Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Φυσικά και συμφέρει η χρήση γερμανικής διεύθυνσης και από εκεί συγκεντρωμένα όλα τα πακετάκια σε ένα μεγαλύτερο δέμα προς Ελλάδα.
Χρόνια τώρα πολύ σπάνια χρησιμοποιώ ελληνική διεύθυνση στις αγορές μου από τα διάφορα Amazon.
Στη Γερμανία είμαι και prime member, οπότε είναι δωρεάν η αποστολή εντός Γερμανίας στο Amazon.de.

Σημαντικό από Amazon.co.uk να μη γίνεται η πληρωμή σε ευρώ όπως επέλεξε πιο πάνω ο φίλος, αλλά σε λίρες.
Η ισοτιμία που δίνει η τράπεζα μετά κατά τη χρέωση της κάρτας θα είναι πολύ καλύτερη από αυτήν του Amazon.
Ποτέ πληρωμή με ευρώ στο Amazon.co.uk, πάντα με λίρες!

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Σημαντικό από Amazon.co.uk να μη γίνεται η πληρωμή σε ευρώ όπως επέλεξε πιο πάνω ο φίλος, αλλά σε λίρες.
Η ισοτιμία που δίνει η τράπεζα μετά κατά τη χρέωση της κάρτας θα είναι πολύ καλύτερη από αυτήν του Amazon.
Ποτέ πληρωμή με ευρώ στο Amazon.co.uk, πάντα με λίρες!
Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ!

Φυσικά και συμφέρει η χρήση γερμανικής διεύθυνσης και από εκεί συγκεντρωμένα όλα τα πακετάκια σε ένα μεγαλύτερο δέμα προς Ελλάδα.
Χρόνια τώρα πολύ σπάνια χρησιμοποιώ ελληνική διεύθυνση στις αγορές μου από τα διάφορα Amazon.
Προτιμάς κάποια συγκεκριμένη packet forwarding υπηρεσία;

Προτιμάς κάποια συγκεκριμένη packet forwarding υπηρεσία;

mailboxde.com

Άψογοι. Τους εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.
Στις 100 φορές δυο λαθάκια κάνανε και τα αντιμετώπισαν με άψογο επαγγελματισμό.
Για μια κάρτα μνήμης που δεν εμφανίστηκε στον λογαριασμό μου, με αποζημίωσαν άμεσα αφού τους έστειλα την απόδειξη αγοράς.
Και μια άλλη φορά που έστειλαν σε άλλον έλληνα παραλήπτη κατά λάθος ένα πακετάκι, συνεννοήθηκαν οι ίδιοι με τον άλλον παραλήπτη και μου έστειλε εκείνος το πακετάκι.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

AOC Q3279VWF στο MSYSTEMS στα 185

Για 27άρι HD πήγαινα ips, αλλά σε αυτά τα χρήματα 2.5Κ και 32 ίντσες ήταν πειρασμός. Το ppi είναι αντίστοιχο 24άρας HD.

Σε άλλο forum είχαν παλιότερα αναφερθεί λίγα θέματα - προβλήματα με ghosting κλπ, εγώ μια χαρά τα βλέπω όλα. Ειδικά με το χρωματικό προφίλ και τις ρυθμίσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Τώρα αν κάποιος έχει συνηθίσει σε 144hz ips και θέλει να σκρολάρει λευκό κείμενο σε μαύρο φόντο γρήγορα και γάλα, ε ίσως αυτός και μόνο αυτός θα απογοητευτεί. Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν ξέρω τι παίζει εκεί. Η ευκρίνεια στο κείμενο δεν είναι εφάμιλη των καλύτερων ips, αλλά είναι αποδεκτή. Δεν την έχω ψάξει και πολύ.

Το μαύρο της είναι πολύ καλό, δίχως σκιές και ανομοιομορφίες. Γι αυτό και μου φαίνεται το contrast υψηλό ίσως, μιας και η μέγιστη φωτεινότητα δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό, στο μέσο όρο. Λειτουργεί και στα 75ΗΖ, και υποστηρίζει 10bit μέσω DP, (1.07 billion colors) έστω και με 8bit+FRC dithering, δηλαδή ψευτο - 10bit, που στα win 7 δεν βλέπω διαφορά. Ίσως στα 10άρια να υπάρχει.

