Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Κάνεις δεν έχει αναφέρει τελωνείο.
Μην ξεχνάς ότι έχεις και την ασφάλεια του PayPal.

Κάνεις δεν έχει αναφέρει τελωνείο.
Μην ξεχνάς ότι έχεις και την ασφάλεια του PayPal.

Η ασφαλεια του paypal τι μπορει να κανει; Αν δεν παραλαβεις εσυ λογω τελωνειου τι φταιει ο πωλητης, οταν εν γνωση σου αγοραζεις απο καταστημα εκτος EE;

Δεν σου αναφέρει για τελωνείο, ούτε για αποστολή εκτός Ε. Ε. οπότε μπορείς να διεκδικήσεις επιστροφή.

Nikon D3400 + AF-P 18-55 mm f3.5-5.6G + camera bag στα 369 από το media markt (και σε 24 άτοκες). Είναι η χαμηλότερη τιμή στην Ευρώπη σήμερα...

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

η d3300 ακούγεται καλύτερο deal. (έχει και είσοδο για μικρόφωνο!...)

Συμφωνώ κι εγώ, είναι καλύτερο deal η 3300 στα 299 !

απλά είναι λίγο ξενέρωμα που δεν έχει VR ο φακός. να θέλεις να τραβήξεις ένα βίντεο και να σε πιάνει ναυτία όταν το βλέπεις.. Το πιο κουλό είναι ότι βγάζει και τον 70-300 af-p (πολύ τίμιος φακός by the way) σε έκδοση χωρίς VR. πού πας ρε νικον χωρίς σταθεροποίηση στον τηλεφακό.?

Με την ευκαιρία, έχω ένα θέμα με το Halfsize.me
Το έχω εγκαταστήσει πριν αρκετό καιρό (κάπου 1-2 χρόνια) σαν addon στον Chrome και ενώ εμφανιζόταν το γνωστό πινακάκι με τις τιμές του ίδιου προιόντος στα καταστήματα της Αμαζόνας, εδώ και καιρό δεν εμφανίζεται το πινακάκι και όταν ενεργοποιώ το link του addon δεν φαίνεται πάλι το πινακάκι.

Έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει το addon αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Τέλος, προσπάθησα να δοκιμάσω με την παλιά μέθοδο, δηλαδή να εμφανίσω τι τιμές βάζοντας τον ASIN στην ιστοσελίδα του Halfsize.me αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Κάποια βοήθεια;

Σε ότι αφορά την Nikon: ΔΕΝ είναι "λίγο ξενέρωμα" - είναι απαράδεκτο, ειδικά αν σκεφθούμε ότι η μηχανή απευθύνεται σε νέους χρήστες που πιθανόν δεν ξέρουν ούτε τι είναι το VR! Πολύ σωστή επισήμανση - ούτε εγώ το πρόσεξα!!! :smash:

τηλεφακος χωρις vr ,ειναι πλεον αυτοκινητο χωρις abs... αν και το δικο μου ουτε τετοιο δεν εχει:flipout:

Νταξ καλο το vr, αλλα εγω προσωπικά βιντεο στο χέρι με DSLR δε τραβάω. Τριποδάκι οργανωμένα οπότε το vr αχρείαστο. γιατι να το πληρώσω? οχι οτι θα με χαλαγε αν ηταν στην ιδια τιμη φυσικά, εννοείται αυτό!

Με τόσες προσφορές πάλι κοίταζα και εγώ μήπως πάρω nikon, γιατί ταξίδι πάλι με δανική μηχανή με βλέπω να πηγαίνω :D

H 3300 στα 300e (κοτς http://www.kotsovolos.gr/site/imaging/digital-cameras/dslr/164073-nikon-d3300-afp-18-55-black και πλαις http://www.plaisio.gr/fotografia-vi...l-Camera-D3300-AF-P-DX-18-55-VBA-390-K010.htm) με τον AF-P νομίζω είναι καλή τιμή, εάν κάποιος θέλει να αγοράσει ξεχωριστά τον 18-105 VR (ή τον 140)

Ο 18-55 (VR or Not) μου φαίνεται λίγο περιοριστικός φακός για καθημερινή χρήση με ένα και μονό φακό, σε σχέση με τον 18-105. Τον 18-140 δεν τον έχω δοκιμάσει.

Η άλλη προσφορά του πλαισίου με d3300 + 18-55 + 50-200 , λέει πως είναι με τον 50-200 VR (και όχι με τον σκέτο)
http://www.plaisio.gr/fotografia-vi...-200mm-VR-me-tsanta-metaforas-kai-tripodo.htm . Δεν τον έχω δοκιμάσει τον 50-200 αλλά έχω ακούσει για μέτρια απόδοση >150.

