ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Καλα, μην προτρεχεις και εσυ περι πανηγυρικης διαψευσης, γιατι αμα αρχισουμε εδω μεσα σε ποια πραματα εχω επιβεβαιωθει πανηγυρικα...... θα θελουμε σελιδες πολλες.

Στο κατω κατω να ειστε σωστοι στις διατυπωσεις σας οπωςεσυ πριν λιγο για να βγαζουμε τα σωστα συμπερασματα. Δεν θα μυρισω τα νυχια μου για να βγαλω ακρη

Το μυστικο ειναι να ειμαστε παντα καλοπροαιρετοι και να μην θεωρουμε δεδομενο οτι θα ανακαλυψουμε σκελετους στα ντουλαπια...
Τελος παντων, αυτο το θεμα λυθηκε, μπορουμε να προχωρησουμε και σε διευκρινισεις επι αλλων ερωτηματων..

Γίνεται μια συζήτηση άνευ λόγου και αιτίας.
χώρια που κρούετε συνεχώς ανοιχτές πόρτες.

Όπως εξηγήθηκε από τον Κρυωνά το καταστατικό ξεκίνησε να συζητείται γύρω στο καλοκαίρι του 2006 λίγους μήνες μετά την δημιουργία του avclub (και συμπληρώνω κατά την συγκεκριμένη συγκυρία θεωρήθηκε καλό από όλους που συμμετείχαν να μπεί ό όρος αυτός).

Μετά από ένα χρόνο όταν είχαμε πιά κατατεθειμένο καταστατικό κρίθηκε από το ΔΣ ότι οι λόγοι εξέλειπαν.
Και αμέσως τέθηκε ξανά σε ψηφοφορία γιά τροποποίηση.

Re: Απάντηση: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Το τελικο συμπερασμα ειναι 5 χρονια.

και πιθανότατα θα παραμείνει αν δεν αλλάξουν οι συσχετισμοί:ernaehrung004:

μήπως είναι και λίγο.... στο χέρι σου Βασίλη ?:worshippy:

Για την ακριβεια, η προταση υπερψηφιστηκε (16 υπερ, 9 κατα, 1 λευκο), απλα δεν κατορθωσε να συγκεντρωσει την αυξημενη πλειοψηφια των 3/4 που απαιτει ο νομος και το καταστατικο για την τροποποιηση αρθρου του καταστατικου.

ωραία! αν στην επόμενη συνέλευση συγκεντρωθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 κι αλλάξει το άρθρο 17 (αυτό προς το παρόν), τότε θα υποβάλω νέα αίτηση εγγραφής στο σωματείο.

ευχαριστώ όλους και για τις υπόλοιπες διευκρινίσεις!:worshippy:

Re: Απάντηση: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ωραία! αν στην επόμενη συνέλευση συγκεντρωθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 κι αλλάξει το άρθρο 17 (αυτό προς το παρόν), τότε θα υποβάλω νέα αίτηση εγγραφής στο σωματείο.

ευχαριστώ όλους και για τις υπόλοιπες διευκρινίσεις!:worshippy:

Βαγγέλη, περιττό να σου πω, ότι πριν καν πάρεις πίσω την αίτησή σου είχε γίνει αποδεκτή...

αλλά θα περιμένουμε...:2thumb22sup:

Βλέπω πως η υπομονή είναι δύσκολη υπόθεση για μερικούς.

Προσπαθώ λοιπόν να απαντήσω αν δεν καλύψω κάποιον συνεχίζουμε, αλλά παρακαλώ απορίες και ερωτήσεις, όχι αυθαίρετα συμπεράσματα, γιατί και εγώ θα συμπεράνω πως τελικά μπορεί να υπάρχουν και βαλτοί στην παρέα μας, που σηκώνουν σκόνη για να βλάψουν και όχι από ενδιαφέρον.

