Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Απάντηση: Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Δι

Χαίρομαι που με άκουσες και τον ξανά πήρες τον φακό, σε μηχανές με νέο επεξεργαστή εστιάζει σαφως πιο γρήγορα, φοβαμαι όμως οτι θα απογοητευτείς γρήγορα Νίκο αφού CAF ειδικά με αυτόν τον φακό δεν υπαρχει κάν ενω ξεχνάς και το βιντεο γρατσουναει, κατά τα αλλά είναι αστέρι για τηγανητας

Όχι για φωτό καθαρά τον πήρα Κώστα και μάλιστα σταθερά θέματα και πορτρέτα αφού στήσω τα παιδιά. Για βίντεο χρησιμοποιώ τον 7artisans 7,5 και τον Panasonic 12-60. Ναι έστιαζει πιο γρήγορα ο 20αρης σε νεα σώματα. Caf δεν έχει καν δεν δουλεύει. Πάντως είναι φοβερά sharp βλέπεις μέχρι και τις τρίχες και φλέβαριδες και φαντάζομαι σε 20αρη αισθητήρα θα είναι ακόμα καλύτερος.

Πάντως να το ξαναπώ έχει αισθητή βελτιώσει σε απόδοση η νέα μηχανή σε σχέση με την παλιά em1 σε όλους τους τομείς, χάνεις σε εργονομία, κράτημα, κατασκευή, σκόπευτρο κλπ. Αλλά κερδίζεις σε απόδοση σε όλους τους τομείς, τολμώ να πω ότι μέχρι και σε caf είναι καλύτερη από την em1 παρόλο που η em1 έχει υβριδική εστιαση, βέβαια πολύ παλιό σύστημα εστίασης. Δεν απορώ που η σειρά pl είναι best seller στην Ιαπωνία, να κάτι που ξέρουν οι Ιάπωνες και εμείς αγνοούμε.χαχα

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Έχεις δικιο , μόλις άνοιξα της φωτό και το διαπίστωσα , πέρνει και εξοπλισμό δικό σου αν θέλεις και σε χαμηλώνει την τιμή η κατάλαβα λάθος ;

Ναι, σε αυτή την περίπτωση έρχεται η DHL σπίτι σου, παίρνει αυτό που τους πουλάς, και αφού παραλάβουν και ελένξουν ότι όντως είναι στην κατάσταση που ανέφερες, σου στέλνουν email με σύνδεσμο για την πληρωμή. Η διαδικασία παραλαβής/αποστολής είναι δωρεάν - αλλά το πληρώνεις έμμεσα, με χαμηλές εκτιμήσεις του εξοπλισμού σου. Δεν συμφέρει, εκτός αν βιάζεσαι ή έχεις κάτι που δεν φεύγει εύκολα.

Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε τ

Eυχαριστώ το Κατάλαβα απλά ρώτησα .
Θα ηθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο , θέλω να αγοράσω ένα καλό Power Bank από Amazon συγκεκριμένα της Anker https://www.amazon.de/-/en/PowerCore-Delivery-External-compatible-versions/dp/B07YJMXBHT/ref=dp_prsubs_1?pd_rd_i=B07YJMXBHT&psc=1
Είναι γνωστό ότι το Amazon δεν στέλνει Ελλάδα PowerBank γενικά , τώρα αν το αγοράσω με την μέθοδο του Shop&Ship https://www.shopandship.com/en/home/account/packages
ξέρετε αν θα μου το στείλουνε η θα έχω πρόβλημα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Evan ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο ?

Οταν βαλουν και δωρεαν μεταφορικα οπως ειχαν εως τωρα για οποιαδηποτε παραγγελια τους ειχα κανει εγω τουλαχιστον (επιγεια μεταφορα δεν πειραζει να αργησει και λιγο) το ξανασυζηταμε.....

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά της Olympus OM-D E-M1 Mark III απο Ελλάδα, υπάρχει άμεσα διαθέσιμη στα 1.649,00 ευρώ σε κεντρικό κατάστημα της Αθήνας.

