Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

FUJIFILM X-H1 στα EUR 679,00 TTC με φπα

Να παρει δεν βγαζει κατευθειαν οτι ειναι τριτος reseller αν δεν μπεις μεσα δεν εισαι σιγουρος.....οχι μονο ειναι νεος αλλα και χωρις feedback αρα μουφατος....

Πρεπει να μπει ενα φιλτρο καποια στιγμη..

Bαζεις το keepa add on και έχεις ανοιχτες ειδοποιήσεις για συγκεκριμένη τιμή και στοιχιώδες φιλτραρισμα , τιμές παρελθόντος (επιλεγεις χρονικό διάστημα), τιμές μονο απο Amazon διπλα διπλα, απο ολα ή μόνο τα ευρωπαικά κλπ. Δυστυχως στο ipad σε safari δεν εμφανιζεται αλλα στο πισι ειναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Για ενημερώσεις χαμηλών τιμων υπάρχει και το plug in : camel camel camel , π.χ. η τιμή για τον mzuiko ετσι μου ηρθε σημερα , την ειχα βάλει πριν 2 χρόνια περίπου

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Παιδιά link μτχ. σε ιδιωτικές αγγελίες μόνο με π.μ., στα νήματα εδώ μπαινουν προσφορές για νέα προιόντα καταστημάτων.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Κωστή μου είχε έρθει προσφορά για διάφορα από την ίδια την Panasonic UK (προφανώς γιατί έχω ψωνίσει αρκετά προϊόντα από εκεί και τα έχω κάνει register) και ανάμεσα τους ήταν και ο 15/1.7 σε πολύ καλή τιμή γύρω στα 300 αν θυμάμαι καλά, αλλά τον είχα τοτε. Πότε πότε τον βρίσκεις σε τιμές γύρω στα 350 . Πιο κάτω μόνο σε warehouse μτχ.

Μη grey μέχρι 350 με ΦΠΑ (με τιμολόγιο) τα δίνω , που να βρω τέτοια περίπτωση όμως ? Αν δείτε κάτι σας το χρωστάω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

Bαζεις το keepa add on και έχεις ανοιχτες ειδοποιήσεις για συγκεκριμένη τιμή και στοιχιώδες φιλτραρισμα , τιμές παρελθόντος (επιλεγεις χρονικό διάστημα), τιμές μονο απο Amazon διπλα διπλα, απο ολα ή μόνο τα ευρωπαικά κλπ. Δυστυχως στο ipad σε safari δεν εμφανιζεται αλλα στο πισι ειναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Για ενημερώσεις χαμηλών τιμων υπάρχει και το plug in : camel camel camel , π.χ. η τιμή για τον mzuiko ετσι μου ηρθε σημερα , την ειχα βάλει πριν 2 χρόνια περίπου

Tα εχω και τα 2 αλλα δεν παιζουν παντα σωστα.

Ουτε το Hagglezon. Εννοω οτι τελικα ολα θελουν διπλοτσεκαρισμα.

Τον Sigma Macro 70mm που πηρα κατω απο 300 ευρω ας πουμε δεν μου χτυπησε κανενα καμπανακι αν και το ειχα βαλει.....

Μπηκα και το ειδα....

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Το camel camel το ξέρω , αυτό είχα και απέκτησα τον 75-300 στα 300 από Ισπανικό Amazon.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

o Sony FE SEL 50-F18F 160ευρώ τελική με μεταφορικά από το γαλλικό amazon

Παιδιά φίλος μου θέλει να αγοράσει την fuji xt3 από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα σε καλή τιμή. Στα καταστήματα αυτά μπορεί να κοπεί και τιμολόγιο; αν ναι πείτε μα καποιο καταστημα

Όλα τα Ελληνικά καταστήματα μπορούν να κόψουν τιμολόγιο. Επίσης όλα τα κανονικά ευρωπαϊκά εκδίδουν επίσημη απόδειξη (δεν υπάρχει διαχωρισμός απόδειξη/τιμολόγιο), και πολλά από αυτά έχουν δυνατότητα πώλησης χωρίς φ.π.α. όταν παραδίδουν εντός Ε.Ε. αλλά εκτός επικράτειας τους, π.χ. το amazon.de/fr/it/es κ.λ.π. όταν στέλνουν Ελλάδα. Απλά πρέπει να πιστοποιήσουν το επαγγελματικό αφμ μέσω vies - συνήθως γίνεται άμεσα ή σε μερικές ώρες. Αυτή την δυνατότητα την έχουν πλέον και κάποια ντόπια καταστήματα με διαδικασία b2b.

