Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Υπόψιν υπάρχουν μοντέλα που δεν φαίνονται αλλά έχουν έκπτωση.

Όταν προκύψουν διαθέσιμα κομμάτια από επιστροφές, εμφανίζονται στη λίστα.

Π.χ. στο .uk η D750 έχει έκπτωση. Με το που εμφανίστηκε ένα κομμάτι, το άρπαξαν.

Οποτε η λυση ειναι συνεχως refresh?
ή υπαρχει αλλος τροπος?

Μπορείς να ορίσεις το camelcamelcamel να σε ειδοποιήσει με e-mail όταν βγει αυτό που σε ενδιαφέρει στην τιμή που θέλεις στα μεταχειρισμένα. Αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις βέβαια, κι εφόσον ξέρεις ότι το συγκεκριμένο προιόν έχει έκπτωση 30%, όπως π.χ. η D750 στο co.uk, αφού ξέρουμε ότι έχει έκπτωση, άσχετα αν δεν έχει τώρα διαθέσιμα κομμάτια, ή NX1 κιτ στο amazon.de.

Αρκετοί εξάλλου που αγοράζουν τώρα θα επιστρέψουν αυτά που αγόρασαν, μπορεί και πριν αλλάξει ο χρόνος.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ένα ακόμη τελευταίο ερώτημα. Σορρυ για τη ζαλάδα αλλα πόσες μέρες περίπου κάνει να φύγει το δέμα απο το Amazon uk;

Μετράνε οι εργάσιμες μόνο ή και τα ΣΚ;

Ένα ακόμη τελευταίο ερώτημα. Σορρυ για τη ζαλάδα αλλα πόσες μέρες περίπου κάνει να φύγει το δέμα απο το Amazon uk;

Μετράνε οι εργάσιμες μόνο ή και τα ΣΚ;

Be cool. Δεν μπορείς καν να φανταστείς τί σκηνικό επικρατεί αυτές τις ημέρες στα amazon. Στην αποθήκη του amazon στη Ρουμανία οι υπάλληλοι κυκλοφρούν με πατίνια πάνω σε μαγνητικά δάπεδα και δουλεύουν σε 12ωρη βάση. Πολύ δύσκολα πηγαίνουν στην τουαλέτα.

Be cool. Δεν μπορείς καν να φανταστείς τί σκηνικό επικρατεί αυτές τις ημέρες στα amazon. Στην αποθήκη του amazon στη Ρουμανία οι υπάλληλοι κυκλοφρούν με πατίνια πάνω σε μαγνητικά δάπεδα και δουλεύουν σε 12ωρη βάση. Πολύ δύσκολα πηγαίνουν στην τουαλέτα.

Χμμμ καλή φάση!

αυτες ειναι εκπτωσεις , και οχι τα ψιχουλα του amazon στα μεταχειρισμενα:drummer:

Μπιλλυ, πως τα λες ετσι ωραια, μπορει να σε πιστεψει και κανενας που δεν μας ξερει... :flipout::flipout:

Παναγιωτη, ιδιες φωτο θα βγαζουν, δεν εχουν και τοσες διαφορες, αν παρακολουθεις φορουμς δεξια και αριστερα θα εχεις διαβασει πολλακις οτι κινητα, 4/3, κροπ, ΦΦ ειναι το ιδιο και το αυτο (αναλογως τι εχει ο καθενας μας)...

Βλασση, Βιεννη, σε επισημο καταστημα λαικα την ειδα στην βιτρινα...

Κωστα, καλη αρχικη τιμη, αλλα την εστειλα στην χασελμπλαντ να την περιποιηθουν λιγο, οπως αυτοι ξερουν, και θα ανεβει λιγο η τιμη της... μην εχουμε και ολοι ιδιες μηχανες

Λοιπόν παιδιά μου την βοήθεια σας
Εδώ και καιρό μου μαζεύει φίλος balance στο amazon.com για να μου κάνει δώρο το ipad pro http://i.imgur.com/PzWGJLZ.jpg
Έχω το λοιπόν μαζέψει 1.550$ balance και θέλω να κάνω την αγορά από το amazon.com Αμερικής επειδή δυστυχώς εκεί βρίσκεται το balance και όχι στα ευρωπαικά
Κατά καιρούς έχω προσπαθήσει να βρω τρόπους, αλλά κανένας τρόπος δεν μου φάνηκε σίγουρος, επιπλέον στα περισσότερα είδη όπως και στο iPad pro δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην Ελλάδα
συν του ότι ακόμη και ένα μαγαζί που βρήκα το οποίο στέλνει στην Ελλάδα, στέλνει μόνο το σκέτο wifi και όταν πατάω στο wifi+cellular μου λέει ότι δεν το στέλνουν στην Ελλάδα
http://www.amazon.com/Apple-iPad-12...=UTF8&qid=1449831521&sr=8-4&keywords=ipad+pro

Εχω διαβάσει διάφορα για απίστευτες τιμές στο τελωνείο κλπ.
Γνωρίζει κάποιος τρόπο να πάρω το ipad pro 128gb Wifi + cellular από το Amazon.com με το balance που ήδη έχω, χωρίς να με χαρατσώσουν τελωνεία και currier?
Εχω διαβάσει και για εταιρίες τύπου myus.com που σε βοηθάνε να πάρεις us address, να αγοράσεις το προιον που θέλεις σαν αμερικανος και μετά να σου το στείλουν με απλό ταχυδρομείο στο σπίτι σου, γλιτώνοντας τα κερατιάτικα
Να προχωρήσω με ένα account εκεί και να εμπιστευτώ το myus.com;
Υπάρχει κάποιος που έχει χρόνο και διάθεση να με βοηθήσει και να με καθοδηγήσει στην διαδικασία;
Ευχαριστώ