Last edited by a moderator:

Να κανω μια ερώτηση, αυτες η προσφορες που κατα καιρους βαζει η Olympus και μου τα στέλνει με e-mail παντα , δεν ισχύουν ποτε για εμας εδώ ελλαδα ;
π.χ απο Amazon ισχύουν η μόνο απο το επισημο site ;
Σημερα εχει καποιους φακους στα 200 ευρώ ποιο κατω π.χ .
https://www.getolympus.com/us/en/le...ail_etprm&utm_medium=email&sfmc_sub=213641085

Παρακατιανοί είμαστε , άστο . Αυτές οι προσφορές ήταν που με ανάγκασαν να διαγραφώ από το newsletter , έλα όμως που μόλις το έκανα μου αφαίρεσαν τους επιπλέον έξι μήνες εγγύησης από το myolympus ! Ξαναγράφτηκα και βλέπω πλέον τις προσφορές όπως εσύ :furious3:

Είναι μόνο προωθητικές ενέργειες της Olympus στην Αμερική όπου λειτουργούσε (και συνεχιζει και με την νέα εταιρία για την ώρα) το newsletter του getOlympus.com. Δεν αφορούν την Ευρώπη και πραγματικά δεν ξέρω γιατί μας τα στέλνουν. Θα έπρεπε να ξεχωρίζουν με τα cookies ή την χώρα που κανεις register τα προϊόντα σου την τοποθεσία που βρίσκεσαι και να σου στέλνουν τις Ευρωπαϊκές προσφορές.

Προωθητικές ενεργειες της Ευρώπης τις βλέπεις μόνο στο ευρωπαϊκό site Olympus.eu και είναι κοινές για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες (κάποιες αντιπροσωπίες κάνουν βέβαια και τοπικές προσφορές).

Μπορείς τοτε το προϊόν να το αγοράσεις είτε από το ευρωπαϊκό Olympus eshop ή από οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή , αρκεί η χώρα να συμμετέχει στην προωθητικη ενέργεια και να γίνει η αγορά με τους ακριβής όρους που αναγράφονται σε αυτή. Δεν συμφέρει συνήθως να το κανεις μέσα από το eshop εχει υψηλές τιμές.

Π.χ. μια μεγάλη και πολύ καλή προωθητική ενέργεια έπαιξε για λίγο σε όλη την Ευρώπη τον Σεπτέμβρη/Οκτώβρη με την ΕΜ1.2 συν ένα φακό prime f1.2 (αξίας τιμοκαταλόγου 1200 ) στα 1500-1600 (ανάλογα το ΦΠΑ της χώρας), αυτό ίσχυε σε όλη την Ευρώπη αλλά όχι στην Αμερική και ποτέ δεν ήρθε στην εφημερίδα ηλεκτρονικά. Στην Ελλάδα έδιναν και μια μπαταρία έξτρα.

Την είχαμε βγάλει εδώ στο νήμα, όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Το εκμεταλλεύτηκα και ξαναπήρα τον 25/1.2 pro, μου στοίχισε όσο ο LEICA 25/1.4 II που ήταν ο αρχικός μου στόχος για να έχω ένα στεγανό πιο ελαφρύ φακό.

Παιδιά μια ερώτηση για όσους μπορούν να βοηθήσουν, έκανα μια αγορά από Ebay (Γερμανίας) έναν φακό panasonic 15mmf1,7 και ο πωλητής δεν έχει paypal (έχει 54 θετικές αξιολογήσεις) και μου ζητάει να του καταθέσω τα λεφτά με έμβασμα, επειδή δεν το έχω ξανακάνει στο ebay, είναι ασφαλές? Εξασφαλίζομαι κάπως ότι θα μου στείλει το προϊόν? Μιλάμε για ένα ποσό περίπου 300 ευρώ που δεν είναι μικρό για να το ρισκάρω.

Ουτε για πλακα.

Στειλε μου αν θες με pm την σελιδα του πωλητη αλλα εγω χωρις paypal δεν εμπιστευομαι κανεναν. Εχω σωθει απο αρκετους εξυπνους.....

Ουτε για πλακα.

Στειλε μου αν θες με pm την σελιδα του πωλητη αλλα εγω χωρις paypal δεν εμπιστευομαι κανεναν. Εχω σωθει απο αρκετους εξυπνους.....