Παραθέτω τα θέματα που τέθηκαν μέχρι τώρα:

- Ακριβή εγγραφή και ακριβή συνδρομή

Για το πρώτο είπαμε πως πρέπει το μέλος να αποδείξει έμπρακτα την υποστήριξη του.
Για το δεύτερο, το ποσό ορίζετε από τη Γενική Συνέλευση οπότε ελπίζω ότι σύντομα θα είναι κάτι ακόμα πιο τυπικό, αν δεν υπάρξουν οικονομικές δυσκολίες στο άμεσο μέλλον.
Αν γενικά κάποιος που θέλει να βοηθήσει βρίσκει αβάσταχτο το κόστος της εγγραφής αλλά θέλει να δωρίσει όποιο ποσό επιθυμεί, αυτό είναι εφικτό, και όταν του επιτρέπουν τα οικονομικά του κάνει και την εγγραφή

- Άρθρο 17 και τα τρία έτη για την υποψηφιότητα νέου μέλους.

Το συγκεκριμένο, άρθρο αποτελεί και για εμένα αγκάθι αν και εγώ το έγραψα. Η αλήθεια είναι όμως ότι μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Το έχω προτείνει ήδη δυο φορές για αλλαγή, αλλά δεν είχα την πλειοψηφία που χρειάζεται. Μπείτε λοιπόν στο σωματείο όσοι θέλετε να βοηθήσετε να το αλλάξουμε μαζί.

- Ανασφάλεια

Κάποιος ρώτησε για ποιο λόγο υπήρξε το παραπάνω άρθρο καθώς και η πρόταση από 5 ιδρυτικά μέλη. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε θέμα ανασφάλειας, αλλά περισσότερο θέμα ασφάλειας. Τα σωματεία από τη φύση τους έχουν μια φθίνουσα πορεία και όσο περνάει ο καιρός όλο και λιγότερα μέλη θα θέλουν αναλογικά να συμμετέχουν. Σήμερα στα 8000 μέλη στο φόρουμ, ελπίζω για 80 άτομα στο σωματείο. Αύριο με 20000 μέλη στο Φόρουμ ποιος ελπίζει για 200 μέλη στο σωματείο ?
Με αυτό το σκεπτικό η εντελώς ελεύθερη εισδοχή ακόμα και εντελώς αγνώστων μελών θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια "εχθρική" λήψη της εξουσίας του Διοικητικού Συμβουλίου και κατ' επέκταση και της οικονομικής διαχείρισης που στηρίζει τη λειτουργία του δικτυακού τόπου.
Βέβαια ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να επέμβει το ανώτατο όργανο που είναι η Γενική συνέλευση, αλλά ποιος ο λόγος να μην μπει καμία ασφαλιστική δικλείδα μια εποχή που υπήρχαν υποψίες πως δεν ήταν όλος ο κόσμος χαρούμενος με την επιτυχημένη πορεία του avclub.
Με λίγα λόγια, υπήρχαν πολλές προτάσεις για αυτά τα θέματα, στο καταστατικό παρέμειναν οι επικρατέστερες, αν δεν είναι πλέον επίκαιρες θα φύγουν, δημοκρατικά όπως δημοκρατικά μπήκαν, έτσι λειτουργεί ένας υγιείς οργανισμός και όχι δια βοής και πρόκλησης εντυπώσεων.

- Πέντε Ιδρυτικά μέλη για εισδοχή τακτικού μέλους.

Το λέω και παραπάνω. Για να γίνει κάποιος μέλος πρέπει να τον "γνωρίζουμε" και να έχει την έγγραφη υποστήριξη και από άλλα μέλη ότι ήρθε για να βοηθήσει. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιος που να μην πάρει τις πέντε προτάσεις του. Το σενάριο που πήγαμε να αποφύγουμε εδώ, είναι ότι αύριο παρουσιάζονται 100 αιτήσεις εγγραφής από ονόματα που δεν ξέρει κανείς γιατί τους γυάλισε το μαγαζί και θέλουν να το κάνουν και εγώ δεν ξέρω τι. Δεν θα έπρεπε να υπάρξει κάποια πρόβλεψη ? ε αυτή σκεφτήκαμε αυτή βάλαμε.

