Κρυωνάς Νίκος
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Βαγγέλη μου ολοκλήρωσε τη διαδικασία εγγραφής σου εσύ. Να συνεδριάσει και το Δ.Σ. να περάσει τα νέα μέλη στα πρακτικά και στο Βιβλίο μελών.
Να μαζέψουμε μετά και τις υπογραφές που χρειάζονται για την έκτακτη Γ.Σ. με τα θέματα που θα ζυζητήσουμε και μετά προχωράμε.
Δεν υπάρχει μομφή στα παραπάνω τα εννοώ καθώς αναγκαστηκά ότι κάνουμε πρέπει πλέον να γίνεται τυπικά για να είναι αδιάβλητο.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως προέχει να γράψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη μπορούμε. Να αρχίσουν οι καταχωρήσεις στα βιβλία μας (επτά τω αριθμό) για να αποκτάμε εμπειρία στα τυπικά ζητήματα και μετά να δούμε το θέμα της Γενικής Συνέλευσης τακτικής ή έκτακτης. Όμως δεσμεύομαι πως αν τα ζητήματα μιας ενδεχόμενης έκτακτης Γ.Σ. με εκφράζουν να προσυπογράψω
οκ λοιπόν Δημήτρη, αφού έγινα δεκτός, αιτούμαι έκτακτη ΓΣ για το συντομότερο δυνατόν - αν θέλετε και αύριο - με θέμα την τροποποίηση του άρθρου 17. δεύτερο θέμα, εντός δύο μηνών από τώρα που μιλάμε - θεωρώ ότι μέσα σε δύο μήνες όσοι είναι να γραφτούν θα το έχουν κάνει - προκήρυξη αρχαιρεσιών ώστε να προκύψει το νέο ΔΣ που θ'αναλάβει καθήκοντα.
Νίκο (Κρυωνά), για "τότε" το καταστατικό ήταν μια χαρά, αλλά αφορούσε 25 νοματαίους και "ειδικές συνθήκες", όπως σωστά αναφέρεις. για "τώρα" δεν είναι επαρκές, κι ας αφορά - βάσει αναγνωσιμότητας - 270 μόνο από τα 8150 μέλη ...
σε βεβαιώνω ότι η καλή καρδιά υπάρχει κι ότι το avclub ουδέποτε ήταν - ούτε και θα γίνει - το κέντρο του κόσμου. αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να έχουμε τις διαφωνίες ή τις αντιρρήσεις μας σε πράγματα που μας αφορούν ...
Βαγγέλη μου ολοκλήρωσε τη διαδικασία εγγραφής σου εσύ. Να συνεδριάσει και το Δ.Σ. να περάσει τα νέα μέλη στα πρακτικά και στο Βιβλίο μελών.
Να μαζέψουμε μετά και τις υπογραφές που χρειάζονται για την έκτακτη Γ.Σ. με τα θέματα που θα ζυζητήσουμε και μετά προχωράμε.
Δεν υπάρχει μομφή στα παραπάνω τα εννοώ καθώς αναγκαστηκά ότι κάνουμε πρέπει πλέον να γίνεται τυπικά για να είναι αδιάβλητο.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως προέχει να γράψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη μπορούμε. Να αρχίσουν οι καταχωρήσεις στα βιβλία μας (επτά τω αριθμό) για να αποκτάμε εμπειρία στα τυπικά ζητήματα και μετά να δούμε το θέμα της Γενικής Συνέλευσης τακτικής ή έκτακτης. Όμως δεσμεύομαι πως αν τα ζητήματα μιας ενδεχόμενης έκτακτης Γ.Σ. με εκφράζουν να προσυπογράψω