Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

1502831146368238196.jpg

DJI Spark Mini RC Selfie Drone - WiFi FPV 12MP Camera / 2-axis Mechanical Gimbal / Gesture Mode στα 339 με κουπόνι LASTSP και αποστολή χωρις τελωνείο με EU Express (+20 )

Απάντηση: Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το

1502564839722977211.jpg

Zhiyun Smooth Q 3-axis Stabilization Gimbal στα 89.9 με κουπόνι SmoothQ23 και αποστολή με registered->belgium.

υπάρει κάποιο εξάρτημα για να μπορούμε να βάλουμε και μία action camera πάνω του?

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

Υπάρχουν αντάπτορες.

Αλλά το συγκεκριμένο μπορεί να πάρει κάποιες (όπως η gopro 3 πχ) απλώς γυρίζοντας τον σφιγκτήρα. Χάνεις όμως την οθόνη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώ

ευχαριστω φίλε μου για την απάντηση

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από εξωτερικό.
Αλλά ηλεκτρόνικα μέχρι στιγμής τα έχω αποφύγει.
Τώρα ειδικά με τα τελωνεία, μονόδρομος η Ευρωπαϊκή αγορα

Λοιπόν αποφάσισα να την επιστρέψω την yi4k αλλά η courier εδω μου είπε ότι δεν φεύγει δέμα με μπαταρία μέσα. ( το ίδιο είχα πάθει με την πρώτη d5600) εγω ενημερώσα το Amazon και η απάντηση τους ήταν επιστροφή των χρημάτων χωρίς να επιστρέψω την κάμερα.... Περιεργη εξέλιξη... Το αναφέρω σαν εξέλιξη της υπόθεσης.

Κλασικό customer service amazon... Και μετά αναρωτιουνται κάποιοι γιατί ειναι Νο1 στον κόσμο.

Η επιστροφή θα μπορούσε να γίνει με ΕΛΤΑ συστημένο.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Olympus M.Zuiko 12-40 f2.8 Pro στα 544 ευρώ με prime στο amazon Ισπανίας.
Τους έχει πάρει σβάρνα έναν έναν με προσφορές ή είναι ιδέα μου?

Για όσους θέλουν μια καλή Dslr, η παλιά άλλα ακόμα πολύ καλή Nikon D7100 πηγαίνει στα 599 ευρώ στα Ελληνικά καταστήματα και με δώρο θήκη και κάρτα μνήμης 32gb....
https://www.photoagora.gr/fwtografia/d-slr-cameras/nikon-d7100-kit-18-105mm-vr-clone.html

Πως αλλαζω το τροπο πληρωμης απο Paypal σε χρεωστικη στο ebay?

Manoss για να είσαι prime στο Ισπανικό amazon πρέπει να έχεις διεύθυνση Ισπανίας (εκτός αν παίζει να βάλεις "μουφα" διεύθυνση και μετά ζητήσεις να στο στείλουν εδώ?)

Πως αλλαζω το τροπο πληρωμης απο Paypal σε χρεωστικη στο ebay?
Το επιλέγεις την ώρα της πληρωμής

Sent from my MI 5 using Tapatalk

(εκτός αν παίζει να βάλεις "μουφα" διεύθυνση και μετά ζητήσεις να στο στείλουν εδώ?)

ναι γίνεται αυτό

Η επιστροφή θα μπορούσε να γίνει με ΕΛΤΑ συστημένο.
έτσι έστειλα την πρώτη d5600 και χωρίς κάποιο λόγο γύρισε πίσω το δέμα . στην σελίδα με το tracking έλεγε για άρνηση παραλαβής ενώ το amazon μου απάντησε ότι δεν είχε πάει τίποτα . έτσι την έστειλα με γενική ταχυδρομική , γύρισε πίσω λόγο μπαταρίας , την αφαίρεσα και έτσι έφτασε το δέμα στο προορισμό του... είχε λίγο μπέρδεμα την πρώτη φορά ... ίσως έτυχε
πάντως ειναι φοβερή η δυνατότητα επιστροφής κάτι που δεν σου αρέσει . ελπίζω να μην γίνει κατάχρηση και το σταματήσουν.. πχ αγοράζω την yi discovery με 50 ευρώ.. λέω ότι δεν την θέλω αλλά δεν μπορώ να την στείλω με μπαταρία και παίρνω refund και μου μένει η μηχανή... αυτό είναι κατάχρηση η καλύτερα κλεψιά ... γνώμη μου πάντα.

Το επιλέγεις την ώρα της πληρωμής

Sent from my MI 5 using Tapatalk

δεν με αφηνει να κανω καμια αλλα κινηση μετα το πατημα το Bye it now.
επειδη εχω προβλημα με τους καραγκιοζηδες στο Paypal Που δεν μου εχουν κλεισει ακομα ακομα τον λογαριασμο μου οπως εχω ζητησει,
μου πεταει μηνυμα We can't process your PayPal payment.

Please contact PayPal customer service for further assistance.