Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

forget για τα περισσοτερα προϊοντα απο Αμερική. Αν στελνουν Ελλάδα, τα μεταφορικά υπερδιπλάσια του προϊόντος οπότε δεν αξίζει. Χώρια εγγύηση κλπ είναι θέμα. Εκτός αν τη φέρει κάποιος απο εκεί.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Κατάλαβα...καλύτερα να το ξεχάσω

Υπαρχει και ο...."θειος απο την Αμερικη"....

Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Βρίσκω τον tokina 100mm f/2.8 pro d macro στα 345 και εδώ έχει 410 ...η δεύτερη επιλογή είναι grey market στα 335 από simply electronics αλλά δεν ξέρω αν όντως αξίζει το οποιο ρίσκο!

Σε βλέπω ότι πας για Macro καρφωτός ..

Τον Tokina τον είχα βάλει και εγώ στο μάτι για πολύ καιρό (στο ebay) αλλά εαν πράγματι θες να κάνεις μια ασφαλή αγορά καλύτερα από την Ελλάδα (και Nikon)

Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Σε βλέπω ότι πας για Macro καρφωτός ..

Τον Tokina τον είχα βάλει και εγώ στο μάτι για πολύ καιρό (στο ebay) αλλά εαν πράγματι θες να κάνεις μια ασφαλή αγορά καλύτερα από την Ελλάδα (και Nikon)

Ναι Κώστα η αλήθεια είναι ότι ένας macro και ένας τηλεφακος είναι στα άμεσα σχέδια μου!

Τον tokina τον έχω δει δίπλα σε Nikon 60mm και 105mm και αν εξαιρέσεις το vr του 105mm οι διάφορες είναι ελάχιστες. Η ποιότητα κατασκευής του και η οξύτητα του είναι φοβερά για τα χρήματα που δίνεις,αλλά για να τον είχες βάλει στο μάτι φαντάζομαι τα γνωρίζεις αυτά!

Δυστυχώς η τιμή του Nikon 105mm είναι απαγορευτική για την τσέπη μου ειδικά από τη στιγμή που μπορώ με τα λεφτά του να πάρω και macro και τηλεφακο που θέλω.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Από Ιαπωνία η πιθανότητα να περάσει τελωνείο όμως είναι πάρα πολύ μεγάλη οπότε δεν ξέρω εάν συμφέρει.

Πάντως στο Γερμανικό Amazon πέρναγε και περνάει κανονικά η προπληρωμένη Mastercard Πειραιώς

Σίγουρα υπάρχει το Άμαζον. Για αποστολή επίσης υπάρχουν διάφορες εταιρείες στιλ mailbox, τις οποίες δεν έχω δοκιμάσει.

Εννοω να την φερω εγω απο κει. Εχει δει κανεις αν ειναι καλες οι τιμες; Αν την εχω ανοικτη με τελωνειο ειμαι κομπλε σωστα;

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Καλησπέρα, έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία με comtech; Μπορεί να γίνει πληρωμή με έμβασμα; και τελικά μέχρι τι ποσό μπορεί να είναι αυτό το έμβασμα; (γύρω στα 600ευρό η αγορά).
Ευχαριστώ.

Σου εύχομαι σύντομα να τον αποκτήσεις. Tον Tokina 100mm τον έχασα 1-2 φορές λόγω δίκης μου αμέλειας, αλλά μου βγήκε σε καλό γιατί τελικά πήρα απρόσμενα .. Nikon.

Tokina έχω ήδη 2 φακούς με κορυφαίο ever τον Tokina 11-16 που ειναι must για εμένα.

Κοιτα και προς Sigma μεριά.Εχει εξαιρετικούς μακρο φακούς.

σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον, το βρετανικό amazon έχει εδώ και μέρες τον zeiss 16-70 για apsc emount στα 600ευρώ+διαφορά ΦΠΑ+μεταφορικά

πρέπει να βγαίνει κάτι λιγότερο από 10% φθηνότερα συγκριτικά & με purnima

https://www.curiua.com/dp/B00EUFTT62

http://www.skroutz.gr/s/3829153/Sony-16-70-mm-F4-ZA-OSS-Vario-Tessar-T-E.html?keyphrase=sony+16-70

Τι παιδεύεσαι με το curiua;

Με το chrome extention του halfsize.me δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε τρίτα sites. Στη ίδια σελίδα του συγκεκριμένου amazon που επισκέπτεσαι σου εμφανίζει αυτόματα και τις τιμές των άλλων amazon, με ξεχωριστά τις τιμές των τρίτων πωλητών και των μεταχειρισμένων/warehouse deals. Δεν βλέπω να προσφέρει κάποιο όφελος το curiua.

βασικά το curiua προσφέρει λιγότερα καθώς δεν έχει τις τιμές από 3rd party sellers και τα μεταχειρισμένα

μέχρι τώρα δε χρησιμοποιούσα καθόλου τον chrome αλλά το συγκεκριμένο extension δουλεύει πολύ καλά και όντως βολεύει πολύ

σ'ευχαριστώ

Τέλειο το extention, το δοκίμασα και όντως γλυτώνεις πολύ χρόνο.

αυτή τη στιγμή έχει στο amazon.de τον Fujinon 27mm στα 314 Ευρώ και με την έκπτωση που έχουν όλοι οι Fujinon (100 ευρώ) βγαίνει τελική 232 Ευρώ
Η έκπτωση μπαίνει αυτομάτως στο καλάθι
http://www.amazon.de/gp/product/B00DLQVUXQ?keywords=fuji%2027mm&qid=1447318965&ref_=sr_1_1&sr=8-1

Ελλάδα από 459 Ευρώ