Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Με τη virtual Revolut μπορείς να αρχίσεις τις αγορές σου, αφού, βέβαια, τη φορτίσεις ανάλογα από την κάρτα σου.
Αυτό είναι το πλεονέκτημα που έχει αυτή η κάρτα.
Στην ουσία, αν τη θέλεις μόνο για online αγορές, δεν χρειάζεσαι τη φυσική.

Την φόρτωσα ήδη μέσω εμβάσματος (5 ευρώ) δοκιμαστικά ώστε μόλις φανούν να την δηλώσω στο PayPal και να βρει το 1,50 που χρειάζεται για επαλήθευση . Το ίδιο και την Revolut.
Από χρεωστική πως την φορτώνω?

From m2 note with Tapatalk

Μπορείς να συνδέσεις MasterCard χρεωστικές Πειραιώς, Eurobank, Alpha, Attica (δεν δέχεται της ΕΤΕ) και Alpha/Amex και μετά τη σύνδεση μπορείς να μεταφέρεις χρήματα με προμήθεια 1% και ελάχιστη χρέωση 0,50 .
Η μεταφορά είναι άμεση.

..
Όταν ήρθε η ώρα της πιστοποίησης, προβληματίστηκα επειδή η ταυτότητά είναι από τις παλιές με ελληνικούς χαρακτήρες μόνο, αλλά την δέχτηκαν και ολοκληρώθηκε η πιστοποίηση. Άλλωστε, ταυτότητα δεν δίνουμε και σε κάθε ελληνική τράπεζα;

Tις χρησιμοποιω και τις δυο και δεν εχω κανενα παραπονο.
Ταυτοποιηση μπορεις να κανεις ΚΑΙ με το διπλωμα οδηγησης...Δεν ειναι απαραιτητη η ταυτοτητα (δεν πιστευω να αλλαξε κατι..)

Μπορείς να συνδέσεις MasterCard χρεωστικές Πειραιώς, Eurobank, Alpha, Attica (δεν δέχεται της ΕΤΕ) και Alpha/Amex

Αναφέρεσαι στην revolut και στην εφαρμογή android εκεί που γράφει top up , όπου εάν κάνω κλικ μου βγάζει ένα πλαίσιο +new card με το σήμα της φωτογραφικής ? Φωτογραφίζω μία χρεωστική και την αποθηκεύει για γρήγορη μεταφορά χρημάτων ?

Αναφέρομαι στη Leupay, Κώστα, γιατί θεώρησα ότι στο προηγούμενο post ρωτούσες γι' αυτήν.
H Revolut είναι προπληρωμένη κάρτα και φορτίζεται με έμβασμα.
Όταν πατήσεις το Top up, εμφανίζει αυτό που περιγράφεις, αλλά πρέπει να πατήσεις το τριγωνάκι δίπλα για να ανοίξει η νέα καρτέλα στην οποία θα επιλέξεις via Transfer. Εκεί, θα επιλέξεις top up with euro και, όπως σου επισημαίνει (παλαιότερα δεν υπήρχε η επισήμανση) ο λογαριασμός, από τον οποίο θα στείλεις το έμβασμα, πρέπει να είναι στο όνομά σου. Δηλαδή, δεν μπορεί να σου στείλει έμβασμα τρίτος.

Και πως μπορώ στην leupay να συνδέσω κάρτα ? Μέσα από το σαιτ δεν βρήκα τέτοια επιλογή .