- Χρόνος υλοποίησης σωματείου

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η καραμέλα έπαιξε τόσο πολύ. Δηλαδή όλοι όσοι είπαν αργήσατε κλπ κλπ έχουν κάνει σωματεία και ξέρουν.
Ορίστε ένα πρόχειρο χρονοδιάγραμμα
- Δημιουργία καταστατικού 4 μήνες (ναι άργησα δεν λέω, αλλά ήταν το πρώτο μου) υπόψη η εργασία άρχισε κανά δίμηνο από την δημιουργία του Φόρουμ.
- Επεξεργασία καταστατικού - αλλαγές - υπογραφές 3 μήνες
- Εκδίκαση στο πρωτοδικείο - έκδοση απόφασης δημοσιεύσεις 3 μήνες
- Σύσταση σε σώμα προσωρινής διοίκησης, έκδοση ΑΦΜ, έκδοση των βιβλίων, + φοροτεχνική καθοδήγηση 3 μήνες
- 1η τακτική γενική συνέλευση, εκλογές,τροποποίηση 3 μήνες
- Με την εκδίκαση του νέου καταστατικού και την ολοκλήρωση διαδικασίας εισδοχής νέων μελών νομίζω πως φτάνουμε στο σήμερα χοντρικά.

Αντιλαμβάνομαι ότι εδώ πολλοί μπορούν να πουν αν αυτό πρώτα και έπειτα το άλλο και δεν ξέρω και εγώ τι, αλλά άλλο να τα λες και άλλο να τα κάνεις, και εμείς θα θέλαμε κάποια πράγματα να τρέξουν πιο γρήγορα, αλλά δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλεις.

- Επίτιμο μέλος

Σύμφωνα με το καταστατικό κάποιος που έχει προσφέρει πολλά στο σωματείο ή κάποιο επίσημο πρόσωπο π.χ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Είναι τιμητική διάκριση, μπορεί να λαμβάνει μέρος στις Γενικές Συνελεύσεις, ενημερώνετε για αυτές και μπορεί να πάρει το λόγο.
Δεν ψηφίζει
Δεν ψηφίζεται

- Ευεργέτης - Δωρητής

Κάποιος που έχει δωρίσει μεγάλο χρηματικό ποσό αντίστοιχο με χχχχ συνδρομών (τα λέει αναλυτικά στο καταστατικό)
Πάλι τιμητική διάκριση χωρίς τα δικαιώματα του τακτικού μέλους.

- >3.000 € Γ.Σ.

Το Διοικητικό συμβούλιο είναι υπεύθυνο για την οικονομική διαχείριση του σωματείου και υπόλογο στην εξελεγκτική και την πειθαρχική επιτροπή του Σωματείου. Για μεγάλες αγορές δεν μπορεί να αποφασίζει μόνο του, αλλά την ευθύνη έχει το ανώτατο όργανο δηλαδή η Γ.Σ. Επίσης κάτι που δεν αναγράφεται στο καταστατικό αλλά είναι νόμος και αφορά τα σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα = Οποιαδήποτε δαπάνη άνω των 50 € δεν δικαιολογείται με απόδειξη αλλά απαιτείται τιμολόγιο στο ΑΦΜ του συλλόγου.

- Συγχώνευση Σωματείου

Το γράφει το καταστατικό

Το avclub δεν πωλείται, δεν νοικιάζεται, δεν συγχωνεύεται.

- Δ.Ο.

Αρκετή κουβέντα έγινε για τις καρέκλες της Δ.Ο. αλλά και του Δ.Σ.
Το Δ.Σ. δεν έχει καμία επιρροή πάνω στην Δ.Ο. του Αvclub από τη στιγμή που η λειτουργία του δικτυακού τόπου δεν είναι αντίθετη με το σκοπό λειτουργίας του avclub όπως αυτός περιγράφεται στο καταστατικό.
Όσο αφορά το Δ.Σ. είναι το εκτελεστικό όργανο, οι εργάτες δηλαδή, οι υπάλληλοι της Γενικής Συνέλευσης που είναι το ανώτατο όργανο. Η γενική συνέλευση όρισε το καταστατικό, αυτή ψήφισε το Δ.Σ., αυτή θα το ελέγξει, αυτή μπορεί να το καταργήσει ανά πάσα στιγμή.

- αλλάξτε αυτό η εκείνο στο καταστατικό για να γραφτούμε μέλη

Το ακούσαμε και αυτό. Λοιπόν όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν διαδικασίες που είναι πάνω από τις επιθυμίες. Όποιος θέλει να συμμετέχει, να αλλάξει, να ψηφίσει, να ψηφιστεί κλπ εξ' αρχής πληρώνει και γράφεται. Αν δεν θέλει καλή καρδιά, η γη θα συνεχίσει να γυρίζει και με άλλο κέντρο είμαι βέβαιος για αυτό.

