AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Απάντηση: Re: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Προχωράω αργά και σταθερά...

IMG_20190918_001820.jpg

IMG_20190917_235115.jpg

θα πρέπει να μάθω να βγάζω καλύτερες φωτογραφίες...

φανταζομαι κωστα θα κανεις ανοδιωση ,προσοχη στο χρωμα που θα διαλεξεις το μονο που βγαινει οκ σε ολα τα κομματια που θα ανοδιωσης ειναι το μαυρο

ο λογος για τα παραπανω ειναι ο εξης
1) παιζει ρολο να ειναι ολα τα κομματια αλουμινιου απο το ιδιο κομματι,δυστυχως δεν μας τα δινουν ετσι
2) παιζει ρολο η ποιοτητα που μας δινουν και δεν βγαινει ο χρωματισμος που θελουμε
3) παιζει ρολο το αν ειναι μαλακο η σκληρο το αλουμινιο
και φυσικα αυτος που κανει την ανοδιωση και εδω εχουμε το μεγαλυτερο θεμα ειναι σχεδον ολοι τους να μην πω τι

ολα τα παραπανω τα ζησαμε με τις ανοδιωσεις στους δυο ba3 που καναμε και φτασαμε στο σημειο να αλλαξουμε χρωματισμο δυο η και τρεις φορες για βγει στο περιπου αυτο που θελαμε ,αν τα καναμε μαυρα θα ειχαν επιτυχια απο την αρχη

να ξερετε οτι υπαρχουν και αλουμινια αγραντζουνιστα καλυμενα με αυτοκολητο για την προστασια τους και σε αριστη ποιοτητα αλλα στοιχιζουν αρκετα ομως

Θα κάνω μάλλον βούρτσισμα και μαύρη ανοδιωση, θα γίνει δηλ black DAC.

Δημήτρη μου βάζεις φωτιές, θα το μετρήσω και θα σου πω.
Αν είναι δεν θα κόψω την πρόσοψη, θα περιμένω αν είναι για nextion

Re: Απάντηση: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Θα κάνω μάλλον βούρτσισμα και μαύρη ανοδιωση, θα γίνει δηλ black DAC.

Δημήτρη μου βάζεις φωτιές, θα το μετρήσω και θα σου πω.
Αν είναι δεν θα κόψω την πρόσοψη, θα περιμένω αν είναι για nextion

Δεν χρειάζεται να περιμένεις, απλά κόψε άνοιγμα συμβατό και με αυτή που έχουμε και με κάποια Nextion. Ας μένει και μέρος της οθόνης ανεκμετάλλευτο, δεν τρέχει τίποτα (στις Nextion φτιάχνονται εύκολα αυτά).

Απάντηση: Re: Απάντηση: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Δεν χρειάζεται να περιμένεις, απλά κόψε άνοιγμα συμβατό και με αυτή που έχουμε και με κάποια Nextion. Ας μένει και μέρος της οθόνης ανεκμετάλλευτο, δεν τρέχει τίποτα (στις Nextion φτιάχνονται εύκολα αυτά).

Δημήτρη έχω ωφέλιμο εσωτερικό χώρο 70mm. Θα το κάνω ακριβώς το άνοιγμα γιατί από μπροστά θα βάλω plexiglass.
Βλέπω από το site που αναφέρεις ότι έχω δύο επιλογές, ή μέχρι 3,5" άνετα ή 4,3" οριακά για τις σειρές basic και Enhanced.
Τι προτείνεις?

Περίμενε... είναι touch?

Προχωράω αργά και σταθερά...

View attachment 164412

View attachment 164413

θα πρέπει να μάθω να βγάζω καλύτερες φωτογραφίες...

Αν το verita δεν είναι κάποιου είδους ακρωνύμιο άλαξέτο σε veritas (veritas,veritatis στα Λατινικά) ή Verità στα Ιταλικά. Προσωπική επιλογή VERITAS. Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια της ομάδας και της δικής σου φυσικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Δημήτρη έχω ωφέλιμο εσωτερικό χώρο 70mm. Θα το κάνω ακριβώς το άνοιγμα γιατί από μπροστά θα βάλω plexiglass.
Βλέπω από το site που αναφέρεις ότι έχω δύο επιλογές, ή μέχρι 3,5" άνετα ή 4,3" οριακά για τις σειρές basic και Enhanced.
Τι προτείνεις?

Περίμενε... είναι touch?

Θα έλεγα 3.5".. η 4.3" είναι υπερβολικά μεγάλη. Επίσης αυτή που έχουμε τώρα είναι 3.5", οπότε βολεύει σαν διαστάσεις (αν και δεν την έχω μετρήσει την υπάρχουσα να δω ακριβώς πόσο μεγάλη είναι).

Ναι, είναι touch, αλλά δεν ξέρω αν θα το εκμεταλλευτώ. Το πιο πιθανό είναι να μην.

Re: Απάντηση: Re: AK4490 DAC by.. avclub.gr?

Αν το verita δεν είναι κάποιου είδους ακρωνύμιο άλαξέτο σε veritas (veritas,veritatis στα Λατινικά) ή Verità στα Ιταλικά. Προσωπική επιλογή VERITAS. Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια της ομάδας και της δικής σου φυσικά.

Το συγκεκριμένο είναι trademark της AKM.

1566618883082.jpeg

4.3 eναι καλύτερα,να βλέπουμε κιόλας χορταστικα

Το καλό με τις Nextion είναι ότι θα μπορεί ο καθένας να βάλει λίγο-πολύ όποια οθόνη θέλει και να προσαρμόσει το look and feel της όπως το θέλει. Χωρίς να χρειάζεται να μπει χέρι στον κώδικα.

Το έφτιαξες Τάκη το 4490;
οχι ακομη ολα ετοιμα ειναι αλλα δεν εχω προχωρησει εχω μπλεξει με αλλες κατασκευες ειχε και ενα θεμα το receiver το εφτιαξε ο Δημητρης και πηγε πισω το θεμα

ειχα και καποιο προβλημα υγειας το οποιο ξεπεραστηκε οριστικα οποτε ...................

Το καλό με τις Nextion είναι ότι θα μπορεί ο καθένας να βάλει λίγο-πολύ όποια οθόνη θέλει και να προσαρμόσει το look and feel της όπως το θέλει. Χωρίς να χρειάζεται να μπει χέρι στον κώδικα.

Δημήτρη μπορείς να βρεις αξιόπιστο πωλητή;
Από Ελλάδα βρήκα αυτον

https://www.cableworks.gr/ilektroni...ft-intelligent-lcd-touch-display-for-arduino/

αλλά είναι ακριβώς νομιζω

Δημήτρη μπορείς να βρεις αξιόπιστο πωλητή;
Από Ελλάδα βρήκα αυτον

https://www.cableworks.gr/ilektroni...ft-intelligent-lcd-touch-display-for-arduino/

αλλά είναι ακριβώς νομιζω

To "ακριβώς" το σκότωσα... πάμε παρακάτω. Προχώρησα το αισθητικό κομμάτι και πρέπει να πάρω απόφαση να φτιάξω τα δύσκολα κομμάτια δηλ την πίσω και εμπρός όψη

IMG_20190919_001511.jpg

IMG_20190919_001532.jpg

IMG_20190919_002040.jpg