Μόλις έκανα κι εγώ εγγραφή στη Leupay.
Έστειλα σκαναρισμένη την ταυτότητα μου,αλλά κάποιον λογαριασμό που να γράφει επακριβώς την διεύθυνση μου όπως την έχω δηλωμένη και είναι σωστή,δεν έχω,θα χρειαστεί οπωσδήποτε να στείλω κάποιον;
Σύνδεσα μια πιστωτική mastercard αλλά θα πρέπει να περιμένω το pin για να γίνει το verification.
Επίσης έκανα 100 μια μεταφορά από λογαριασμό μου,αυτό από ότι βλέπω θα πιστωθεί σε 2-3 εργάσιμες μέρες.Κατά την διαδικασία της μεταφοράς είχε μόνο την επιλογή "SHA - Επιθυμώ να επιβαρυνθώ μόνο με τα έξοδα της Τράπεζας μου" αυτό σημαίνει +1 ; Δεν θα υπάρξει άλλη χρέωση από leupay?
Και κάτι τελευταίο,όταν γίνει η επιβεβαίωση της πιστωτικής,η φόρτιση θα γίνεται άμεσα να υποθέσω και δεν θα χρειάζεται να μεσολαβήσουν κάποιες μέρες;

Άμεση φόρτιση γίνεται μόνο από κάρτα, όπως έγραψα σε προηγούμενο post.
Για κάθε έμβασμα που στέλνουμε σε ευρωπαική τράπεζα πληρώνουμε 1 προμήθεια στην τράπεζά μας (αν θέλουμε να στείλουμε 100 θα χρεωθούμε 101 )

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Θέλει και ρώτημα;
Απίστευτο feedback 100% με 15.000 θετικά και απολύτως κανένα αρνητικό εδώ και 9 χρόνια, πάντα σε υψηλής αξίας προϊόντα.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

@tiniakos
Είναι εμπιστοσύνης αυτό το site? ρωτάω γιατί οι τιμές σε 2-3 πράγματα που είδα, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με Ελλάδα, τραγικά πιο φθηνά!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Με μια αναζήτηση στο νήμα αυτό θα βρεις αρκετές γνώμες γι αυτό το site.
Εγώ , με βαση αυτα θα το απέφευγα.

Αγορές από το εξωτερικό

Καλημέρα,χθες το βράδυ εβαλα για αγορά απο amazon.co.uk ενα flash unit και τώρα είδα οτι η πληρωμή έγινε declined ενώ με την ίδια κάρτα πριν κάτι μήνες πήρα κανονικά φακό μεγαλύτερης αξίας απο εκεί.

Υπάρχει περίπτωση να μην το πήρε επειδή χθες έβγαλα και τα 420 απο το λογαριασμό μου; Απο όσο ξερω δεν παίζει ρόλο!

Επίσης το προϊόν ειναι απο κινέζο πωλητή αλλά fulfilled by Amazon,παίζει να μην έγινε επειδή ειναι Κίνα;

From Outer Space - Tapatalk

Καμία σχέση η ανάληψη των 420 με την κάρτα που χρησιμοποίησες.
Οι λόγοι που δεν πέρασε η κάρτα είναι πολλοί αλλά η αμαζόνα πρέπει να σε ειδοποίησε να πληρώσεις με άλλο τρόπο, δηλαδή άλλη κάρτα, αν έχεις, βέβαια.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Ναι με ειδοποίησε κανονικά,απλά ήθελα να δω μήπως δεν τα πήρε λόγο Κίνας!

Όχι, απλά, δεν πέρασε η συγκεκριμένη κάρτα στο συγκεκριμένο πωλητή για το συγκεκριμένο είδος.
Γι' αυτό το λόγο και οι περισσότεροι έχουν στραφεί στις κάρτες εξωτερικού, που αποτελούν πολύ πιο σίγουρη λύση.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Θα δοκιμάσω το μεσημέρι και με άλλη να δω μπας και..

Παραγγέλθηκαν μόλις και οι δύο να υπάρχουν .

Μόλις ενεργοποίησα την Leupay η οποία ήρθε αρκετά γρήγορα θα έλεγα αφού το απόγευμα της Παρασκευής
24/6 έκανα την εγγραφή .
Πριν λίγο δήλωσα και αυτήν και την revolut στο paypal , άμεσα έγινε και η επιβεβαίωσή τους έχοντας τραβήξει 1,50 από την laupay και 1,20 από την revolut για τον τετραψήφιο .