Για αυτό τον κινέζο που λέτε πρέπει να είχε βγάλει την d7200 για λίγες ώρες στα 680 ευρώ μόνο σώμα, που ήταν καλή προσφορά αλλά δεν πρόλαβαν να τη δουν πολλοί.

Από την άλλη η μόνη ‛προσφορά που βλέπω’ είναι η D5200 + 18-105 στα 599ευρώ. Δεν έχω ιδέα τι διαφορές μπορεί να έχει με τις 5600 που πια κυκλοφορούν , είναι πολλά χρόνια εξέλιξης αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν διαφορά στην ουσία.
Η σειρά 5χχχ έχει ατού στην εργονομία και στην οθόνη
Αλλά D3300 + ξεχωριστά 18-105 VR βγαίνει πιο φθηνά. Φτάνεις να πάρεις D3300 + 18-140 VR με 600 ευρώ. Που πιθανά να είναι καλύτερος συνδυασμός.

Προβληματισμός Α] Τι λέτε έχει διαφορά η 5200 από την 5600 που να αξίζει ή η 3300 με την 5200 ?

Pffff… δύσκολα μας βάζουν με τόσες προσφορές.

Προβληματισμός Β] Οπότε ας ρωτήσω και το ανάποδο, γιατί δεν έχω ιδέα από mirrorless. Τι mirroless κυκλοφορεί στα 300-600 ευρώ που να αξίζει σε σχέση με τις παραπάνω προσφορές με αντίστοιχο ή και καλύτερο φακό-πακέτο?
Καθώς οι άτιμες οι mirrorless έχουν το υπερ-ατου της φορητότιτας…

εχω την 3200 μονιμα με τον 18-55. Ο φακουδακος αυτος ειναι υπερφυσικος για την τιμή του πάντα. μικρος ελαφρύς και ιδιαίτερα sharp. Το ευρος 18-55 ειναι απλα βασικό. Περιοριστικό δε θα το έλεγα -ανάλογα βέβαια- αλλα θα καλύψει τις περισσότερες καθημερινές φωτογραφίες. Δε γνωρίζω τις ανάγκες σου βέβαια αλλά κι ετσι να ξεκινήσεις μια χαρά θα είσαι κι αργότερα παίρνεις όποιο φακό θες άνετα (οικονομικά). αν τελικά τον παρεις πακέτο, βαλε το 18-55 στην άκρη, θα σε βοηθήσει στην μεταπώληση να δωσεις την μηχανή με καινούριο φακό.

PS Παράλληλα με την 3200 εχω και την 7200 κι ενα σωρό φακούς αλλα σπάνια ξεκουμπώνω το 18-55vr, ειναι go light do anything πακέτο.

Ισχύει, όντως ο 18-55 για τα λεφτά του είναι υπερφυσικός! Και εστιάζει και απο παρά πολύ κοντά ακόμα και στο 55 του! Αφού έχω κάνει συγκρίσεις και με τον (4 x ακριβότερο) macro τον 60mm αλλά και με άλλους όπως τον 24-120 f3.5-5.6 vr και κάθεται πολύ καλά δίπλα τους

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την ευκαιρία, έχω ένα θέμα με το Halfsize.me
Το έχω εγκαταστήσει πριν αρκετό καιρό (κάπου 1-2 χρόνια) σαν addon στον Chrome και ενώ εμφανιζόταν το γνωστό πινακάκι με τις τιμές του ίδιου προιόντος στα καταστήματα της Αμαζόνας, εδώ και καιρό δεν εμφανίζεται το πινακάκι και όταν ενεργοποιώ το link του addon δεν φαίνεται πάλι το πινακάκι.

Έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει το addon αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Τέλος, προσπάθησα να δοκιμάσω με την παλιά μέθοδο, δηλαδή να εμφανίσω τι τιμές βάζοντας τον ASIN στην ιστοσελίδα του Halfsize.me αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Κάποια βοήθεια;

έχεις δίκιο, το halfsize.me δεν δουλευει εδώ και κάποιο καιρό (ως extension του chrome).
Απ'ότι είδα ουτε με τον asin δουλεύει (παλιότερα δεν ειχα παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα).

Δοκίμασε το heidoc

http://www.heidoc.net/amazon/amazon_global_check.php

έχεις δίκιο, το halfsize.me δεν δουλευει εδώ και κάποιο καιρό (ως extension του chrome).
Απ'ότι είδα ουτε με τον asin δουλεύει (παλιότερα δεν ειχα παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα).

Δοκίμασε το heidoc

http://www.heidoc.net/amazon/amazon_global_check.php

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και το heidoc