Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Extra 20% έκπτωση στα warehouse deals στα Ευρωπαϊκά amazon:

Amazon.de

Amazon.es

Amazon.fr

Amazon.it

Amazon.co.uk

Η έκπτωση φαίνεται στο check out, προσοχή στο Εγγλέζικο να συμπεριλαμβάνεται το τελωνείο.
Δικαίωμα επιστροφής 30 μέρες, εγγύηση 1 χρόνος.

Σουπερ τιμη για το Capture One Pro 22 στην φουλ εκδοση για σημερα μεχρι το μεσημερι στις 15:59 απο το αμερικανικο B&H ( με download link ομως ) στα 179$

$179.00/€163.86
Offer ends Apr 11 at 8:59 AM EDT

Η τιμη αν το αγορασετε online ειναι στα 350€ με τον φπα και αν ειστε επαγγελματιες και "δειξετε" το ΑΦΜ σας στα 281.45 €

Οποτε η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη.

Last edited:
Όχι μόνον των R,RP.

Και R5,R6 και κάνα δυο ακόμα . Νομίζω η έκπτωση (400€) για την R6 είναι η πιο σημαντικη αναλογικά της τιμής της .

Η Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro πλεον προσφερεται απο καταστηματα εξωτερικου με δωρο το EVF ( αξιας κανα 500€ !!)

Και στον CVP (ισως μεσω Βελγιου αν τους το ζητησετε) και απο αλλα καταστηματα οπως τον Vocas στην Ολλανδια....

blackmagic_pocket_cinema_camera_6k_pro_free_evf__1.png

• Like
Reactions: evanfotis
Αναμένω... κάτι από mpb.com, και μάλλον επειδή είμαι σταθερός πελάτης + προσπάθεια να σπρώξουν τις πωλήσεις τους, μου έδωσαν πάλι ένα link απ' όπου μπορείτε να βάλετε την πρώτη σας παραγγελία με 20€ έκπτωση: Get a discount code for €20 off at MPB

Λέει οτι θα υπάρχει κάποιο reward και για μένα, αν και την προηγούμενη φορά ΔΕΝ είδα κάτι.

Ισχύει ακόμη η επιστροφή προϊόντος στο Amazon στις 30 ημέρες;
Να φανταστώ όχι από το αγγλικό.
Η επιβάρυνση αφορά μόνο τα μεταφορικά της επιστροφής;

Iσχυει κανονικα.

Προσεξε τωρα.

Τα μεταφορικα επιστροφης επιβαρυνουν τον αγοραστη για καποιους λογους.

Πχ αν στο προιον βρισκεις ενα θεματακι τοτε επικαλεισαι ελλατωματικο προιον και σου δινουν ειτε προπληρωμενη επιστροφη μεσω DHL ειτε ζητας και σου κανουν refund τα εξοδα επιστροφης.

Αν ομως το επιστρεψεις επειδη το μετανιωσες πχ παιζει και να τα επιβαρυνθεις εσυ (και μονον αυτα)

Στο λεω γιατι προσφατα μπηκα στην διαδικασια επιστροφης στο ιταλικο αμαζον μεγαλου αντικειμενου που στην περιγραφη δεν ειχα γραψει τον σωστο λογο (δεν μου ηταν και ευκολο να καταλαβω την λιστα με τα ιταλικα ουτε να τα μεταφρασω αυτοματα για αυτο την πατησα) και μου ειχαν βαλει non refundable shipping cost. Αφου τους εξηγησα μου αλλαξαν τον λογο (παντα στο chat γινονται αυτα πιο ευκολα να ξερετε με τα email πιο δυσκολα) επιστροφης και εκτος της επιστροφης χρηματων για το προιον μου εκαναν κανονικα -αφου τους εστειλα φωτοτυπια της αποδειξης ΕΛΤΑ - refund 67 ευρω !!!

Περιμενα να υπαρχει πλαφον αλλα τελικα μου τα επιστρεψαν ολα .

• Like
Reactions: tiniakos
Ειναι ακομα σε προσφορα οι δυο απο τους τρεις καλυτερους Sigma Art Primes δηλαδη της δευτερης γενιας primes για DSLR και για μοντουρες ΕF, Nikon και SA και στην Ελληνικη αγορα και στην ευρωπαικη.

Προκειται για τους 40mm f1,4 Art και 28mm f1,4 Art.

Φακοι που δεν εχουν καμια σχεση με την πρωτη σειρα primes Art και κατασκευαστικα και οπτικα εξ' ου και η μεγαλη τους διαφορα μεχρι πριν κανα δυο μηνες στην τιμη τους (τουλαχιστον 40% επανω)

Ειτε πανε σιγα σιγα να ξεστοκαρουν την αγορα απο φακους dslr και να στρεψουν τις γραμμες παραγωγης τους στους mirrorless φακους ειτε απλα ειναι μια προσαρμογη στην πραγματικοτητα (κλασικη περιπτωση Sigma)

Ειναι παντως απο τις ευκαιριες να βαλει κανεις στο οπλοστασιο του κορυφαιους φακους FF .

Για τον 40αρη εχω γραψει παλιοτερα αλλα και ο 28αρης δεν παει πισω μιας και ο μονος φακος της αγορας που συγκρινεται μαζι του οπτικα (χωρις να ειναι και AF βεβαια) ειναι ο Zeiss 28mm f1,4 Otus !! των 4500€.

sigma 28 mm f1.4 dg hsm art

779,00€

sigma 40 mm f1.4 dg hsm art

779,00€

Και στο αμαζον η ιδια ακριβως τιμη χωρις το φπα και λιγο πιο κατω με φπα

628,35€ χωρις φπα
754,02€ με φπα

υγ

Μενει να πεσει καποια στιγμη και το κτηνος του bokeh ο 105mm f1,4 Art.

Last edited: