Kosh
AVClub Fanatic
Canon RF 100-400mm F5.6-8 is USM+
€554.61 ανευ φπα
€687.72€ με φπα
μειον 75€ με ενα voucher απο την αμαζον (σπανια περιπτωση για πωληση canon)
Αν τους στείλεις την φωτογραφία, μάλλον θα βρεθεί στον δρόμο ο υπεύθυνος...
Συμφωνώ και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Κι εγώ παρέλαβα δυο κλειδιά yubico (σαν πολύ μικρά usb sticks) σε σούπερ συσκευασία.Δεν είμαι κακος .βέβαια όλα έχουν και παραμέτρους . Εαν ήταν κάνενας φακός του 3χιλιαρου τότε σίγουρα θα έκανα φάσαρια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν είμαι κακος .βέβαια όλα έχουν και παραμέτρους . Εαν ήταν κάνενας φακός του 3χιλιαρου τότε σίγουρα θα έκανα φάσαρια
Είναι αποστολη που γίνεται πολλές φορές από αποθηκη άλλης χώρας, επειδή πέφτουν βροχή οι αγορές το stock μπορεί να μην προλαβαίνει να το ενημερώσει real time . Και εμένα ένα κομμάτι που ήταν διαθέσιμο από Ισπανία αργησαν όμως πάνω από μια βδομάδα να το στειλουν , αφού το έστειλαν ήρθε από Γερμανία όπου ήταν η αποθήκη σε 2 μέρες αφου είχα βαλει την ταχεία μεταφορα.Σήμερα ακυρωσα στο amazon Γερμανίας παραγγελία που είχα βάλει για την S5 με τον κιτ και τον 50άρη φακό.
Ήταν ομολογουμένως μια καλή προσφορά, αλλά έβλεπα να περνάνε οι μέρες και να μην γίνεται αποστολή, ενώ είχα βάλει και expedited delivery και έδειχνε να έχει 10 κομμάτια διαθέσιμα.
Συνομίλησα τελικά με έναν υπεύθυνο ο οποίος είπε πως θα έχω "ενδεχόμενη παραλαβή" στις 23 Ιουνίου! Ζήτησε συγνώμη και δεν ήξερε που οφείλεται αυτό, αλλά έτσι έδειχνε το σύστημα τους. Ρώτησα αν μπορεί να κάνει κάτι για να ελέγξει πως ακριβώς φαίνονται 10 κομμάτια διαθέσιμα, αλλά δεν μπορούν να φύγουν, και μου ειπε πως δεν ξέρει. Οπότε και ακύρωσα. 45 μέρες είναι μεγάλη αναμονή.
Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία με amazon;
Δεν είχε ημερομηνία παράδοσης.Εχουμε πει να μην κοιτατε ποτε ποτε φευγει ενα προιον απο τις αποθηκες τους
Δεν ειναι υποχρεωμενοι να το στειλουν αμεσα.
Υποχρεωμενοι ειναι να το στειλουν στην ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ που αναφερουν εξ΄αρχης.
Αυτο σεβονται αυτοι.
Θυμασαι τι ημερομηνια παραδοσης ελεγε η σελιδα ?
Δεν σου δεσμεύουν τα λ7 . Αν δεις δέσμευση στην κάρτα σημαίνει οτι το πακέτο είναι έτοιμο να φύγει σε 1 μέρα το πολύ
Παντα μιλάμε για αγορά από το ίδιο το Αμαζον
Δεν είχε ημερομηνία παράδοσης.
Κι όταν με αμφισβήτησε σε αυτό, του λέω "μπες τώρα και βάλε παραγγελία και πες μου τι ημερομηνία σου λέει". Μπήκε, πήγε να βάλει και λεει "μάλλον έχει λάθος το σύστημα επειδη δεν μου βγαζει ημερομηνία"
Ευχαριστώ αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.Panasonic LUMIX S5iiX Camera And 2 Lens Kit
€2,494.10
€2,992.93 inc VAT
INCLUDED IN BOX
- 1x Panasonic LUMIX S5IIX Body
- 1x Panasonic LUMIX S 20-60mm F3.5-5.6 Standard Zoom Lens - L Mount (p/n S-R2060E)
- 1x Panasonic LUMIX S 50mm F1.8 Lens - L Mount (p/n S-S50E)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.