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν κάποιες από τις απαντήσεις που δίνω έχουν απαντηθεί, αλλά ζήτησα λίγο υπομονή, αν την είχαν οι ερωτούντες θα είχαμε γλιτώσει μερικά ποστς.

Υ.Γ. Το μήνυμα το γράφω πάνω από δυο ώρες οπότε δεν μπορούσα να έχω δει τι γράφτηκε μέχρι να ποστάρω.

Νικο, λυπαμαι που βλεπω το γνωστο υφος να συνεχιζεται και στις απαντησεις σου. Υπαρχει αντιλογος σε καθε μια λεξη που εχεις γραψει. Και σοβαρος μαλιστα.

Αν απαντησω σε καθε μια απο τις αιτιασεις σας, θα γραψω πραματα που θα ριξουνε πολυ λαδι στη φωτια.

Απαιτω λοιπον να κοψετε τις ειρωνειες και τα υπονουμενα γιατι την τελευταια φορα δεν σας βγηκαν σε καλο. Δωστε τις απαντησεις σας ως ΔΣ, ΔΟ κλπ και ο κοσμος θα αποφασισει. Αλλα ως εδω με τα υπονουμενα. θελετε να μιλησουμε εξω απο τα δοντια? θα ειπωθουν πραματα που δεν θελει κανεις να ειπωθουν.

Εγω σταματω εδω, παρολο που μια πληρης απαντηση ειναι απαραιτητη κατα τη γνωμη μου. Δες το σαν μια ενδειξη θετικη.

υ.γ. Στο κατω κατω δεν εχει τελικα νοημα να σχολιαζουμε πραγματα που αφορουν ενα συλλογο. Αλλαγες δεν γινονται μεσα σπο καποια ποστ. Αυτα η επρεπε να εχουν γινει απο πριν η μονο μεσα απο το Συλλογο, συμφωνω σε αυτο

Last edited:
Βασίλη δεν υπάρχει ίχνος ειρωνίας στα γραφόμενα μου.

Στην ουσία παρακαλάμε όλα τα μέλη να συμμετέχουν, τώρα δεν είναι ανάγκη να θέλουν όλοι. Άλλα όσοι παραπάνω θέλουν τόσο το καλύτερο.

Εγώ δεν βγάζω συμπεράσματα για τις προθέσεις κανενός, βλέπω μόνο εμπράκτως τις αιτήσεις που κατατέθηκαν και είμαι αισιόδοξος και για άλλες.

Τώρα αν έχεις να πεις κάτι που θα διευκολύνει τη συζήτηση, έξω από τα δόντια να το πεις Βασίλη μου είτε εδώ είτε σε άλλο θέμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Βαγγέλη, περιττό να σου πω, ότι πριν καν πάρεις πίσω την αίτησή σου είχε γίνει αποδεκτή...

αλλά θα περιμένουμε...:2thumb22sup:

οκ λοιπόν Δημήτρη, αφού έγινα δεκτός, αιτούμαι έκτακτη ΓΣ για το συντομότερο δυνατόν - αν θέλετε και αύριο - με θέμα την τροποποίηση του άρθρου 17. δεύτερο θέμα, εντός δύο μηνών από τώρα που μιλάμε - θεωρώ ότι μέσα σε δύο μήνες όσοι είναι να γραφτούν θα το έχουν κάνει - προκήρυξη αρχαιρεσιών ώστε να προκύψει το νέο ΔΣ που θ'αναλάβει καθήκοντα.

Νίκο (Κρυωνά), για "τότε" το καταστατικό ήταν μια χαρά, αλλά αφορούσε 25 νοματαίους και "ειδικές συνθήκες", όπως σωστά αναφέρεις. για "τώρα" δεν είναι επαρκές, κι ας αφορά - βάσει αναγνωσιμότητας - 270 μόνο από τα 8150 μέλη ...

