AKG 702 και AKG 712 PRO.

περα απο αυτο τοσο καιρο ειχα τα sentheizer game zero. με τα οποια οταν ακουγα μουσικη η ταινιες η και παιχνιδια τα εβλεπα τελεια..
θελω να πω οτι την μουσικη μου την ακουγα ,, τα παιχνιδια μου τα επαιζα μια χαρα και τις ταινιες μου/.
δεν ειμε επαγγελματιας στον ηχο για να διακρινω πχ
soundstage,, treple,, mids.. bass,,clarity και ολα αυτα τα σχετικα..
πραγματικα αν με ρωτησετε αν μπορω να τα καταλαβω ολα αυτα θα σας πω οτι ειμε ασχετος.
οποτε αν τα sentheizer game zero. στους 3 τομεις ειτανε παρα πολυ καλα για το δικο μου το αυτι αν και δεν ειμε εμπειρος στον ηχο φανταστειτε ποσο τελεια θα εινε akg 712 pro σε σχεση με τα sentheizer game zero

νυκτα με την ημερα να υποθεσω? σε ολα τα πραγματα ετσι??

περα απο αυτο θελω να ρωτησω κατι τελευταιο

επειδη εχω τα sentheizer game zero απο την εμπειρια σας ποσο θα μπορουσα να τα πουλησω?
σαν μεταχειρησμενα?

σαν ακουστικα δεν εχουν καμια ζημια μονο τα μαξιλαρακια που λιγο εχουν φθαρει απο μεσα αλλα σε ελαχιστο σημειο που δεν φαινετε τοσο εντονα

Το φόρουμ δεν είναι γιουσουρούμ μοναστηράκι να ρωτάς πόσο
μπορείς να πουλήσεις ένα προϊόν.
Βάλε αγγελία - όχι εδώ φυσικά γιατί δεν έχεις το δικαίωμα - και δες πως θα πάει.
Αν δεν τα πουλάς χαμήλωσε την τιμή μέχρι να τα πουλήσεις.
Έτσι δουλεύει το σύστημα.

Επίσης δεν καταλαβαίνω και θεωρώ απαράδεκτη την νοοτροπία σου.
Κάνεις μια ερώτηση στις 21.58 και περιμένεις στις 22.05 να έχεις λάβει απάντηση και βάζεις και ερωτηματικά?
Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι , κάπου που πληρώνεις για να λαμβάνεις ανταπαντήσεις?
Εδώ είναι δημόσιο , εθελοντικό φόρουμ όπου άνθρωποι στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους προσπαθούν
να βοηθήσουν νέα μέλη.
Και εσύ έχεις ήδη καταχραστεί αυτό τον ελεύθερο χρόνο.

Αρχικά:
Το "νύχτα με την μέρα" το κρίνει καλύτερα αυτός που πληρώνει για την αγορά που στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι εσύ.
Αυτό που θα πάρεις σίγουρα είναι πιο ανοικτή σκηνή που θα σου δώσει πιο surround αίσθηση σε παιχνίδια/ταινίες και καλύτερη αίσθηση της μουσικής σκηνής στη μουσική, πιο ακουστές μικρολεπτομέρειες π.χ βήματα σε fps παιχνίδια ή το πάτημα και το σβήσιμο μια χορδής στη μουσική, πιο σφιχτό μπάσο. Με λίγα λόγια μια πιο αληθοφανή/immersive εμπειρία.
Πάντα λέω αν μπορείτε να πηγαίνετε να ακούσετε κάτι πριν το αγοράσετε και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει στο τετράγωνο.

Με λίγα λόγια και απλά επειδή το έχουμε ξεχειλώσει το θέμα.
Αν έχεις την δυνατότητα να πας στην αντιπροσωπεία πήγαινε. Να πάρεις και τα sennheiser που έχεις ήδη και να τα συγκρίνεις και ο ίδιος.
Αν όχι τότε έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι παίρνεις ένα από τα καλύτερα ακουστικά που θα μπορούσες να πάρεις και σε λογική τιμή (220 ευρώ πάνω κάτω βλέπω ότι έχουν)
Δεν έχει νόημα να το ψειρίζεις άλλο. Ή πηγαίνεις να τα ακούσεις, ή τα παραγγέλνεις κατευθείαν ή μένεις με ότι έχεις.

Και στα πιο σημαντικά:
Tο πόσο θα δώσεις τα Game Zero εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ενα πόσο 60% της αρχική αξίας δηλαδή από 100 ευρώ και κάτω είναι λογικό. Από εκεί και πέρα όπως σου έγραψε και ο Πέτρος δεν είμαστε ούτε παζάρι ούτε εκτιμητές.

Και σε παρακαλώ να μην ξαναδούμε μηνύματα κάθε 5 λεπτά πόσο μάλλον με σκέτα ερωτηματικά "????".
Ειπαμε κάποια πράγματα πριν λίγες μέρες και σου δώσαμε μία τελευταία ευκαιρία. Μην φύγεις μόνιμα τώρα που πάμε να βρούμε άκρη...

