Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Εγω παλι θα σου ελεγα πριν κανεις οτιδηποτε να βρεθεις με καποιον που την εχει (υπαρχουν καποια παιδια εδω στο forum απότι βλεπω) και να σιγουρευτεις οτι οντως εχει προβλημα η δικη σου. Στο λεω επειδη ο καθενας κρινει διαφορετικα, και ισως τελικα να μη χρειαστει να μπαινεις αδικα σε κοπο με τα πηγαινελα αποστολες κλπ

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Δεν υπαρχει περίπτωση να είναι η απόδοση της μηχανής σωστή, δεν έχει καμία λογική αυτό που είδα ούτε το έχω συναντήσει ποτέ σε φακό, στο ανοιχτό διάφραγμα ο φακός αποδίδει εξαιρετικά στα 3-4μ σε όλες τις εστιακές και θολώνει αμέσως μόλις γυρίσεις ένα κλικ το διάφραγμα. Π.χ. Στα 24mm στο f1.4 καλός και στο f1.6 -5.6 που δοκίμασα χάλια, στα 28mm το ίδιο ανοιχτός στο f2.3 οκ και μετά θολούρα, το ίδιο και στα 35mm και στα 64mm (έκανα δοκιμες με τις αντίστοιχες του 12-32). Και δεν μιλώ θολούρα στα άκρα αλλά περιφερειακά και πολύ κοντά στο κέντρο.

Φυσικά μπορεί να μου τύχει και άλλο λεμόνι με κάποιο αλλου είδους πρόβλημα, ίσως δεν είναι τυχαίο οτι στο warehouse είχαν μαζεψει αρκετές. Νομίζω οτι απλά σήμερα δεν ήταν η μέρα μου μιας και δεΝ είναι το μόνο που μου έχει συμβεί (κάηκε το UPS του τηλ. κέντρου -router, έπαθα λάστιχο , χάλασε η κατάψυξη στο ψυγείο μου και εχθές είχα και τον printer που παρέδωσε πνεύμα....) , αύριο ψάχνω λαϊκή για σκόρδα :flipout:

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Μα αν δεν τον ικανοποιει η εικονα τι να λεμε τωρα.

Πισω και money back.

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Ζήτησα δεύτερο κομμάτι Ναθαναηλ γιατί την περνω φθηνά, στα 350-100 (από το διπλό cash back) =250 , αν δεν μείνω ικανοποιημένος από την απόδοση της δεύτερης θα την πουλησω δεν ξανά μπαίνω στον κόπο να τη στείλω πίσω, λογικά θα είναι λίγο πολύ όλες έτσι και εγώ ο προβληματικός ψείρας :slapface:

Κρίμα ρε Κώστα κάθησαν όλα μαζί.
Αυτά είναι τα καλά του Amazon αν δεν σου κάνει πακέτο πίσω.

Και η δική μου πάντως δεν είναι τέλεια, θυμάστε ίσως τα δείγματα που είχα ανεβάσει: το κάτω μέρος της εικόνας δεν είναι ιδανικό - ειδικά στις γωνίες. Προφανώς η υλοποίηση ενός τέτοιου φακού είναι ζόρικη...

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Προφανώς είναι δύσκολη η παραγωγή τέτοιου φακού, άλλα αυτό που περιγράφεις Κώστα είναι σίγουρα ελαττωματικό προϊόν, και η δικιά μου έχει κάποια μικρά θεματάκια άλλα όχι κάτι σοβαρό ή κάτι που να προβληματίζει. Δοκίμασε να πάρεις άλλη μια και αν δεν σου κάτσει καλά εύκολα πουλιέται όσο την πήρες.

Υ.Γ. Και εμένα μου χάλασε το ψυγείο προχτές...

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

...Υ.Γ. Και εμένα μου χάλασε το ψυγείο προχτές...

Βρε κατσικοπόδαροι, μήπως να σταματήσω να μπαίνω εδώ μέσα για καμιά βδομάδα??? :bigcry::flipout:

Ό,τι ζημιές έχετε αναφέρει είναι πταίσματα μπροστά στη δική μου γκαντεμιά. Από 1η Ιουνίου έχω κάνει δυο καταγγελίες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άσχετες η μια με την άλλη και οι δυο εξετάζονται σοβαρά από την υπηρεσία. Η μια εκβιασμός η άλλη κρυπτογράφηση όλων των αρχείων του ΗΥ.

