Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Tα δυο προσιτα ζουμ της Canon RF σε πολυ καλη τιμη απο γνωστο φωτογραφικο καταστημα της γερμανιας και τα δυο οριακα κατω απο χιλιαρικο πλεον συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ .

Canon RF 28-70mm f2.8 IS STM 999€

Canon RF 16-28mm f2.8 IS STM 950€​

Για να μην λεμε οτι δεν βγαινουν ευκαιριες για μαμισιους φακους (οταν καποιος εχει την υπομονη)

βλεπω οτι υπαρχει και σε σετακι των 2 στα 1800€

Viltrox 14mm f4 air Ζ mount από AliExpress στα 150 ευρώ και μείον 4 ευρώ κουπόνι που έχει πριν τον βάλεις καλάθι αλλά και έξτρα κωδικό μετά "AFLD20" (που αν και λέει από 159 ευρώ αγορά και πάνω κουμπώνει κανονικά), βγαίνει 129,50 τελική με μεταφορικά (ήταν δωρεάν)

Και σε eΕmount θα το βρείτε παρόμοια τιμή.

Έβαλα παραγγελία έναν μιας και τον σκεφτόμουν.

ΥΓ. Βάζω και το κουπόνι το 4ευρω μήπως δεν σας το πάρει αυτόματα.
"CD0204"

ΥΓ2. Τιμή από Ελλάδα 207 ευρω ο πιο φθηνός και 220+ μετά.

ΥΓ3..ίσως και σε άλλους Viltrox και σειράς Air να έχουν καλές τιμές. Δεν έψαξα.

Last edited:
Ακόμα, Viltrox 2x Teleconverter για Nikon Z (φαντάζομαι ίδια τιμη και σε E mount) στα 174 ευρώ τελική με κουπόνι (φαίνεται στην εικόνα), αρχική τιμή προσφοράς 220 ευρώ.

telec viltro.png

ΥΓ. Ρε να μη δέχεται TC ο Tamron μου να λύσω το πρόβλημά μου...

Edit:
Ακόμα πιο φθηνά στα 161 ευρώ από εδώ. με το ίδιο κουπόνι (AFLD25)
Και ναι και Sony E ίδια τιμή.

fwewff.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Μήπως έχει αγοράσει κάποιος απευθείας από τη σελίδα της PGYTECH ; Αν ναι, γνωρίζει τι ισχύει με δασμούς κλπ ;

Μήπως έχει αγοράσει κάποιος απευθείας από τη σελίδα της PGYTECH ; Αν ναι, γνωρίζει τι ισχύει με δασμούς κλπ ;
Είχα αγοράσει 3-4 φορές με ακριβότερη αγορά μία τσάντα sling (γύρω στα 70 € με 80 €) και δεν είχα πληρώσει τίποτα έξτρα.
Απλά η τελευταία αγορά πρέπει να ήταν πριν από 1,5 χρόνο περίπου.
Δεν είχα κανένα πρόβλημα με κάποια από τις αγορές.

• Love
Reactions: pifilos
Παιδες επειδη αυτα αλλαζουν συνεχεια λογω ΕΕ στειλτε ενα email και ρωτηστε πρωτα τι παιζει και αν εχουν ευρωπαικη αποθηκη.

Παντως υπαρχει κανονικο pgytech store μεσα στα αμαζον και εγω απο εκει ψωνιζω ειναι πολυ πιο ασφαλες.