AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Λοιπόν, θα βάλετε το ρελέ που είχαμε προτείνει αλλά όχι όπως σας δείχνει η πλακέτα αλλά πρώτα θα το περιστρέψετε 180 μοίρες.
Αφού το κολλήσετε θα πάτε από την κάτω μεριά της πλακέτας και τα πιν τροφοδοσίας θα τα συνδέσετε με καλωδιο με τα πιν του ρελέ όπως φαίνεται από τις μπλε γραμμές της φωτογραφίας.
Τέλος στην πάνω μεριά της πλακέτας στη θέση των πυκνωτών C1A και C1B, αφού τους αφαιρέσετε, θα βραχυκυκλώσετε τα pads τους.
Είστε έτοιμοι!

monta.jpg

Για να ακούσετε θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το ρελέ. Χωρίς τάση κάνει mute με τάση κάνει unmute.
Αυτό σημαίνει ότι για να ακούσετε μουσική θα πρέπει να συνδέσετε το ρελέ στον controller και να έχετε βάλει την καινούργια έκδοση του κώδικα.
Αν δεν έχετε βάλει τον κώδικα, για να είναι λειτουργικό το DAC, καλύτερα να κάνετε τη μόντα με το ρελέ τελευταία.Παίζει και χωρίς αυτή.

Απάντηση: Re: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Γιατί δεν βάζεις κάτι σε χρυσό να είσαι σίγουρος? :Banane0:

Άστον να βάλει meld αντίσταση και να τα κάνει όλα κάτι σαν Ice Melding ή κάτι παρόμοιο!

Τέτοια έκανε και ο Ίκαρος...και τον έφαγε η μαρμάγκα!
Εσύ ψάξε να βρεις meld αντίσταση και γράψε μας που τη βρήκες!

Απάντηση: Re: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Θα βάλω τρίχα από το χρυσόμαλλο δέρας

Έχε χάρη που ακούς καλά :ears: και είσαι χρήσιμος αλλιώς δεν θα τη γλύτωνες!:rifle:

Μη του γράφεις τέτοια...ψάχνει στον κατάλογο του mouser & farnel να βρει meld αντίσταση...αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει!

Να του το πω ή να τον αφήσω να παιδεύεται;

Μη του γράφεις τέτοια...ψάχνει στον κατάλογο του mouser & farnel να βρει meld αντίσταση...αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει!

Να του το πω ή να τον αφήσω να παιδεύεται;

Εμένα πάντως οι αγαπημένες μου είναι οι MILF αντιστάσεις. :Banane0:

Αυτές με μέτρο και αναλόγως της ηλικίας...έχουν και επιπτώσεις από RF και πολλές φορές δημιουργούν πρόβλημα στην απόρριψη θορύβου!

προσπαθω να περασω τον νεο κωδικα και να φτιαξω την οθονη που δειχνει ασπρη με μαυρα γραμματα
οταν τρεχω την εκδοση v234 περνω το μυνημα λαθους (error compiling for board generic stm32f103c series)

στο libraries εχω μεσα αυτα,stm32duino εχω το τελευταιο

οταν τρεχω το Dual_AK4490_Amanero_v172 το οποιο το εχω κατεβασει απο το dimdim οπως λεει το βιντεο τρεχει κανονικα αλλα δεν μπορω να αλλαξω κατι στην οθονη ,οταν παω με το αρχειο που μου εχει στειλει ο δημητρης v234τοτε εχω το παραπανω μηνυμα λαθους

δεν ξερω τι αλλο να κανω περιμενω καποια βοηθεια πριν το στειλω στον αλλο κοσμο

Attachments

• arduino.png
    arduino.png
    59.5 KB · Views: 117
αν και δεν καταλαβα τι εκανα περασε η v234 αλλα οσε φορες και αν αλλαξα απο 0 σε 1 και το αντιθετο στο invert τις οθονης συνεχιζω να εχω ασπρη οθονη με μαυρα γραμματα

λετε να υπαρχει θεμα οθονης

τα παρακατω βλεπω στην οθονη απο κωδικα ειμαι ενταξει;

Attachments

• οθονη.jpg
    οθονη.jpg
    201.5 KB · Views: 112
Μια χαρά σε βλέπω από compilation του κώδικα.

Περίεργο αυτό που δεν σε "πιάνει" η αλλαγή της παραμέτρου invert. Παίζει να άλλαξαν κάτι οι Κινέζοι στον controller της οθόνης σου.. στείλε αν μπορείς το link από το Ebay που την αγόρασες μήπως και βγάλω κάποια άκρη.