Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

....χμχμχ, λογο εκτεταμενης ταχυτητας διαβασα μονο την τιμη της προσφορας:ADFADF1:
παλι καλα

Οτι είνα μεγάλος είναι μεγάλος σε σχέση με το σώμα. Το καλό είναι ότι το ζουμ γίνεται εσωτερικά κ δεν επεκτείνεται από αυτό που βλέπεις. Αν θελεις τσεπης μενεις με τον κιτ. Αν εχεις ουτως ή αλλως τσαντα δεν ειναι θεμα. Εγώ αν έπαιρνα έναν all around αυτόν θα έπαιρνα αν κ δεν μου αρέσει το power zoom

τον ειχα τον φακο, και για all around θα προτιμουσα τον 16-70 , που ειναι ομως πιο ακριβος.
Μ αυτον ομως εβγαζα εκδηλωσεις (με τον 18-105) , μαζι μ εναν φωτεινο Prime .
Σας ευχαριστώ παιδιά. Τελικά αποφάσισα στο 90' να κρατήσω τον "μαμά" και να πάρω ένα φωτεινό prime, 35/1.8.

Οργανώνεται ομαδική αγορά σε Olympus E-M5II και E-M10II
Eξασφαλισμένη η χαμηλότερη τιμή και θα ισχύει και το cashback της ελληνικής αντιπροσωπείας
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει σε πμ τι ακριβώς θέλει για να φτιάξω τη σχετική λίστα

Είναι τρομερή τιμή, εγώ την είχα πάρει τον Μάρτιο μεταχειρισμένη τόσα χρήματα και το είχα θεωρήσει και φοβερή τιμή!!!!
Αυτή την στιγμή έχω πέρα από την em10II, την sony rx10II, Nikon D7100, Panasonic G7, Fuji X100T και η em10II είναι με διαφορά η αγαπημένη μου και αυτή που χρησιμοποιώ ποιο πολύ!!!

Έχεις την Χ100Τ, βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε, μιλάμε για φανταστική μηχανή.

Μας την έσκασε ο Αμαζόνιος φέτος νομίζω,δε βλεπω να βάζει -30%

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αύριο ξημερώματα υπάρχει ελπίδα για το -30%, αφού τότε τελειώνει το ισχύον -30 ευρώ.

Μακάρι μπας και βγει σε καλή τιμή κανένας Tokina 11-16 γιατί οτι είχα κρατήσει απο χρήμα το έδωσα σε Nikon 17-55 2.8 :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλύτερα να μην βγει.:slapface:
Αναίμακτα πέρασε η Black Friday, ήρεμα είμαστε και τώρα.:BDGBGDB55:
Ας τα δώσουμε σε ΕΝΦΙΑ και σήματα να σώσουμε τις τράπεζες.:smash:

Έχεις την Χ100Τ, βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε, μιλάμε για φανταστική μηχανή.

Δεν έχω προλάβει να την δουλέψω πολύ, τώρα στις διακοπές θα έχω κατάλληλα δείγματα, την πήρα πολύ φτηνή 500 ευρώ από γνωστό και αυτός είναι ο λόγος που την απέκτησα...προς το παρών δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι έχει πολύ καλή κατασκευή, καλή εργονομία, όμορφα jpeg και ιδιαίτερο σκόπευτρο. Είναι λίγο περιοριστικός όμως ο σταθερός φακός ενώ είναι και κάπως soft τέρμα ανοιχτός και παρατήρησα ότι δυσκολεύεται αρκετά σε εστίαση σε συνθήκες δωματίου με σχετικά χαμηλό φωτισμό...Θα φανεί τώρα τα Χριστούγεννα αν θα μείνει μαζί μου ή θα αποχωρήσει για άλλο προορισμό...

Υ.Γ. Το 30% του Amazon δυστυχώς δεν το βλέπω για φέτος....κρίμα!!

Αύριο ξημερώματα υπάρχει ελπίδα για το -30%, αφού τότε τελειώνει το ισχύον -30 ευρώ.

μέχρι 24.12 λέει ότι ισχύει, άρα λογικά από 25 ξημερώματα αν γίνει κάτι...
Κι εγώ μεταξύ μας ανακουφίστηκα που δεν έβγαλε το 30% νωρίτερα, γιατί έχω ξετινάξει την κάρτα. Ελπίζω να σταθώ δυνατός αν το πετάξει τελικά. Μόνο με Gmaster 24-70/2.8 θα λυγίσω.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

με τι φακό θα την παντρεύατε;

μέχρι 24.12 λέει ότι ισχύει, άρα λογικά από 25 ξημερώματα αν γίνει κάτι...

"vom 29. November bis einschliesslich 22. Dezember 2016"

Mέχρι και 22 Δεκεμβρίου εγώ βλέπω στο amazon.de ότι ισχύει το -30 ευρώ.

Από 23 μέχρι 31 Δεκεμβρίου τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα ισχύει.

"vom 29. November bis einschliesslich 22. Dezember 2016"

Mέχρι και 22 Δεκεμβρίου εγώ βλέπω στο amazon.de ότι ισχύει το -30 ευρώ.

Από 23 μέχρι 31 Δεκεμβρίου τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα ισχύει.

α σορρυ, στο αγγλικό κοιτούσα εγώ "From 5th to 24th December 2016"
υποτίθεται θα έπρεπε να είναι εναρμονισμένα

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Παιδιά υπάρχει κάπου κάποιος site που να σου δείχνει τι ακριβώς θα πληρώσεις για προϊόν π.χ. απο αμερική ? θέλω να αγοράσω κάτι απο το B&H και όταν έβαλα την επιλογή "fast and easy - prepay" το τελικό κόστος ανέβηκε 4 φορές. Αντιθέτως αν επιλέξω την επιλογή "I will handle myself" εχει μόνο το αρχικό κόστος + έξοδα αποστολής (σαφώ ςλιγότερα)