σε βεβαιώνω ότι η καλή καρδιά υπάρχει κι ότι το avclub ουδέποτε ήταν - ούτε και θα γίνει - το κέντρο του κόσμου. αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να έχουμε τις διαφωνίες ή τις αντιρρήσεις μας σε πράγματα που μας αφορούν ...

Μπορεί αυτό που θα ρωτήσω να είναι άσχετο , μπορεί να έχει απαιτηθεί
δεν ξέρω αλλά εγώ θα ρωτήσω.
Για ποιους λόγους μια αίτηση μπορεί να μην γίνει δεκτή ?

Εγω αυτό που μπορώ να πώ , είναι ότι δημοκρατικότατα λειτουργήσαμε και στο άρθρο 17, αλά και σε όλα τα υπόλοιπα, βάσει του νόμου.Το ίδιο δημοκρατικά θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και με την προσθήκη υπολοίπων μελών στο σωματείο.Εαν είναι κάτι να αλλάξει νόμιμα θα αλλάξει...αυθαιρεσίες δεν μπορεί να κάνει κανείς.
Προσωπικά ο Νίκος με κάλυψε ΠΛΗΡΩΣ.

…ας ρωτήσω και κάτι που με απασχολεί ίσως πιο πολύ από τα υπόλοιπα…διαβάζω από το καταστατικό…

ΑΡΘΡΟ 33 Σε περίπτωση διάλυσης, όλα τα περιουσιακά στοιχεία μετά την εκκαθάριση, περιέχονται σε κοινωφελές Ίδρυμα της επιλογής της διαλυτικής Γ.Σ.

ΟΚ καταλαβαίνω τα έπιπλα, οικοσκευές κλπ θα δοθούν σε κάποιο ίδρυμα, το avclub.gr ως domain, η VBulletin μαζί με τη database κλπ που πάνε ? σε ποιον θα ανήκουν ? πως θα εξασφαλιστεί ότι αν αποτύχει το σωματείο δεν θα χαθεί η ιστορία ? είχα προτείνει ως διαχειριστής να επιστρέφονται στο Τάσο μια και (συγγνώμη από τους υπόλοιπους) είναι από τους λίγους που εμπιστεύομαι στη διατήρηση αυτής της ιστορίας…

Αυτό το σωματείο ότι και να λέμε φτιαχτείτε για το forum τα υπόλοιπα δεν αφορούν του πολλούς είτε υπάρχουν ως προοπτικές είτε όχι… αυτή είναι η αλήθεια και αυτό είναι ότι ζητούσε ο κόσμος από τα πρώτα βήματα…αν τα μηνύματα που λάβατε ήταν διαφορετικά καλά πράξατε και προβλέπεται και κάτι παραπέρα… το ζητούμενο είναι όμως πάντα το avclub.gr όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε αυτό… το να μην υπάρχει πρόβλεψη για αυτό που είναι η αρχή και το τέλος το θεωρώ αν μη τη άλλο λάθος…IMHO

Απάντηση: Re: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Πέντε Ιδρυτικά μέλη για εισδοχή τακτικού μέλους.

Για να γίνει κάποιος μέλος πρέπει να τον "γνωρίζουμε" και να έχει την έγγραφη υποστήριξη και από άλλα μέλη ότι ήρθε για να βοηθήσει. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιος που να μην πάρει τις πέντε προτάσεις του. Το σενάριο που πήγαμε να αποφύγουμε εδώ, είναι ότι αύριο παρουσιάζονται 100 αιτήσεις εγγραφής από ονόματα που δεν ξέρει κανείς γιατί τους γυάλισε το μαγαζί και θέλουν να το κάνουν και εγώ δεν ξέρω τι. Δεν θα έπρεπε να υπάρξει κάποια πρόβλεψη ? ε αυτή σκεφτήκαμε αυτή βάλαμε.

Αυτος ειναι ενας λόγος μαλλον, να μην εχεις 5 διαφορετικες συστάσεις απο μέλη.

