Αν δεν καταλαβαίνω κάτι λάθος ο Tamron 28-75mm βγαίνει στα 560 ευρώ.-20% επιστροφή με κάρτες EuroBank στο Πλαίσιο μέχρι τις 14.6.26
Παράδειγμα: Ζ6ΙΙΙ = 1899 ευρώ.
1520 ευρώ τελική μετά το μείον 20.
Σονυ Α7IV το ίδιο.
Ζ50ΙΙ Κιτ 800 ευρώ μετά το μείον 20%
R50 double kit 680 ευρώ μετά το μείον 20
Κλπ κλπ...
Αν δεν καταλαβαίνω κάτι λάθος ο Tamron 28-75mm βγαίνει στα 560 ευρώ.Κρίμα που στην πραγματικότητα δεν τον χρειάζομαι αλλά παραμένει δελεαστική η τιμή.
Είχα φάει ένα Σκάλωμα ότι θα είναι εκθεσιακό προϊόν αλλά τελικά πήρα τηλ και είπαν όχι είναι καινούριες απλά δεν είναι διαθέσιμες τώρα σε κάποιο κατάστημα.Μόλις την χτύπησα για την κόρη μου που ήθελε μια μηχανή Vlog (Μιας και έχει φάει ένα κόλλημα τελευταία)....να σαι καλά!! Εξαιρετική τιμή για αυτή την μηχανή και το Vlogger Kit μάλιστα...
View attachment 274870
Nαι εννοείται έκανα τηλέφωνο πρώτα άμεσα μόλις το είδα. Είναι καινούρια!! Μου είπαν μέχρι Τρίτη το πολύ θα παραλάβω....η τιμή είναι χώμα σε σχέση με την κανονική ακόμα και σε Mbp, Ebay κλπ. πιο πολύ την πουλάνε μεταχειρισμένη και όχι το Vlogger kit, μόνο σκέτη την μηχανή....Είχα φάει ένα Σκάλωμα ότι θα είναι εκθεσιακό προϊόν αλλά τελικά πήρα τηλ και είπαν όχι είναι καινούριες απλά δεν είναι διαθέσιμες τώρα σε κάποιο κατάστημα.
Η τιμή αναλογικά με το πόσο έχει γενικά παντού και Ελλάδα και εξωτερικό είναι πολύ καλή.
Καλές λήψεις.
Καλά mpb και ebay πουλάνε γενικά τα προϊόντα πιο ακριβά από ότι έχουν καινούρια χαχαNαι εννοείται έκανα τηλέφωνο πρώτα άμεσα μόλις το είδα. Είναι καινούρια!! Μου είπαν μέχρι Τρίτη το πολύ θα παραλάβω....η τιμή είναι χώμα σε σχέση με την κανονική ακόμα και σε Mbp, Ebay κλπ. πιο πολύ την πουλάνε μεταχειρισμένη και όχι το Vlogger kit, μόνο σκέτη την μηχανή....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.