα,αλλά μου είπαν ότι η εισαγωγή γίνεται από Γερμανία.

ε θα μπλέξεις με κατάστημα που κάνει παραεισαγωγή από Γερμανία για να πάρεις cashback?
Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο...
μπορεί να γίνεται αλλά μην το θεωρήσεις δεδομένο. Θα πρέπει να ισχύει το cashback στην Γερμανία έχω την αίσθηση για να περάσει.

Ο παραεισαγωγέας σιγά μην ασχολείται με τέτοια.

Θέλει προσοχή γιατί στους όρους αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρέπει να έχεις τραπεζικό λογαριασμό στην χώρα αγοράς, δεν ξέρω πως ακριβώς κάνει την διαδικασία το κατάστημα...

5 χρόνια επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας σε όλα!
Διάρκεια προσφοράς 25 Ιουνίου - 12 Ιουλίου.
Όλες οι φωτογραφικές μηχανές, φακοί και βιντεοκάμερες αξίας από 200 ευρώ και πάνω αυτόματα συνοδεύονται από εγγύηση 5 ετών με το κουπόνι 5JAAR κατά την παραγγελία στο ολλανδικό site:

www.cameranu.nl/en

Επειδή δεν στέλνουν Ελλάδα, θα πρέπει η παραλαβή να γίνει μέσω γερμανικής διεύθυνσης (αποκτώντας πρώτα δωρεάν μια διεύθυνση στη mailboxde.com).