Οι γωνίες θέασης είναι αξιοπρεπείς για MVA panel. Ειδικά αν δεν κάθεσαι πολύ κοντά στην οθόνη οπότε τα άκρα τα βλέπεις υπό μεγάλη γωνία. Θα έλεγα ότι κάνει και για χρήση TV, αν υπάρχει spare αποκωδικοποιητής και ηχεία. Αντανακλάσεις έχει, αλλά όχι κάτι τοι υπερβολικό, δεν τη λες ούτε glossy ούτε ματ.

Η βάση της είναι μεταλλική και στιβαρή, ωστόσο το σημείο άρθρωσης στο κακό πλαστικό έχει τη γνωστή ελαστικότητα των οικονομικών οθονών. Δεν έχει Vesa τρύπες. Ρυθμίζει μόνο η κλίση πάνω - κάτω.

Συνοδεύεται με software που ρυθμίζεις με το ποντίκι αντί των δύσχρηστων φυσικών πλήκτρων, πρόγραμμα διαχείρισης παραθύρων, καλώδια HDMI και DP.

Last edited:
Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Βρηκα ενα invoice απο προηγουμενη παραγγελια οπου ο ΦΠΑ ειναι 20%. Απο μαγαζι συνεργαζομενο με το amazon
INVOICE
Page 1 of 1
Order Number: 202-2706549-9627539 Invoice Number: INV-GB-169026821-2018-121
Order Date: 13.02.2018 Invoice Date/Delivery Date: 13.02.2018
LeeKooLuu Wireless Backup Camera and Monitor Kit 9V-24V Rear View
Camera Parking System For Car/Vehicle/Truck/Van/Camper WaterProof
Night Vision with Guide Lines | B01MY087CK
£29.99 20% £35.99 £35.99
Shipping Charges £9.43 £11.32 £11.32
TOTAL: £47.31
VAT Exclusive Subtotal
20%
£39.42
VAT Subtotal
20%
£7.89
VAT Total
£7.89

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Και το invoice που θα παραλάβεις μαζί με τα καλώδια που παρήγγειλες κι εκείνο θα περιλαμβάνει και θα αναγράφει το 20% ΦΠΑ.

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό - παρακαλούμε διαβάστε οπωσδήποτε το 1ο post!

Γράφτηκε παραπάνω αλλά ας το επαναλάβουμε άλλη μια φορά.
Τα ευρωπαϊκά καταστήματα της αμαζόνας έχουν ΚΑΙ ελληνικό ΑΦΜ και όταν συναλλάσσονται με αγοραστή που έχει ελληνική διεύθυνση αποστολής χρεώνουν τον ελληνικό ΦΠΑ αντί του εθνικού. Φυσικά, αυτός ο ΦΠΑ αποδίδεται στο ελληνικό κράτος.

Αντίθετα, οι τρίτοι πωλητές που συνεργάζονται με αυτά τα καταστήματα δεν υποχρεούνται να έχουν ελληνικό ΑΦΜ και χρεώνουν τον εθνικό.

Re: Εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές! - Διαβάστε οπωσδήποτε το πρώτο pos

Μάλλον τελείωσε το στοκ.

Σήμερα το γράφει εκθεσιακό
Χθες δεν το γράφε...

Κάνει κάτι κολπάκια το media αρκετές φορές...

ε απλο ειναι, τέλειωσαν οι "κουτάτες" και δίνουν και τα εκθεσιακά κομμάτια τωρα.

Re: Φακοί για m4/3

Από E-infin έχουμε καλή εμπειρια;
Και από χρόνους παράδοσης ξέρει κάποιος φιλος;

Έχουν ψωνίσει διάφοροι εδώ (κι εγώ), αξιόπιστο μαγαζί περίπου μια εβδομάδα παράδοση. Ισχύουν οι σχετικές επιφυλάξεις σε περίπτωση που χρειαστεί service...

Ευχαριστώ πολύ!
Ωραία
Ναι, 1 χρόνο εγγύηση και αν χρειαστει πάει Αγγλία για σέρβις

Fuji X-T2 σώμα 1100 ευρώ στο amazon