Ευχαριστώ για την βοήθεια, αυτό φοβόμουν και εγώ. Αν ήταν για 10-20-30 ευρώ οκ μπορεί να το έκανα άλλα 300 ευρώ το φοβάμαι, τι λες να κάνω να του ζητήσω paypal αλλιώς ακυρώνω την συναλλαγή?

Υ.Γ. Σου έστειλα με pm τον πωλητή.

Θεωρητικά σε εξασφαλίζει το ebay για την περίπτωση που δεν παραλάβεις, το τι θα παραλάβεις είναι άλλη ιστορία. Δεν το έχω δοκιμάσει, προς το παρόν - αλλά οι Γερμανοί είναι αρκετά αυστηροί, δηλαδή το ebay.de υπόκειται στην σχετική τοπική νομοθεσία που βαράει άσκημα...

Re: Απάντηση: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάσ

Θεωρητικά σε εξασφαλίζει το ebay για την περίπτωση που δεν παραλάβεις, το τι θα παραλάβεις είναι άλλη ιστορία. Δεν το έχω δοκιμάσει, προς το παρόν - αλλά οι Γερμανοί είναι αρκετά αυστηροί, δηλαδή το ebay.de υπόκειται στην σχετική τοπική νομοθεσία που βαράει άσκημα...

Ευχαριστώ Δημήτρη, άλλα όπως είπες θεωρητικά, δεν θέλω να μπλέξω με ατελείωτα μηνύματα κλπ. για να βγάλω άκρη, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο και το ρίσκο για να γλυτώσω κανένα 50αρικό. Θα κάνω πάλι μια ερώτηση για το paypal και αν όχι θα του πω να το ακυρώσουμε.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, αυτό φοβόμουν και εγώ. Αν ήταν για 10-20-30 ευρώ οκ μπορεί να το έκανα άλλα 300 ευρώ το φοβάμαι, τι λες να κάνω να του ζητήσω paypal αλλιώς ακυρώνω την συναλλαγή?

Υ.Γ. Σου έστειλα με pm τον πωλητή.

Τον τσεκαρα οντως φαινεται αξιοπιστος.

Και οι γερμανοι -συνηθως- ειναι τερατα αξιοπιστιας.
Αλλα αν πεσεις σε καμια περιεργη περιπτωση δεν εχεις καμια ασφαλεια.

60-40 θαλεγα το ρισκο στην συγκεκριμενη περιπτωση υπερ του πωλητη.

Πολλοί Γερμανοί ΔΕΝ δουλεύουν με paypal γιατί είναι... "Σκωτσέζοι", τους κρατάει ποσοστά το ebay+ το paypal και τους πέφτει λίγο βαρύ. Αν ήμουν Γερμανία δεν θα δίσταζα, αλλά εδώ μπλέκουν λίγο τα πράγματα. Ρώτα τον αν εκτός από tracking no. τα στέλνει και ασφαλισμένα τα πακέτα...

Μωρε πες οτι ειναι αξιοπιστος ο ανθρωπος και πανε ολα καλα με την παραδοση.

Και εχει χτυπα ξυλο ενα θεματακι ο φακος που δεν αρεσει στον Νικο. Αντε τωρα χωρις την ασφαλεια του paypal να διαπραγματευτεις την επιστροφη του . Στο τελος θα πληρωσει πιο πολλα απο αυτα που υπολογιζε.

Πράγματι αυτό είναι το ζήτημα, αλλά ισχύει γενικώς - όχι μόνο στο ebay. Οι μόνοι άψογοι στο θέμα αυτό είναι (δυστυχώς) οι αμαζόνες...

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά, η αλήθεια είναι ότι σε 200+ αγορές από ebay δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο όλα τα αγόραζα με paypal και τέλος. Θα ρωτήσω και για ασφαλισμένο πακέτο Δημήτρη, άλλα είναι ρίσκο, προτιμώ να μην το προχωρήσω και ας γκρινιάξει, 300 ευρώ έτσι χύμα χωρίς ουσιαστικά καμία ασφάλιση δεν ξέρω αν αξίζει, + το γεγονός να μου βγει ''λεμόνι''' ο φακός και άντε βγάλει άκρη μετά.