Όλα τα Ελληνικά καταστήματα μπορούν να κόψουν τιμολόγιο. Επίσης όλα τα κανονικά ευρωπαϊκά εκδίδουν επίσημη απόδειξη (δεν υπάρχει διαχωρισμός απόδειξη/τιμολόγιο), και πολλά από αυτά έχουν δυνατότητα πώλησης χωρίς φ.π.α. όταν παραδίδουν εντός Ε.Ε. αλλά εκτός επικράτειας τους, π.χ. το amazon.de/fr/it/es κ.λ.π. όταν στέλνουν Ελλάδα. Απλά πρέπει να πιστοποιήσουν το επαγγελματικό αφμ μέσω vies - συνήθως γίνεται άμεσα ή σε μερικές ώρες. Αυτή την δυνατότητα την έχουν πλέον και κάποια ντόπια καταστήματα με διαδικασία b2b.

Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις κάποια από αυτά τα μαγαζιά και εαν υπαρχουν και νυοπια (ελληνικά) ακόμα και καλύτερα πιστεύω. Αν το ήξερα νωρίτερα και εγώ αυτό δεν θα την είχα παραγγείλει την μηχανή και σε αυτή την τιμή. Τώρα βλέπω τιμές εξωτερικού και πραγματικά είναι εντυπωσιακό πόσο διαφορά στην τιμή. Αρκεί βέβαια να είναι και αξιόπιστο το κατάστημα και να μην σου φάνε τα λεφτά..

Τα ευρωπαϊκά amazon όταν αγοράζεις από τα ίδια - ΌΧΙ από τρίτους πωλητές, και ορισμένες Ελληνικές αλυσίδες. Πρέπει να έρθεις σε επαφή μαζί τους για λεπτομέρειες...

Απάντηση: Versus - Συγκριτικά φωτογραφικά δείγματα μηχανών/φακών

Πόσο σου κόστισε Δημήτρη αυτή η "δοκιμή¨της μηχανής εννοώ σε μεταφορικά και τυχόν άλλα έξοδα;*

*ο Παναγιώτης αναφέρεται στην αγορά της Sony A7 II + SEL28-70 που έκανα από το amazon.es

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Sony 35mm f1.4 στα 304,89 ευρώ από Γαλλική Αμαζόνα, νομίζω ότι είναι πολύ χαμηλή η τιμή.
https://www.amazon.fr/Sony-Objectif...dp/B0096W1P5W?tag=lagonika0a-21&creative=6746

Στο λινκ εμφανίζεται ο aps-c 35 1.8.

Χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα που έχει παίξει, έιναι τα 329 στην black friday που μας πέρασε.

Περίπου 30 μαζί με την επιστροφή του φακού, γιατί τα επέστρεψα ασφαλισμένα. Μου δώσανε ~20 για έξοδα επιστροφής κι πλήρωσα ~50 στα ΕΛΤΑ.

Απλή επιστροφή, δεν είχαν πρόβλημα. Θα τα μεταφέρω στις αγορές από εξωτερικό, να μην χαλάμε το νήμα εδώ.

Περίπου 30 μαζί με την επιστροφή του φακού, γιατί τα επέστρεψα ασφαλισμένα. Μου δώσανε ~20 για έξοδα επιστροφής κι πλήρωσα ~50 στα ΕΛΤΑ.

Περίεργο στο κεντρικό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ του Πειραιά που ζήτησα ασφάλιση και συστημένο οταν επέστρεψα το πακέτο της πρώτης LX15 για αλλαγή με αλλη μηχανή μου ειπαν οτι δεν υποστήριζε εξτρα ασφάλιση το συστημα μαζί με συστημένο για Ιρλανδία (εκει είναι η αποθηκη σερβις) όπου έστειλα το πακέτο μετά απο υπόδειξη του Αμαζον UK, το ποσό επιστροφής ήταν σαφως μικρότερο ως καθαρό συστημένο (το ειχα γράψει εδώ) και ενω αρχικά μου ειχαν πεί ότι θα μου έδιναν 8-9 ευρω με πήραν τηλ. και μου συμπλήρωσαν και τα υπόλοιπα έξοδα αφου τους εβαλα την απόδειξη ως αποδεικτιικό.

Τα ασφαλισμένα πάνε με παρακολούθηση και επιβεβαίωση παραλαβής, αλλά σου ζητάνε έγγραφο που επιβεβαιώνει την αξία. Επίσης η sony πήγε ως δέμα λόγω βάρους (τα κακά του FF :flipout:). Θα δούμε αφού παραλάβουν τις λεπτομέρειες, μια κι εγώ δεν έβαλα αιτία επιστροφής ελαττωματικό αλλά product bellow expectations.

Στα 1200 που πουλιέται εδώ είναι όντως έτσι λέτε να είναι ή κρύβει κάτι; είναι αξιόπιστο κατάστημα πιστεύετε;