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Ρίχνοντας μια ματιά στο κεφάλαιο 3 του οδηγού, που έχω αναρτήσει στο 1ο post αυτού του νήματος, θα βρεις εταιρείες που ασχολούνται με το θέμα αυτό. Επικαιροποιημένο οδηγό, με περισσότερα στοιχεία και εταιρείες, θα βρεις εδώ.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Ρίχνοντας μια ματιά στο κεφάλαιο 3 του οδηγού, που έχω αναρτήσει στο 1ο post αυτού του νήματος, θα βρεις εταιρείες που ασχολούνται με το θέμα αυτό. Επικαιροποιημένο οδηγό, με περισσότερα στοιχεία και εταιρείες, θα βρεις εδώ.

Επειδή η δική μου περίπτωση είναι κάπως σύνθετη -η αγορά πρέπει να γίνει με το amazon balance και οχι με κάρτα η paypal, αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα
Αν κατάλαβα καλά από τον χρόνο που έδωσα για να διαβάσω τον οδηγό επειδή δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου ειδικά σήμερα(φεύγω για το νοσοκομείο), μάλλον θα πρέπει να καταφύγω σε κάποια εταιρία τύπου shipito.com για καλύτερη τιμή;
Εκεί το account που θα φτιάξω θα πρέπει να είναι ίδιο με το account που έχω στο amazon η δεν έχει σημασία; Απ ότι κατάλαβα πρόκειται περίπου για "κλοπή" - δηλαδή ας πούμε ένα παράδειγμα, αγοράζω ένα φτηνοπράγμα και μαζι το ipad pro, μπαίνουν και τα δυο στο ίδιο κουτί και το τιμολόγιο μόνο του φτηνού με μόνο φόβο μην ανοιχτεί το κουτί στο τελωνείο η αγοράζω μόνο το Ipad pro και κρύβουν την κανονική τιμή η πάλι δεν κατάλαβα καλά;
Συγγνώμη που δεν διάβασα αναλυτικά τον οδηγό, θα τον διαβάσω όταν έχω χρόνο, σε ευχαριστώ!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να μεταφέρω πάλι εδώ όσα έχω γράψει στον οδηγό (το κεφάλαιο 3 χρειάζεται να διαβάσεις και όχι τα υπόλοιπα) αλλά οι διαφορές τους εστιάζονται, κυρίως, στο αν ζητούν συνδρομή ή χρεώνουν αυτοτελώς κάθε αποστολή.

Το username δεν έχει σχέση με την εταιρεία αφού αυτή αναλαμβάνει την αγορά (πχ η PriceUSA), ως "θείος" και στη συνέχεια την αποστολή με τον τρόπο και τους όρους που θέλεις.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

...κρύβουν την κανονική τιμή η πάλι δεν κατάλαβα καλά;

Η myus δεν κάνει τέτοια. Ό,τι αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς αυτό δηλώνει ως αξία.
Αλλά προσφέρει τουλάχιστον την επιλογή USPS, ώστε να αποφύγεις τα κούριερ.

Καλημέρα, ο κολλητός μου θα πάει για κανά μηνα + Αμερική σε κάτι φίλους. Έχω την e-pl5 με τους κιτ φακούς. Θα ήθελα τον 45mm f1.8 αλλά είδα οτι στο amazon.com δεν έχει φοβερή διαφορά με εδώ. Ξέρει κανείς κάτι άλλο για τον συγκεκριμένο φακό για αγορά απο αμερική. Επίσης κάποιον άλλο φακό παρόμοιο?...(Ειμαι αρχάριος, ο 45mm θα ήταν η πρώτη μου αγορά μετα το πακέτο με τους κιτ)

Tρίποδο με ballhead κεφαλή Manfrotto MK190X3-BH
Για λίγη ώρα ακόμη στα 140 ευρώ:
http://www.amazon.fr/gp/product/B00MAMHNWE

Sony RX100
Προσφορά ημέρας στα 289 ευρώ
http://www.amazon.fr/gp/product/B0089BUVG0

Καλύτερη επιλογή όμως σαν καινούρια RX100 από τα warehouse deals (ενδεχομένως μόνο με φθορά στη συσκευασία),
στα 190 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά (μετά την έκπτωση 30% που φαίνεται στο checkout):
http://www.amazon.it/gp/offer-listing/B0089BUVG0/?condition=used&tag=halfsichrom03-21

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπόψιν υπάρχουν μοντέλα που δεν φαίνονται αλλά έχουν έκπτωση.
Όταν προκύψουν διαθέσιμα κομμάτια από επιστροφές, εμφανίζονται στη λίστα.
Π.χ. στο .uk η D750 έχει έκπτωση. Με το που εμφανίστηκε ένα κομμάτι, το άρπαξαν.

Ή κάποιος παραγγέλνει κάτι αλλά δεν ολοκληρώνεται η πληρωμή και εμφανίζεται εκ νέου το προϊόν στη λίστα.

Η D750 επανεμφανίστηκε, στα 1311 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά:
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00NINZLKK/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used