Όταν με το καλό τελειώσει η περιπέτεια σου Βλάση, καλό θα ήταν να γράψεις μερικά πράγματα, για τους υπόλοιπους...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Μήπως να ανοίξουμε νήμα ποσο κατσικοποδαροι είμαστε σήμερα ?😂🤣🤣🤣

Κρίμα ρε Κώστα κάθησαν όλα μαζί.
Αυτά είναι τα καλά του Amazon αν δεν σου κάνει πακέτο πίσω.

Εχθές τους έστειλα μνμ. για αντικατάσταση , σήμερα πρωί μου είπαν οτι ζήτησαν δεύτερο κομμάτι από αποθήκη και πριν λίγο μου στείλανε μνμ. οτι έφυγε για αποστολή και το δεύτερο κομμάτι. Λέω να περιμένω να παραλάβω και να κάνω σύγκριση των δυο κομματιών, σε 2-3 ημέρες θα έρθει. Έχω μέχρι τις 13 Ιούλη επιστροφή, ξέρει κανεις ποσο γρήγορα στέλνουν τα ΕΛΤΑ συστημένα πακέτο? επειδή θα έχει απέξω και αξία επιστραφέντος προϊόντος φοβαμαι οτι πρέπει να το ασφαλϊσω κιόλας. Όταν πληρώσω την αποστολη θα τους στείλω μνμ. με το μπουγιουρντί να δω αν θα δώσουν κάτι παραπάνω από τις 8 λιρες που αρχικά μου είπαν οτι θα μου πιστωθούν όταν παραλάβουν.

Σε καμία 7 άρα με 10 εργάσιμες θα έχει φτασει

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Όταν με το καλό τελειώσει η περιπέτεια σου Βλάση, καλό θα ήταν να γράψεις μερικά πράγματα, για τους υπόλοιπους...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

μπορω να γράψω αλλά σε μήνυμα, να το στείλω σε διαχειριστή και εκείνος να το προωθήσει σε όποιον ενδιαφέρεται. Και οι δυο καταγγελίες αξιολογήθηκαν ως σοβαρές και ερευνώνται. Και οι δυο έρχονται από άλλες χώρες. Και στις δυο περιπτώσεις η κατηγορία είναι εκβιασμός.

Αυτό που ενδιαφέρει Βλάση είναι, αν μπορείς, να μας πεις πως έγινε πχ η κρυπτογράφηση. Από ιό;

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Αυτό που ενδιαφέρει Βλάση είναι, αν μπορείς, να μας πεις πως έγινε πχ η κρυπτογράφηση. Από ιό;

αρχεία sow. όλα. Την προηγούμενη φορά (Μάιος 2016) είχα πληρώσει. τα πήρα όλα πίσω κατεστραμμένα 1945 σρχεία με καταστροφή random. καμιά δυνατότητα για reverse eng. ούτε από πολύ σοβαρούς φορείς . Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Δεν θα αποδώσει καρπούς στο τελικό αποτέλεσμα, μόνο μέσω interpol σε συλλήψεις. Η επαφή με τη Δίωξη είναι εξιαρετική και σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια.

Από που "τσιμπάς" τέτοια καταστροφή? Μέσω mail?

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Από που "τσιμπάς" τέτοια καταστροφή? Μέσω mail?

σημαντική ερώτηση, και θα υπάρχουν πολλές απαντήσεις,
καλό θα είναι να ξέρουμε για να παίρνουμε τα μέτρα μας,

αν και η ύπαρξη off line και off site backups είναι το μόνο που μπορεί να σώσει τα αρχεία μας

τρέχει προσφορά ΧΤ-2 + grip σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες

πχ UK στις 799 λίρες

εδώ , εμείς ως συνήθως δεν είμαστε ευρώπη αλλά πακιστάν (δεν είναι ψέμμα, αν δεις πως οδηγάμε στο δρόμο και πόσο καπνίζουμε σε εσωτερικούς χώρους)