Η κοπωση που αισθανομαστε τον τελευταιο καιρο αρκετα μελη της διαχειρισης και του σωματειου, δεν οφειλεται στο τρεξιμο και της αφανη δουλεια που γινεται προκειμενου να λειτουργει ομαλα το φορουμ, να διοργανωνονται events αλλα και να επιλυονται τα διαδικαστικα προβληματα του σωματειου κλπ...Οφειλεται κυριως στην ψυχολογικη πιεση που δεχομαστε ,οταν διαβαζουμε συχνα-πυκνά καποια προσβλητικα ορισμενες φορες σχολια ή υπονοουμενα απο ελαχιστα ευτυχως μελη του φορουμ..

Τελος off-topic

Eπειδή έχει αρχίσει και γίνεται σχεδόν συκοφαντική η ιστορία περί σχολίων και υπονουμένων απο ´ευτυχώς ελάχιστα μέλη τού φόρουμ´καλό θάταν να σκεφτείτε μήπως εσείς στραβά αρμενίζετε..Και αυτά περί ´ψυχολογικής πιεσεως´πού υφίστασθε τά αφήνω ασχολίαστα.
Θα έλεγα μάλλον οτι υποτιμάτε την νοημοσύνη πολλών μελών που συμμετέχουν εδώ μέσα,μέ τά μισόλογα και τήν ασάφεια, τίς εξαφανίσεις και αναιτιες διαγραφές πόστς και άλλα πολλά..
Τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα η πλήρης αδυναμία εξηγήσεως τού απίστευτου ορου περί πενταετίας που απαιτείται για ένα τακτικό μέλος ώστε να έχει την δυνατότητα τού εκλέγεσθαι.
Και θα θυμίσω οτι στην τελευταία κρίση πού δημιουργήσατε με αναιτιες διαγραφές και εξαφανίσεις θεμάτων,αυτά τά ´ελάχιστα άτομα´ήταν το μισό ενεργό φόρουμ.
Οταν κατασκευάζεις ένα καταστατικό στά μέτρα σου είναι τουλάχιστον προσβλητικό πρός τα μέλη που ρωτάνε να πετάς λάσπη.
Υποθέτω οτι στα ´ελάχιστα άτομα´συμπεριλαμβάνεις και πρώην Γ.Δ. και πρώην Διαχειριστές που έχουν εκφρασθεί σαφέστατα..Εκτός εάν εκεί κάνεις οτι δεν βλέπεις..
Οταν δημιουργείς ένα Σωματείο και θεωρητικά είσαι ο οικοδεσπότης για να δεχτείς τα νέα μέλη,διαμορφώνεις και τίς ανάλογες φιλόξενες συνθήκες...
Δεν ζητάς απο τα νέα μέλη να μπούν για να αλλάξουν κάτι που θα όφειλε να έχει προβλέψει η ´προσωρινή´-δηλαδή μόνιμη-διοίκηση.

Και γιά αν επανέλθω στούς ελάχιστους ´ευτυχώς κακόπιστους ´σε παραπέμπω να συγκρίνεις τίς κοπές πίτας τού 2007 και τού 2008 για να βγάλεις συμπέρασμα.Στο 2007 θα βρείς στίς φωτογραφίες καμιά 40αριά ´κακοπιστους´οι οποίοι παρά ταύτα και παρά την αλαζονεία πού επιδεικνύεται εξακολουθούν να συνεισφέρουν στο κλάμπ ποικιλοτρόπως.
Με τέτοιες συμπεριφορές στά επόμενα χρόνια οι εορτές θα γίνονται μεταξύ συγγενών μόνο.
Ας αλλάξει λοιπόν το προβοκατόρικο τροπάριο περί τών ´ελαχίστων συνωμοτών´γιατί και πιστευτό πιά δε γίνεται αλλά όλο και πιό πολύ εκτίθενται αυτοί πού το επαναφέρουν στην επιφάνεια..

Nα έχεις κάποια από τα κολήματα που ανφέρει το καταστατικό όπως να έχεις καταδικαστεί για τα αδικήματα που αναφέρει, ή να έχεις στην κατοχή σου κατάστημα πώλησης audio-video.
Nα μην σε γνωρίζει κανένα ιδρυτικό μέλος για να σε προτείνει, να μην έχεις συμπληρώση σωστά την αίτηση, να έχεις εκδηλώση συμπεριφορά τέτοια που να είναι ενάντια με το σκοπό ίδρυσης του avclub.

αυτά τα ολίγα, διάλεξε:grinning-smiley-043