Προσωπικά σε αγορές απο το eglobal βλέπω οτι παρ ότι ο ΤΚ είναι καταχωρημένος χωρίς το GR, δεν είχα ποτέ θέμα αυξημένων μεταφορικών. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει για συγκεκριμένους ΤΚ και όχι για όλους.
Πώς δεν ξέρεις, αφού το έγραψα ξεκάθαρα λίγα ποστ πιο κάτω:
Δοκίμασα όλους τους T.K. της Ελλάδος.
Μόνο στους ακόλουθους Τ.Κ. προκύπτει το πρόβλημα:
![]()
Η Κέρκυρα (Τ.Κ. 49xxx) δεν συμπεριλαμβάνεται στους Τ.Κ. με αυξημένα μεταφορικά.
No problem.
Εμένα μου έφαγε δυο-τρεις ώρες να ξετρυπώσω πώς μπορεί να παρακαμφθεί το πρόβλημα, αλλά άξιζε αφού βρέθηκε άκρη πώς να γλυτώσουν τα 30άρια οι φίλοι μας από τα νησιά του Αιγαίου.
Όσον αφορά τώρα την επιλογή με ασφάλεια και χωρίς ασφάλεια.
Πάντα σε όλες τις αγορές μου έχω επιλέξει την αγορά με ασφάλεια. Δυο φορές στο παρελθόν έτυχε να χαθεί δέμα μου κατα τη μεταφορά και μου επέστρεψαν τα χρήματα.
Πραγματικά δεν γνωρίζω αν είχα επιλέξει την βασική αποστολή χωρίς το ποσό της ασφάλειας τι θα είχα αντιμετωπίσει κι αν θα είχα ξεμπλέξει εύκολα.
Αν έχει τυχει σε κάποιον, θα ήθελα αν μπορεί, να αναφέρει την εμπειρία του.
Οκ, ευχαριστώ. Δεν το προχώρησα για να το πάρω χαμπάρι.Στην uk σελίδα είσαι, που δεν επιτρέπει άλλη χώρα στη διεύθυνση παραλαβής πέρα από Αγγλία.
Αντικαθιστώντας στο url την κατάληξη uk.com με .eu, η τιμή στο γενικό ευρωπαϊκό κατάστημα είναι 294 .
sony 18-105mm f4 στα 371 + μεταφορικά από amazon.de
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.