AKG 702 και AKG 712 PRO.

επειδη ενα ατομο ειπε Σίγουρα αν πας σπίτι του μόνο τα AKG 712 Pro και την Soundblaster δεν θα βρείς

Εντάξει! Εγώ ανακαλώ αυτό που είπα και με συγχωρείς.
Όμως σταμάτα και εσύ από τη μεριά σου τα εκατοντάδες ανούσια ποστ και άκου μουσική. Ή ότι άλλο θες να κάνεις.. παιχνίδια κλπ!
Έχεις μια πολύ ικανοποιητική πηγή και ένα ζευγάρι σωστά ακουστικά.
Χρησιμοποίησε τα. Ευχαριστήσου τα και μετά αν θες βελτιώσεις θα τις κάνεις.
Σε βάθος χρόνου αν θες να δώσεις κι άλλα λεφτά δεν έχει τελειωμό η ιστορία.

Και ακόμα κάτι ρε φίλε. Πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου. Τη σήμερον ημέρα δεν γίνεται να γράφεις έτσι. Με τόσα πληκτρολόγια και λεξικά στις συσκευές μας. Πόσο μάλλον αν το επάγγελμά σου έχει να κάνει με βιβλία! Συγγνώμη αλλά...

Πολύ ωραία λοιπόν , δεν βλέπω τον λόγο να δοθεί συνέχεια στο θέμα.
Οι αναβαθμίσεις εξάλλου είναι καλό να γίνονται σταδιακά και μετά από
συμβίωση με ότι έχουμε ώστε να καταλάβουμε και τι είναι αυτό που μας λείπει.

επειδη χρησιμοποιω το skype , facebook ktl πιο modmic να αγορασω?

για την καλυτερη ποιοτητα ηχου οταν θα μιλαω με τους φιλους μου και οταν θα με ακουνε και θα τους ακουω?

MODMIC 4 η MODMIC ,, BUSINESS?

περα απο αυτο εχω και μηχανικο πληκτρολογιο.

απλα καπου διαβασα οτι το MODMIC ,, BUSINESS εινε καλυτερο στο θεμα ηχο απο το MODMIC 4

απλα οπιος γνωριζει περι MODMIC ας με ενημερωσει και να μπορει να μου δωσει καπιες πληροφοριες για το πιο πρεπει να αγορασω
απλα δεν μπορω να καταλαβω επειδη εχω τα akg 712 pro το modmic που ακριβως θα το βαλω δεν εχει καπια βαση το akg 712 pro για να μπει το modmic?

πιο μικροφωνο μου συμβουλευετε να αγορασω?
και περα απο αυτο για πιο λογο θα αγόραζατε ανεξάρτητο μικρόφωνο και θα άφηνατε τα ακουστικά όπως είναι.??
μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω?

Ένα mod είναι ένα mod.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι επικίνδυνο στην τοποθέτηση και αν είναι λόγος για να χάσεις εγγύηση.
Επίσης αφού το κύριο θέμα είναι η χρήση σε υπολογιστή γιατί να έχεις αναρτημένο ένα μαντζαφλαρι στο αυτί όλη την ώρα και να μην έχεις μια κατευθυντικη ψείρα κολλημένη στην οθονη;
Τώρα ποιο μικρόφωνο μη με ρωτάς. Δεν ξερω.

θελω να πω με το yeti θα μπορω να μιλαω με σκype facebook ktl?? περα απο αυτο σε τι αποστασεις θα μπορω να μιλαω./>?

\πρεπει να σκυβω ?? εννοω μπορω να το εχω και σε μεγαλη αποσταση πχ??