Θα κάνω μάλλον βούρτσισμα και μαύρη ανοδιωση, θα γίνει δηλ black DAC.
Δημήτρη μου βάζεις φωτιές, θα το μετρήσω και θα σου πω.
Αν είναι δεν θα κόψω την πρόσοψη, θα περιμένω αν είναι για nextion
Δεν χρειάζεται να περιμένεις, απλά κόψε άνοιγμα συμβατό και με αυτή που έχουμε και με κάποια Nextion. Ας μένει και μέρος της οθόνης ανεκμετάλλευτο, δεν τρέχει τίποτα (στις Nextion φτιάχνονται εύκολα αυτά).
Προχωράω αργά και σταθερά...
View attachment 164412
View attachment 164413
θα πρέπει να μάθω να βγάζω καλύτερες φωτογραφίες...
Δημήτρη έχω ωφέλιμο εσωτερικό χώρο 70mm. Θα το κάνω ακριβώς το άνοιγμα γιατί από μπροστά θα βάλω plexiglass.
Βλέπω από το site που αναφέρεις ότι έχω δύο επιλογές, ή μέχρι 3,5" άνετα ή 4,3" οριακά για τις σειρές basic και Enhanced.
Τι προτείνεις?
Περίμενε... είναι touch?
Αν το verita δεν είναι κάποιου είδους ακρωνύμιο άλαξέτο σε veritas (veritas,veritatis στα Λατινικά) ή Verità στα Ιταλικά. Προσωπική επιλογή VERITAS. Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια της ομάδας και της δικής σου φυσικά.
4.3 eναι καλύτερα,να βλέπουμε κιόλας χορταστικα
Το συγκεκριμένο είναι trademark της AKM.
![]()
Το συγκεκριμένο είναι trademark της AKM.
![]()
Τέλεια αν και τα έχουμε πει ,περιμένω να δω το νέο project
οχι ακομη ολα ετοιμα ειναι αλλα δεν εχω προχωρησει εχω μπλεξει με αλλες κατασκευες ειχε και ενα θεμα το receiver το εφτιαξε ο Δημητρης και πηγε πισω το θεμαΤο έφτιαξες Τάκη το 4490;
Το καλό με τις Nextion είναι ότι θα μπορεί ο καθένας να βάλει λίγο-πολύ όποια οθόνη θέλει και να προσαρμόσει το look and feel της όπως το θέλει. Χωρίς να χρειάζεται να μπει χέρι στον κώδικα.
Δημήτρη μπορείς να βρεις αξιόπιστο πωλητή;
Από Ελλάδα βρήκα αυτον
https://www.cableworks.gr/ilektroni...ft-intelligent-lcd-touch-display-for-arduino/
αλλά είναι ακριβώς νομιζω

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.