Από εδώ και πέρα περιμένουμε εντυπώσεις.

συμφωνοι μανο την αλλη παρασκευη θα τα αγορασω. οριστικα..και δεν χρειαζετε να το ψαχνω αλλο το θεμα γιατι οπως ειπες θα παρω ενα απο τα καλυτερα ακουστικα σε μια λογικη τιμη των 220 ευρω οπως ειπες. και πιστευω οτι τα AKG 712 PRO θα με καλυψουν αρκετα παρα πολυ στο θεμα gaming και στην μουσικη κατι τα οποια βαζω σαν αρχικη επιλογη. στις προταιεροτητες μου.

θελω και μια τελευταια χαρη αν και θα τα αγορασω την αλλη παρασκευη.. σας ειχα πει οτι εχω την καρτα ηχου soundblaster ae-5 και μου ειχατε πει οτι δεν εινε απαραιτητο να παρω ενα amplier επειδη ειπατε οτι η soundblaster ae-5 εινε αρκετη για να δωσει την ενεργεια στα ακουστικα.. αλλα επειδη εγω ψηνομε και εφοσον θα παρω τα ακουστικα αυτα. θελω προαιρετικα να μου προτεινετε ενα amplier που θα εινε ο τελειος συνδιασμος μεταξυ της soundblaster ae-5 και των ακουστικων AKG 712 PRO

πραγματικα επειδη με ψησατε θελω να αγορασω και ενα amplier μιας και θα αγορασω τα AKG 712 PRO.και θελω αυτο το amplier να το συνδιασω με τα AKG 712 PRO και την soundblaster ae-5 ..
.

θελω και μια τελευταια χαρη αν και θα τα αγορασω την αλλη παρασκευη.. σας ειχα πει οτι εχω την καρτα ηχου soundblaster ae-5 και μου ειχατε πει οτι δεν εινε απαραιτητο να παρω ενα amplier επειδη ειπατε οτι η soundblaster ae-5 εινε αρκετη για να δωσει την ενεργεια στα ακουστικα.. αλλα επειδη εγω ψηνομε και εφοσον θα παρω τα ακουστικα αυτα. θελω προαιρετικα να μου προτεινετε ενα amplier που θα εινε ο τελειος συνδιασμος μεταξυ της soundblaster ae-5 και των ακουστικων AKG 712 PRO

πραγματικα επειδη με ψησατε θελω να αγορασω και ενα amplier μιας και θα αγορασω τα AKG 712 PRO.και θελω αυτο το amplier να το συνδιασω με τα AKG 712 PRO και την soundblaster ae-5 ..
.

Μάλλον τα ελληνικά μας δεν είναι κατανοητά .
Στο ξαναγράφω λοιπόν για τελευταία φορά ,αγόρασε τα ακουστικά που αποφάσισες και άκουσε τα με τη κάρτα ήχου που έχεις .
Οταν με το καλό τα ακούσεις και βρείς τι θέλεις να βελτιώσεις ,εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε .
Και κάτι ακόμη ,εμείς δε σε ψήσαμε για τίποτε ,απλά τις απόψεις μας καταθέτουμε .Δεν είμαστε πωλητές ,ούτε έχουμε σχέση με τη Α ή Β εταιρία .
Ετσι να τα ξεκαθαρίζουμε .

Ακριβώς όπως τα λέει ο Πέτρος.
Δεν σε ψήσαμε για τίποτα ο καθένας έχει παραθέσει τις εμπειρίες και τις απόψεις του.
Καθαρά υποκειμενικά.
Τα αυτιά και τα γούστα κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά και μόνο με ακρόαση επιλέγουμε ακουστικά.
Έτσι για να ξεκαθαρίσουμε γιατί στο τέλος βλέπω να τα "ακούσουμε" από πάνω.

παιδια θελώ να σας ρωτησω κατι και πειτε μου αν μπορει να ισχυει κατι τετοιο

\ενας μου ειπε ότι τα akg712 pro ότι εινε καλα για τα παιχνίδια αλλα δεν εινε καλα για μουσικη και ταινιες επειδή υπαρχει ελέιψη στο μπασο

και ενας άλλος μου ειπε ότι οτι κανουνε μονο για τραγουδια,στα παιχνιδια εχουν lag και στις ταινιες κολλανε οι υπότιτλοι

μπορει να ισχυουν αυτά τα πραγματα??

μπορει να ισχυει κατι τετοιο??

μαλλον εχουν σκοπο να με τρελανουνε με αυτά που λενε

Last edited:
Υπάρχουν και διαζύγια.
Όταν τα πάρεις και αρχίσουν να κολλάνε οι υπότιτλοι ειδικά στα ελληνικά πούλα τα.

Τι δουλειά έχουν ρε παιδιά οι υπότιτλοι και το lag με τα ακουστικά?
Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα? :bang:

''....ειδικά στα ελληνικά...'' :flipout:

Πάω να παίξω τζόκερ!
(πιο πολύ από όλα να σου πω την αλήθεια γουστάρω το βάρος , αυτός είναι ενισχυτής ακουστικών!)