Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Απο τα 552 στα 618 ειναι ολα μεταφορικα Δημητρη ?

Δηλαδη αποφορολογημενος βγαινει 452 ?

Ναι, πάει στα 452 + 55 μεταφορικά και ~10 χρέωση paypal = ~520 με τιμολόγιο

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Καλα που τοποθετηθηκε ο Κωστας και για εμενα απο πανω σου και με εφερε στα λογικα μου :D

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Οι τιμές που πουλάει το Banggood αυτή τη στιγμή τα dji pocket και osmo είναι χάρισμα.

Attachments

• IMG_20201215_150231.jpg
    IMG_20201215_150231.jpg
    84.6 KB · Views: 378
Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Συμπαθητική τιμούλα η Panasonic G90 (στις 571 λίρες) στο Amazon UK

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Πάντως νομίζω Κώστα πώς καλύτερη προσφορά για κάποιον που θέλει ανάβαθμιση στο mft είναι αυτή με την em ii κα τον 12-40 στα 1280 από το γαλλικό amazon ή όχι;
https://www.amazon.fr/gp/product/B01MSVKP76?ref=em_1p_0_ti&ref_=pe_115961_554182461#

Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Αν ενδιαφέρει και ο φακός εννοείται και τα δυο κομμάτια είναι εξαιρετικες αγορές.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, τον συγκεκριμένο πωλητή, ΔΕΝ θα τον προτιμούσα.
Και στα 1599 που την έχουν οι υπόλοιποι, είναι καλή τιμή για τη μηχανή αυτή.

Συμφωνω απολυτως με τον etsap.

Πολυ κακη φημη αλλα και προσωπικη επαφη μαζι του.

Κρίμα. Τον θυμάμαι στο στενάκι εκεί πριν χρόνια πάντα εξυπηρετικός.

Εχω πολύ κακή εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα, μείνε μακριά κατά την άποψή μου

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!
Ίσως δεν είναι το σωστό θέμα οπότε συγγνώμη εκ των προτέρων αν πρέπει να μεταφερθεί άλλου..
Έχει παραλάβει μήπως κάποιος από eglobalcentral.eu παραγγελία που να έβαλε το Νοέμβριο? Πόσο χρόνο έκανε?

Βρήκα την x-e3 στα 321 ευρω και την παρήγγειλα 20 Νοέμβρη. Έκαναν εκτελωνισμο στην Ολλανδία στις 27/11 και μου λένε ότι έφυγε από Αγγλία 1η Δεκ με P2P (trakpak).
Από τότε καμία ενημέρωση στο tracking... Καταλαβαίνω ότι γίνεται ο κακός χαμός και είχα καθυστερήσεις και σε παραλαβές από αλλά καταστήματα, αλλά αυτή μου φαίνεται υπερβολική...
Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!
Ίσως δεν είναι το σωστό θέμα οπότε συγγνώμη εκ των προτέρων αν πρέπει να μεταφερθεί άλλου..
Έχει παραλάβει μήπως κάποιος από eglobalcentral.eu παραγγελία που να έβαλε το Νοέμβριο? Πόσο χρόνο έκανε?

Βρήκα την x-e3 στα 321 ευρω και την παρήγγειλα 20 Νοέμβρη. Έκαναν εκτελωνισμο στην Ολλανδία στις 27/11 και μου λένε ότι έφυγε από Αγγλία 1η Δεκ με P2P (trakpak).
Από τότε καμία ενημέρωση στο tracking... Καταλαβαίνω ότι γίνεται ο κακός χαμός και είχα καθυστερήσεις και σε παραλαβές από αλλά καταστήματα, αλλά αυτή μου φαίνεται υπερβολική...
Ευχαριστώ πολύ!

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές . Φίλος παράγγειλε στις 24/10 από eglobalcentral.eu έβλεπε μετά τον εκτελωνισμό στην Ολλανδία πήγε Αγγλία και ήταν κωλυόμενο εκεί, από ότι έδειχνε το tracking. Mετά από αλλεπάλληλές ενοχλήσεις και ανταλλαγές e-mail, μέχρι και ακύρωσή της παραγγελίας ζήτησε έφτασε στα χέρια του στις 18/12 - χωρίς καμία ενημέρωση και ενώ το είχε αφήσει στην τύχη του- αφού είχε παραμείνει και 2-3 ημέρες στα γραφεία της speedex στην πόλη παράδοσης . Οπότε κάνε κουράγιο και υπομονή.

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

Ενθαρρυντικό αυτό, σε ευχαριστώ.
Αν και δυστυχως μάλλον την ξεχναω για τις γιορτές...

Re: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Γειά χαρά κ από εμένα.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Θα μπορούσε κάποιος να κάνει τον κόπο να μου προτείνει 2 φιλτρα κ για μένα.
Για τον 18-55 φακό της φούτζι με φ58μμ.
Ένα UV κ ένα πολωτικό.
Ψάχνοντας έχασα το μπούσουλα.
Κάτι ποιοτικό σε μια ανεκτή τιμή της τάξης των 20-30 το καθένα
Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Νομίζω η τελευταία παράμετρος που έβαλες δύσκολο να επιτευχθεί.

Re: Φίλτρα φακών , τύποι και χρήσεις τους .

Στο επόμενο σκαλοπάτι γίνεται τίποτα, 30-40 ?

Αυτό το κιτ της Hoya αξίζει σαν μια πρώτη γνωριμία?
ff80b7aad93de57f3c653c1836cfc22b.jpg